Gazete Vatan Logo
Magazin Evlilik ciddi iş

Evlilik ciddi iş

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya yeni reklam filminin tanıtımında aşk dolu pozlar verdi. Evlilik sorularıyla köşeye sıkışan Bürsin, “Evlilik ciddi iş, biz böyle gayet memnunuz” deyince Sarıkaya’nın yüzü düştü

Evlilik ciddi iş

Mavi Jeans için birlikte rol aldıkları ilk kampanya sırasında tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ABD’den döner dönmez, markanın yeni reklam filminin lansmanına katıldı. Sarıkaya “Birlikte yaşamayı, yeni şeyler keşfetmeyi seviyoruz. İlişkiyi işe dahil etmeyi tercih etmiyorum. Ama bu çok güzel bir birliktelik oldu” diye konuştu.

Birlikte oynayacakları “Günaydın Sevgilim’ filmi için çalışmaların sürdüğünü belirten Bürsin, “Hikayesi bizden çıktı şu an yazım aşamasında” dedi. Bürsin “Evlenmeyi düşünüyor musunuz” sorusuna ise “Evlilik ciddi bir iş. Biz şu an gayet memnunuz” diye yanıt verdi. Sarıkaya sevgilisinin bazen tutuk görüldüğüyle ilgili sorular üzerine “Kerem asla tutuk birisi değil, ona tutuk diyemeyiz. Kendine has bir tarzı var” dedi.

Oralara hiç girmeyelim

Bürsin, Sarıkaya’nın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy’un da bir jean firmasının reklam yüzü olarak rekabete katılması sorulunca “Rekabet yanlış bir kelime. Bence bu durumlarda tek rakibin kendindir. Hayırlısı olsun ne güzel, oralara hiç girmeyelim” dedi.

Haberin Devamı

Serenay ne giyse yakışır

Sarıkaya “Kerem’in ne giymesi hoşunuza gider” sorusuna “Gömlek ve koyu renk giymesini isterim” yanıtını verirken Bürsin “Serenay ne giyse yakışır” diyerek sevgilisinin gönlünü aldı.