Gazete Vatan Logo
Magazin Hanım Köylü dizisi ne zaman başlayacak?

Hanım Köylü dizisi ne zaman başlayacak?

Hanım Köylü dizisi Star Tv ekranında yayınlanmaya başlıyor. Başrollerinde Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin oynayacağı Hanım Köylü dizisi ne zaman başlayacak? Hanım Köylü dizisi hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Hanım Köylü dizisi ne zaman başlayacak?

Başrollerini, Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan ve Ayten Uncuoğlu’nun paylaştığı, senaristliğini ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin, yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Hanım Köylü, Cumartesi 20.00'da Star’da başlayacak.

Çekimlerinin Marmaris’in doğa harikası bir köyünde başlayan dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor.

Bu köyde “Hanım Köylü” kuralları işliyor!

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar.

Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanım Köylü’ olup, orada yaşamak zorundadır.

Sımsıcak, içten bir aşk hikayesini anlatan dizi; Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanım Köylü’ olmasının eğlenceli, komik hikayesini ekrana getirecek.

Haberin Devamı

Ekranların Jönü Yusuf Çim Hanım Köylü ile dönüyor

Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim, Star ekranlarında başlayacak Hanım Köylü dizisi ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

İnternette başlayan aşk Hanım Köylü’de devam edecek.

Çekimleri Marmaris’te devam eden Hanım Köylü dizisinde Gülsim Ali ile başrolleri paylaşacak olan başarılı oyuncu Yusuf Çim “Ferit” karakterine hayat verecek.

İlkgün’e (Gülsim Ali) ilk bakışta aşık olacak olan Ferit, (Yusuf Çim) aşkı yüzünden tüm yaşantısını değiştirip, İlkgün’ün yaşadığı köye yerleşip ‘Hanım Köylü’ olacak.