Gazete Vatan Logo
Magazin Eda Ece'den aşk dolu paylaşım!

Eda Ece'den aşk dolu paylaşım!

'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren Eda Ece, set yoğunluğu başlamadan tatilin tadını çıkartıyor. Geçtiğimiz aylarda bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Anadolu Efes'te oynayan basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile tatile çıkan Ece, bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. İlişkilerinin dördüncü yıl dönümünü kutlayan oyuncunun paylaşımına; Tuncer de kayıtsız kalmadı.

Eda Ece'den aşk dolu paylaşım!

Bir süredir aşk yaşadığı milli basketbolcu Buğrahan Tuncer (29) ile zaman zaman ayrılıp barışan Eda Ece (32), geçtiğimiz haftalarda sevgilisini sosyal medya üzerinden takipten çıkarması hakkında konuşmuştu. Kuruçeşme'de bir derginin düzenlediği ödül törenine katılan oyuncu, konuyla ilgili; "Sizin için yapıyorum ben onu. Kız üç senedir aynı kişiyle çıkıyor, haber yapabilin, sıkılmayın diye. Arada bir adrenalin olsun diye. Buğra 'Aynı evin içinde yine mi sildin beni?' diyor. 'Şunu yapma, boşuna haber oluyoruz' diyor. Çok kızdı, çok. Bir daha yapmayacağım" demişti.

"GAZETEDEKİ ANTİLOBA İNANMA"

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Ece ve Tuncer, geçtiğimiz aylarda da Marmaris'te tekne tatilinde objektiflere yansımıştı. Denizde doyasıya eğlenene çift, ardından tekneye çıkmıştı. 29 yaşındaki basketbolcu, havluyla sevgilisi Eda Ece'nin yüzünü kurulamıştı. Ece, tatildeki pozlarını da tiye almıştı. Güzel oyuncu, paylaşımına; “Spora uyandım, insanlar değişebiliyor. Zaten mars koç sevmesem de başarabilirim. Gazetedeki antiloba inanma” notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

"SİZİN YÜZÜNÜZDEN SPORA BAŞLADIM"

Geçtiğimiz haftalarda Etiler'de görüntülenen Eda Ece, tatil fotoğraflarını tiye almasıyla ilgili ''Beni dağlardan niye çekiyorsunuz kardeşim. 'Eda abi çekiyoruz' deyin. Ben de havalı bir poz vereyim. Sizin yüzünüzden spora başladım. Benim niye havalı bir fotoğrafım olmasın?" açıklamasını yapmıştı.

 

"ÜÇ YIL GEÇMİŞ..."

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile mutlu birliktelikleri devam eden Eda Ece, son olarak sevgilisiyle birlikte çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. Yıl dönümlerini kutlayan oyuncu, "3 yıl geçmiş, hello 4" ifadesini kullanmıştı. Tuncer de sevgilisinin bu paylaşımına kalp emojili yorum yapmıştı.