Gazete Vatan Logo
Magazin Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Star Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Hanım Köylü 12. bölüm fragmanında kahkaha tufanı yaşanacak! Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Star Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Hanım Köylü 12. bölüm fragmanında neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Kahkaha dolu anların yaşanacağı Hanım Köylü dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği başrollerinde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Selim Erdoğan, Ali İpin, Toygan Avanoğu, Aylin Kabasakal gibi isimlerin yer aldığı Hanım Köylü dizisi 12. bölüm fragmanı ile 18 Temmuz Pazartesi saat 20:00'da Star Tv ekranında...

HANIM KÖYLÜ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Düzgün’ün İlkgün’ü Koptagel’e vermesi Elmas’ı çılgına çevirir. Aynı zamanda Ferit de sinirlenmiştir. Bu yanlış anlaşılmanın bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Ferit ve Koptagel İlkgün’ü değil ürünleri almak istemişlerdir.

HANIM KÖYLÜ 12. BÖLÜM FRAGMANI

Ancak Düzgün bayram günü Fikri’yle bu konuyu konuşup kahve içeceğini söylemesi durumu daha da gerginleştirir. Ama bilmediği bir şey vardır o da Fikri’nin köyden kaçıp İstanbul’a gittiğidir. Bunu bayramda öğrenen Düzgün Ferit ve Koptagel’e dedelerinin onlar için bıraktığı kutuyu verir. Bu kutu dedelerinin kendilerine olan mirasıdır ve Düzgün’de emanet olarak durmaktadır.

Haberin Devamı

Kutunun içinde ne olduğunu merak eden Koptagel Ferit’e kutuyu açması için baskı yapar. Ancak Ferit babası gelene kadar kutuyu açmamakta kararlıdır.

Bayramda Marmaris’e minibüs kaldırıp gezi düzenleyen Koptagel, Elmas’la birlikte kalabalıktan ayrılıp başbaşa Marmaris romantizmi yaşarken başına geleceklerden habersizdir.

Yayın Günü : 18 Temmuz Pazartesi

Yayın Saati : 20.00

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koptagel ve Ferit’in kadınları gezmeye götürmesi köyde olay olur. Üstelik Nuriye ninenin kaybolması da bütün okları Koptagel ve Ferit’in üzerine çevirir. Bu olay köyde büyük bir kargaşaya sebep olur. Muhtar haklı çıkmış ve kadınlar köyün dışına çıktığında başlarına olmadık şeyler gelmiştir. Ancak gezmekten hoşlanan kadınlar muhtara karşı birlik olur ve Koptagel ve Ferit’in arkasında dururlar.

Haberin Devamı

Kadınların desteğini alan Koptagel ve Ferit olayı daha da ileriye götürür ve bir gezi daha düzenlerler.

Öte yandan köyde geçinmenin derdine düşen Ferit’in aklına Düzgün’ün organik ürünlerini alıp pazarlama fikri gelir. Ancak bunun için Düzgün’ü ikna etmek zorundadır. Düzgün, Ferit’ten hiç hoşlanmadığı için bu oldukça zor olacaktır. Bunun için de bir plan yapan Ferit Düzgün’ü ikna etme konusunda İlkgün’den yardım alır.