Gazete Vatan Logo
Magazin Ceren Hindistan'ın şok eden aşk oyunu!

Ceren Hindistan'ın şok eden aşk oyunu!

Ceren Hindistan, evli Ümit Aslan'dan ayrılıp kendine başka bir evli sevgili buldu. Güzel oyuncu, bu aşkını da gizlemek için işadamı Gökhan Kaya ile aşk yaşadığı dedikodusunu yaydı.

Ceren Hindistan'ın şok eden aşk oyunu!

Takvim'in özel haberine göre son dönemde sadece skandallarla dolu özel hayatıyla gündeme gelen Ceren Hindistan'ın aşk hamlesi şaşırttı! Evli sevgilisi Ümit Aslan'dan ayrılan güzel oyuncu, kendisine yine evli bir sevgili buldu. Ceren Hindistan'ın özel bir hastanenin sahibi olan işadamıyla yasak aşkını ilk kez Takvim açıkladı. İş adamının adı, eşinin hamile olması nedeniyle gizli tutulan haber gündem yarattı.

HERKESE 'SEVGİLİM' DEDİ AMA...

Bunun üzerine paniğe kapılan Ceren Hindistan ile evli sevgilisi, şeytana pabucu ters giydirecek bir plan yaptı! Güzel oyuncu, evli olan aşkını kamufle etmek için bir başka iş adamı Gökhan Kaya ile çekilen fotoğraflarını ortalığa yaydı. Kaya ile aşk yaşadığı dedikodularını da çıkaran Ceren Hindistan, böylece yasak aşkını saklamayı planladı. Ancak güzel oyuncunun, herkese aşk yaşadığını söylediği Gökhan Kaya'ya Takvim ulaştı. Kaya, şu açıklamayı yaptı: "Ceren Hanım ile arkadaşlığım var ancak aşk, kesinlikle söz konusu değil. Ben yılın büyük kısmını yurt dışında geçiren bir iş adamıyım. Adımın Ceren Hanım ve bu tarz aşk haberleriyle yan yana gelmesini kesinlikle istemiyorum." Böylece foyası ortaya çıkan Ceren Hindistan'ın şimdiki evli sevgilisini daha ne kadar gizli tutabileceği ve güzel oyuncunun, bir yuvayı daha dağıtıp dağıtmayacağı herkesin merak konusu oldu!

Haberin Devamı