Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Canım oğlum Alp için...’

‘Canım oğlum Alp için...’

Mayıs ayında hayatını kaybeden Alp Şen’in adı iyilik projesi olan Alp Şen Vakfı ile yaşamaya devam edecek.

‘Canım oğlum Alp için...’

Mayıs ayında henüz 17 yaşındaki oğlu Alp Ali Şen’i trafik kazasında kaybeden Begüm Şen, 5 ay sonra ilk kez içini döktü. Genç yaşına rağmen sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle bilinen Alp Şen’in “bıraktığı güzellikleri yaşatmak ve çoğaltmak için” kurulan Alp Şen Vakfı’na hayat verdiklerini duyuran Şen, Instagram’dan bir mesaj yayınladı: “Canım oğlum Alp’imin bir buçuk yıl önce yakın arkadaşları ve öğretmeni ile birlikte, heyecanla başlattıkları Enka İyilik Projesi’nin, güçlenerek devam etmesi isteği bugün Alp Şen Vakfı’mıza hayat verdi. Alp’in hayal ettiği gibi, tüm çocukların daha sağlıklı, eğitimin daha verimli olduğu bir gelecek için çıktığımız bu yolda, sağlığına kavuşturduğumuz her çocukta canım oğlum Alp’i yaşatmak benim için şimdi tek teselli... En zor zamanlarımda bana güç veren, olağanüstü değerli ve hassas ilginiz ve canım oğlum Alp’imin sevgi dolu yüreğinin hayat verdiği Alp Şen Vakfı’mız benim yaşam kaynağım oldu. Canım oğlum Alp’imin sevgi dolu yüreği ilham vermeye ve hayatı güzelleştirmeye devam ediyor...” Begüm Şen’in Instagram mesajı kısa sürede, cemiyet ve sanat dünyasından ünlülerin desteğini aldı. Mesaj yazan herkes dernek için elinden geleni yapacağını söyleyerek Şen’e destek verdi.

Haberin Devamı

Ebru Şallı: Kendi güzel, kalbi güzel, cesur, melek anne Begüm Şen. Ne güzel yazmışsın, ağlattın, kalbe dokundun yine.

Bade İşçil: Sevgili Begümcüm. Yaşadığın tarifsiz acıyı eminim tahmin bile edemem. Allah sabrını versin inşallah. Bir anne olarak böyle değerli bir proje için elimden gelen bir şey olursa, ben de destek olmak isterim.

Ece Sükan: Bizim de canımız oldu melek Alp ve iyilik projesi. Her zaman yanınızdayız...

Özlem Cankuntaran: Alp Şen Vakfı’nın hizmetindeyiz Begüm’üm.

Ayşe Kucuroğlu: Her zaman destek tam destek Alp Şen İyilik Vakfı ve projeleri için. Melek Alp yaşatıyor.

Ebru Akel: Begümcüm, elimizden ne gelirse oradayım. Alp Şen Vakfı iyiliklerle büyüyecek.

Hacı Sabancı: Alkış.

Melis Türkoğlu: Hep mutlu ve sevilerek yaşadı. Bu o kadar önemli ki. Bu projesi de aldığı sevginin başkalarını düşünerek, önemseyerek, yansıması olmuş. Sana da ne mutlu ki böyle bir karakter oluşturmuşsun.

Haberin Devamı