Gazete Vatan Logo
Magazin Haluk Levent, Twitter'da 'dünyanın en etkili kullanıcıları' listesinde!

Haluk Levent, Twitter'da 'dünyanın en etkili kullanıcıları' listesinde!

Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent, Twitter'da 'dünyanın en etkili kullanıcıları' listesinde yer aldı. Haluk, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak takipçilerine teşekkür etti

Haluk Levent, Twitter'da 'dünyanın en etkili kullanıcıları' listesinde!

Haluk Levent Twitter'e etkili şekilde kullanıyor. Duyurularını ve açıklamalarını platformdan yapıyor, tweetleri çok sayıda etkileşim alıyor. AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, Twitter hesabında kontrolü dışı beğeni yapıldığını belirterek Elon Musk'a seslenmiş, "Bak Elon! Papaz olacağız seninle bu gidişle" demişti.

Haluk Levent, Twitter'da "dünyanın en etkili 16. kullanıcısı" olduğunu duyurdu.Levent sosyal medya hesabından, Elon Musk'un birinci sırada olduğu bir liste paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Twitlerimi beğenerek , ilgilenerek ve yaygınlaştırıp yorum yaparak beni dünyanın en etkili 16. kullanıcısı yapmışsınız. Teşekkür ediyorum canlarım." 

Listenin 9. sırasında Oğuzhan Uğur'un kurduğu BaBala TV'nin olduğu görüldü. Öte yandan depremzedelere ulaştırdığı yardımlarla birçok eleştiriye hedef olan AHBAP kurucusu Haluk Levent, Avrupa'da iki ay öncesinden planlanan konserleri olduğunu Twitter hesabından duyurdu.

Konseri nedeniyle haftaya üç günlüğüne konsere gittiğini duyuran Levent, "Ben bir müzisyenim, işim bu. Ekip ve orkestra konserlerle geçiniyor" dedi.

Levent paylaşımında, "Ben bir müzisyenim, işim bu. Ekip ve orkestra konserlerle geçiniyor.2 ay öncesinden bağlanmış konserlerim var Avrupa’da. İptal edersem organizasyonu yapanlar dahil 150 kişi etkilenecek. Bu sebeple haftaya 3 günlüğüne gidiyorum konserlere. Bilginize" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı