Gazete Vatan Logo
Magazin Derya Tuna'dan şaşırtan çapkınlık açıklaması! 'Erkeklerin suçu yok'

Derya Tuna'dan şaşırtan çapkınlık açıklaması! 'Erkeklerin suçu yok'

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, samimi açıklamalarda bulundu. 27 yıl boyunca Tatlıses ile hayat arkadaşlığı yapan Tuna, yakında evlenebileceği yönünde espri yaptı. Özel hayatı ve Tatlıses'in sağlık durumuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuna, 'çapkınlık' yanıtıyla sosyal medyada tepkilerin odağında yer aldı.

Derya Tuna'dan şaşırtan çapkınlık açıklaması! 'Erkeklerin suçu yok'

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi ve oğlu İdo'un annesi Derya Tuna, 'Kırmızı Koltuk' sohbetlerinin ilk konuğu oldu.

"ÇAPKINLIKTA ERKEKLERİN SUÇU YOK"


Tuna, Seda Akgül'ün bir sorusu üzerine, "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz." ifadelerini kullandı.

"GELİNİME KAYNANALIK YAPMIYORUM"


İbrahim Tatlıses'le tanıştığı yıllarda Yenikapı'da bir gazinoda sahne aldığını da belirten Derya Tuna, Türkiye'nin ilk mankenlerinden olduğunu sözlerine ekledi. Eski defterleri artık kapattığını ifade eden ve geçtiğimiz yıl ekim ayında oğlu İdo'yu Yasemin Şefkatli ile evlendiren Tuna, "İyi ki, İdo'nun annesiyim. Onların mutlu olması, beni de mutlu ediyor. Gelinimi kızım gibi seviyorum. Ona kaynanalık yapmıyorum, yapmam da. Oğlumla, ailemle mutluyum, onlar mutlu olsun bana yeter." dedi.

"BEN BİLE GÜZEL KADINA BAKARIM"

Eski defterleri artık kapadığını da sözlerine ekleyen Derya Tuna, yöneltilen bir soru üzerine tartışma yaratacak şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz.

'Çapkınlık' hakkındaki sözleriyle kısa sürede sosyal medyada gündem olan Tuna, hemcinslerini kızdırdı ve çok sayıda tepki yorumu aldı.

"O KADAR VAHİM DURUMLAR YAŞANMADI"

Derya Tuna, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun süre tedavi gören İbrahim Tatlıses'in yeniden sahnelere döneceğine her zaman inandığını açıkladı: Öyle yazılan çizilen kadar vahim durumlar yaşanmadı. Mesela konuşamaması gibi bir durum yoktu. Hep konuştu, hatta türkü bile söylerdi. Yeniden sahnelere döneceğinden neredeyse emindik, o da bunu başardı.

"NEDEN KORKSUNLAR?"

Derya Tuna, 'İbo Show' programıyla ekranlara dönen ve yeniden konserlere başlayan İbrahim Tatlıses’ten ayrıldıktan sonra erkeklerin kendisine yaklaşmaktan korkup korkmadığı sorusu üzerine, “Niye korksunlar, İbrahim Bey’le evlenirken benden korktular mı? Onun için mi evlenemedim yoksa" diye esprili bir cevap verdi.

Haberin Devamı

Oğlunu evlendirdin, torun sahibi de olursun. Ondan sonra ne olacak, onlar gidip kendi evini kuracak, ne yapacaksın? Şimdi belki evlenirsin" sözleri üzerine önce duraksayan 57 yaşındaki oyuncu, başıyla 'Olmaz' işareti yapıp, “Sedo’şum olmaz” dedi.

"YAKINDA ‘EV’LENİYORUM"

Sunucu Seda Akgül’ün evlilik konusundaki ısrarlı soruları üzerine ise şu ifadeleri kullandı:

"Evet, evlenebilirim” diyen Derya Tuna, "Evet, ev bakıyorum. Tırnak içinde ‘ev’leniyorum. Yakında ev alacağım inşallah."