Gazete Vatan Logo
Magazin Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanında ortalık karışıyor!

Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanında ortalık karışıyor!

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Hayat Şarkısı yoluna dolu dizgin devam ediyor. İlgi ile takip edilen Hayat Şarkısı'nın 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Hayat Şarkısı son yayınlanan 17. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor...

Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanında ortalık karışıyor!

Başrollerinde Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı Hayat Şarkısı reyting listelerinde üst sıraları alt üst etmeye devam ediyor. 17. bölüm fragmanı yayınlanan Hayat Şarkısı'nın yapımcılığını Most Production üstleniyor. Hayat Şarkısı her Salı saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanıyor...

HAYAT ŞARKISI 17. BÖLÜM FRAGMANI

Filiz, Nurgül ve Mahir; Hülya ve Kerim ile karşılaşmıştır. Hem ablasının desteği hem de miras yoluyla sahip olduğu servet Filiz’in özgüvenini yükseltmiştir. Filiz’i Almanya’da bir klinikte sanan Kerim ile Hülya, bu karşılaşmada şaşkına dönerler. Mahir hem bu gelişmeleri Hülya ile paylaşmamıştır hem de Hülya’ya uzak, mesafeli bir tavır sergilemiştir. Hülya, büyük bir endişeye kapılır, Mahir taraf mı değiştirmiştir?

Mahir’i tüm aramaları yanıtsız kalan Hülya, Mahir’in peşine düşer. Bu arada Zeynep de boş durmaz. Cevher Ailesi'ne açtığı savaşa dahil olması için Cem’e cazip bir işbirliği teklifinde bulunur.

HAYAT ŞARKISI 16. BÖLÜMÜNE DAMGA VURAN YAKINLAŞMA SAHNESİ

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hülya, Kerim’in kendisini seveceği ile ilgili tüm umutlarını tüketmiş olarak hem evden ayrılır hem de Kerim’i terk eder. Hülya’nın kendisini terk edebileceğini hiç düşünmeyen Kerim, şaşkına döner. Ancak bu arada Hülya’nın kendisine bıraktığını söylediği ayrılık hediyesinin peşine düşer.
Mahir, Müfit ve Zeynep’in elindeki tüm kozları almıştır ve yıllardır Bayram’a şantaj yapmalarını sağlayan belgeleri Kerim’e teslim eder. Cevher Ailesi, sevinç içerisinde Hülya’nın başarısını kutlarken Kerim düşüncelidir; Hülya, bu işleri nasıl başarmaktadır ve daha bilmediği neler vardır öğrenmek niyetindedir.