Gazete Vatan Logo
Magazin Gelin Kaynana şavaşı başlıyor!

Gelin Kaynana şavaşı başlıyor!

Seda Sayan yıllar sonra Kanal D ekranına döndü...

Ancak bu kez formatı gelin ve kaynanaları karşı karşıya getirmek. Kaynana Gelin Seda’ya Gelin programında gelinler ve kaynanalar karşı gruplarda yarışıyorlar.

ERKEKLERİN İŞİ ZOR
Erkekler ise anneleri ve eşleri arasında seçim yapmak zorunda kalıyor. Anneler iddialı “Oğlum beni seçer” diyor ve korkudan da annelerinin adlarını yazıyorlar. Ancak eşler sözlü tehdite başlayınca hemen saf değiştirerek annelerinden vazgeçip eşlerinden yana tercih kullanıyorlar. Programda sürekli gelin ve kaynanaların birbirilerine karşı savaş açtığından bahsediliyor. Gelinler kaynanalarına ilginç ithamlarda bulunuyor. Kaynanalar altta kalmıyor. Oğullar durumu sakinleştireceğine ortalığı karıştırıyor.

AİLE FACİALARINA HAZIR OLUN!
Konsept iç gıdıklayıcı ama reytingler kanalı mutlu edecek gibi değil. O nedenle en kısa zamanda programa bir ayar yapılacaktır. İddia ediyorum, yakında Kanal D ekranında büyük gelin ve kaynana kavgalarına şahit olacağız. Evlatlıktan reddetmeler, seni boşarım tehditleri havada uçuşacak. Aile facialarına şahit olacağız. Bunlarda Seda Sayan’ın reyting hanesine yazacak.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

Haberin Devamı