Gazete Vatan Logo
Magazin Emine Ün'ün duygusal anları! 'Tatlı anılarımız tek tesellim'

Emine Ün'ün duygusal anları! 'Tatlı anılarımız tek tesellim'

Ekranlarda uzun süredir görünmeyen Emine Ün'ün annesi geçtiğimiz yaz koronavirüse yenik düşmüştü. Annesi Müzeyyen Bolverdi'yi kaybeden Emine Ün, tarifsiz bir acı yaşamıştı. Sosyal medya hesabından paylaşan Ün, duygularını paylaştı.

Emine Ün'ün duygusal anları! 'Tatlı anılarımız tek tesellim'

Ekranlarda uzun süredir görünmeyen Emine Ün'ün annesi geçtiğimiz yaz koronavirüse yakalanmış ve günlerce yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermişti. Ancak Müzeyyen Bolverdi, 24 Ağustos 2021 tarihinde Covid-19 sebebiyle hayatını kaybetmişti. Acı haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine duyuran güzel oyuncu, "Annem... Kapkara gün, acımın tarihi yok" ifadelerini kullanmıştı.

"ÇALIŞMAK EN GÜZEL TERAPİ"

Annesini toprağa verdikten günler sonra bir alışveriş merkezinde görüntülenen Emine Ün, "Annemi kaybedeli 40 gün oldu. Bu süreci çalışarak ve bir şeylerle meşgul olarak geçirmek istiyorum. Çünkü insan durdukça daha çok kuruyor ve üzüntüsüne üzüntü katıyor. Çalışmak benim için en güzel terapi olacak" ifadelerini kullanmıştı.

"HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIM"

Zor günleri atlatmaya çalışan Emine Ün, aylar önce Özlem Esra Adakul'un sunduğu 'Pembe Masa' programına konuk olmuştu. Bir ara annesinden bahseden Ün, programda duygusal anlar yaşamıştı.

“Zaman tabii ki her şeyin ilacı” diyen Ün, "Hiçbir zaman unutamayacağım yüreğimde hep sızı olacak annem. Babam da keza öyle. Onu da çok uzak bir tarihte kaybetmedim. Üç yıl oldu. İkisinin aynı anda yok olması zaten çok garip ve enteresan geliyor. Bazen uyanıyorum sanki yaşıyorlarmış, varlarmış gibi" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü isim, sözlerine; "Sonra olmadığını tabi ki biliyorum ama annemin vefatının Covid-19 olacağı hiç aklıma gelmemişti. İnsanlar aslında şunu düşünmeliler, “Benim de başıma gelebilir.” Bunu demek gerekiyor. Sadece televizyonda seyrederken başkalarının başına gelebileceğini düşünmezsek, gerçekten bunu anlamaya çalışırsak, kendi hayatımızın ne kadar kıymetli olduğunu anlarsak" diye devam etmişti.

"HAYAT DEVAM EDİYOR"

Hayatında en çok özlem duyduğu şeyin geçmiş olduğunu söyleyen Emine Ün, “Ailemle geçirdiğim vakitler şimdi benim için çok daha kıymetli oldu. Çünkü kayıplar yaşandığında daha çok özlem duyuluyor geçmişe. O yüzden keşke o yıllara tekrar dönebilsek, tekrar yaşayabilsek. Hayallerime dalıyorum, rüyalarımda görüyorum. Çünkü çok rüyalarıma giriyorlar. Onlarla beraber yatıp kalktığım çok zaman var. Ama hayat devam ediyor. Beraber evde geçirdiğimiz vakitler benim için çok özel anlardı” diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

"TATLI ANILARIMIZ TEK TESELLİM"

Merhum sanatçı İbrahim Erkal ile birlikte rol aldığı 'Canısı' projesi ile hafızalarda yer eden Emine Ün, annesi Müzeyyen Bolverdi'yi ölüm yıl dönümünde unutmadı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan güzel oyuncu, duygularını satırlara döktü.

Emre Kınay ile evliliğinden Duru adında bir kızı olan Ün, paylaşımında; "Bugünün geldiğine inanamıyorum. Bir Yıl… Kalbimi acıtan, yüreğimi sızlatan gün... Benim biricik güzel annem tatlı anılarımız tek tesellim, sözlerim bitti, duygularım devam… Seni çok Seviyorum" ifadelerini kullandı.