Gazete Vatan Logo
Magazin Hande Yener korkuttu! Sahnede baygınlık geçirdi

Hande Yener korkuttu! Sahnede baygınlık geçirdi

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Ataşehir'deki bir mekanda hayranları ile bir araya geldi. Sevilen şarkılarını seslendiren Hande Yener, sahnede fenalık geçirdi. Apar topar konseri yarıda kesen ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yener'i o halde gören sevenlerinin yüreği ağzına geldi. Ünlü şarkıcının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hande Yener korkuttu! Sahnede baygınlık geçirdi

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Ataşehir'deki bir mekanda sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Hande Yener, sahnede fenalık geçirdi. Apar topar konseri yarıda kesen ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yener'i o halde gören sevenlerinin yüreği ağzına geldi.

HANDE YENER SAHNEDE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Konserin ilerleyen dakikalarında korku dolu anlar yaşandı. Ünlü şarkıcı Yener, sahnede baygınlık geçirdi. Büyük panikle önce sahne arkasına oturtulan daha sonra dışarı çıkartılan Hande Yener, bir süre hava aldıktan sonra sahnesine kaldığı yerden devam etti. Yener'in mide bulantısından ötürü sahnede başının döndüğü öğrenildi. Ünlü şarkıcının genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.