Gazete Vatan Logo
Magazin Hem karada hem denizde esti

Hem karada hem denizde esti

Gazetecilere “Bodrum’u sallamaya geldim” diyen megastar Tarkan, dediğini yaptı

Tarkan’ın Gümbet’teki konserini denizden ve karadan binlerce kişi izledi, trafik felç oldu.

Yeni albümüyle satış rekoru kıran Tarkan Bodrum Bianca Beach Clup’de konser verdi. Tarkan’ı, karadan yaklaşık 5 bin kişi izlerken denizden ise motoryatlar, tekneler ve zodyak botların içinden bin kişi izledi.

Konser alanının kapısına kadar gelen yaklaşık 2 bin kişi de bilet bulamayınca geri dönmek zorunda kaldı. Tarkan’ın konser vereceği Gümbet semtindeki İnönü, Menderes ve Kıbrıs Şehitler caddeleri ile Haremtan Burnu’nda trafik felç oldu. Tarkan konser alanına Kumbahçe İskelesi’nden bindiği motoryatla gelmek zorunda kaldı.

Tarkan’ı, konserden üç saat önce eşi Tevten Topi ve iki kızı ile birlikte Bodrum’a 5 günlük tatile gelen Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi ile Çağla Şıkel, Feraye, Fatih Ürek de izledi. Konser boyunca Topi’nin iki genç kızı, Tarkan’ın bol bol fotoğraflarını çekip şarkılarına eşlik etti. Tarkan’ın da konser arasında konuk Cumhurbaşkanı ve ailesine, yeni albümünden imzalayıp yolladığı öğrenildi. Kilo verdiği ve yoğun spor yaptığı öğrenilen Tarkan ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen hayranları arasında izdiham yaşandı. Bazı izleyiciler yere düşüp ezilme tehlikesi geçirdi.

Haberin Devamı