Gazete Vatan Logo
Magazin Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı!

Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı!

Altın Küre ödüllü oyuncu Elisabeth Moss'un, hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı 'The Veil' adlı dizinin çekimleri Türkiye'de yapıldı. Dizide Haluk Bilginer de rol aldı.

Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı!

Haluk Bilginer geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarına yönelik haberler ile gündeme gelmişti. Rol aldığı tiyatro oyununda sahne sırasında fenalaşan Haluk Bilginer, yüksek tansiyon sebebiyle hastanede tedavi görmüştü. Usta aktörden bu kez sevindiren bir haber geldi.

Amerikan televizyon kanalı FX, Türkiye’de ilk kez bir dizi projesi çekti. Başrolünü Altın Küre ödüllü Amerikalı oyuncu Elisabeth Moss’un üstlendiği “The Veil” (Peçe) adlı dizinin kadrosunda Haluk Bilginer de yer aldı.

SENARYOSUNU DA ÜNLÜ YÖNETMEN KNİGHT KALEME ALDI

“Peaky Blinders” adlı dizinin senaryosuyla Oscar ödülü kazanan Steven Knight’in hikâyesini kaleme aldığı “The Veil”in çekimleri Niğde-Aksaray ile İstanbul’da yapıldı. Yönetmenliğini Daina Reid’in üstlendiği politik dizi; biri ajan diğeri terörist olan iki kadının arasındaki gerilimi anlatıyor.

Çekimleri İstanbul ve Niğde'de gerçekleşen dizi için Elisabeth Moss, 2 ay boyunca Aksaray-İstanbul arasında mekik dokudu.

UZUN ZAMANDIR ONUNLA ÇALIŞMAK İSTİYORDUM

Steven Knight ise “Gerçekten uluslararası ve çok çağdaş olan bu hikâyeyi anlatmaktan kesinlikle heyecan duyuyorum. Sektördeki en yetenekli insanlardan bazılarını bir araya topladık. Elisabeth Moss ile uzun süredir çalışmak istiyordum. Bunun bir dönüm noktası televizyon olayı olacağını düşünüyorum” dedi. “The Veil” yakında seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı