Gazete Vatan Logo
Magazin Ceylin'den Ilgaz'a boşanma dilekçesi! Yargı 49. bölümde yaşananlar şaşırttı

Ceylin'den Ilgaz'a boşanma dilekçesi! Yargı 49. bölümde yaşananlar şaşırttı

Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Parla'nın kaçacağı sırada Ilgaz, Eren ve polis memurları havalimanına gelerek kaçmasına engel oldu. Peki, Ilgaz ve Ceylin boşanacak mı? Yargı 49. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.

Ceylin'den Ilgaz'a boşanma dilekçesi! Yargı 49. bölümde yaşananlar şaşırttı

Ceylin, Parla’yı hapisten kurtarmayı başarırken evliliğinin sonunu getirdi.

PARLA YAKALANDI

Parla tam kaçmaya hazırlanırken Ilgaz ve Eren, polis memurları ile gelerek Parla'yı aldı. Oldukça gergin olan Ceylin, karakola giderken önce Ilgaz'ın arabasına oturdu. Aralarında geçen gergin konuşmadan sonra Ceylin, Ilgaz'ın arabasından inip Eren'in arabasına bindi.

Karakola geçen Erguvan ailesi ve Ceylin'in ifadeleri alınmaya başladı. İfade alınmadan önce Pars bilgilendirmek için Ceylin'i odaya çağırdı. Pars kaçırılma ve pasaport işini kimin düzenlediğini sordu. Ceylin ise bütün planı anne ve babasının düzenlediğini söyleyip, evladını korumaya çalışan anne ve babaların suçu olmaz diye de ekledi. Pars ve Ilgaz bu cevaptan sonra Ceylin'in ailesini korumak için her şeyi yapacağından emin oldu.

HALUK'UN ÜZERİNE CİNAYET SUÇU KALIYOR

Ilgaz ile röportaj yapan basın mensubu, Haluk ile de Burak hakkında röportaj yapmak için sözleşti. Röportaj vereceği kişinin evine giden Haluk, eve girince adamı kalbinden bıçaklanmış ve yere yığılmış bir şekilde buldu. Yardım etmeye çalışan Haluk, adamın öldüğünü görünce panikledi ve ne yapacağını şaşırdı. Parmak izlerini silip evi terk etmeye çalıştığı sırada ise polislere yakalandı.

PARLA TEKRAR KAÇIYOR

Haberin Devamı

Pars ifade almak için hazırlanırken karakolda anlık olarak elektrik kesintisi yaşandı. Ortalama 20 saniyelik elektrik kesintisinden sonra ışıklar yandığında Parla ortadan kaybolmuştu. Eren ve Pars, Parla'nın bulunması için emin verirken, Ilgaz ise Parla'nın kaybolmasında Ceylin'in parmağı olduğunu düşünerek imada bulundu.

Karakoldan kaçmayı başaran Parla, soluğu Metin amirin evinde aldı. Kapıyı açan Defne'nin ise her şeyden haberi vardı ve Parla'yı odasına götürdü. Metin amir, Erguvan ailesine olan borcunu ödemek için bu planın bir parçası oldu.

HAKİM TUTUKLAMA KARARI VERDİ

Serdar cinayetinden hakim karşısına çıkan herkesin tutuklanmasına karar veren hakim, herkesin şoka girmesine neden oldu. Ceylin ise bu tutuklamanın beklendik bir durum olduğunu ve en yakın zamanda ailesini içeriden çıkaracağına söz verdi.

Haberin Devamı

Ceylin ailesini polise teslim ettikten sonra soluğu Ilgaz'ın yanında aldı ve bütün öfkesini yüzüne kustu.
Parla dosyasının savcısı olan Pars ise Ceylin'in işini kolaylaştırmak, Parla'nın bir an önce ortaya çıkması ve Ilgaz ile Ceylin'in arası daha da bozulmaması için elinden geleni yaptı.

ILGAZ YEKTA'YI ODASINA ÇEKİYOR

Haluk'un tutuklanmasının hemen ardından Ilgaz ile karşılaşan Yekta, neşesiyle Ilgaz'ın dikkatini çekti. Ilgaz ise Yekta'yı odasına alıp Ceylin ile arasında husumeti sordu.

ILGAZ BABASINDAN ŞÜPHELENİYOR

Parla davasında çok gerilen ve herkese şüphe ile yaklaşan Ilgaz, Parla’nın kaçtığı sırada Metin amirin lavaboya gittiğini ve elektrik sigortasını lavabodaki havalandırmanın attırdığı bilgilerini birleştirdi. Metin amirden şüphelenen Ilgaz, babasının karşısına dikildi ve Parla’nın nerede olduğunu sordu. Metin ve Defne, Ilgaz’a yalan söyleyerek Parla’yı saklamadıklarını söylediler.

CEYLİN PARLA’YI TESLİM EDİYOR

Serdar cinayetinden tutuklanan herkesin tutuklu yargılanmasını kaldırtmayı başaran Ceylin, bir sonraki adım olarak Parla’yı Pars’a teslim etti.

Haberin Devamı

MAHKEMENİN İKİNCİ CELSESİ HERKESİ SEVİDİRDİ

Parla’nın teslim olduğu gün Serdar cinayetinin ikinci celsesi için cübbesini giyen Ceylin, Serdar cinayetinde tutuklu yargılanan herkesi oldukça iyi ve akıllı bir şekilde savundu. Ceylin’in zekası karşısında Yekta bile ne yapacağını şaşırdı. Mahkemenin sonunda ise hakim Merdan dışında herkesin tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Mahkeme salonundaki herkes sonuca oldukça çok sevindi.

ILGAZ VE CEYLİN YOLUN SONUNDA

Duruşmanın ardından Ilgaz’ın odasına giden Ceylin, Ilgaz’a boşanma dilekçesini uzatarak bu işi bitirmek istediğini söyledi. Ilgaz ise dilekçeyi imzalayıp Ceylin’e teslim etti.