Gazete Vatan Logo
Magazin Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba

Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba

Afazi (söz yitimi) nedeniyle erken emekliliğe ayrılan, daha sonra hastalığı frontotemporal demans (FTD) olarak güncellenen Bruce Willis, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden aksiyon filmlerinin yıldız ismi, Babalar Günü'nde kızlarının duygusal paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba

Emmy ve Altın Küre ödüllü Bruce Willis'e, Mart 2022'de beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sebebiyle ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen afazi teşhisi konulmuştu. Geçtiğimiz şubat ayında ise 68 yaşındaki oyuncunun, ailesi, ünlü ismin davranış ve kişilik değişikliği, düşünme, dil ve harekette bozulma semptomları gösteren frontotemporal demans hastalığına yakalandığını duyurmuştu.

Eski eşler Demi Moore ile Bruce Willis'in 1994'te dünyaya gelen kızları Tallulah Willis, babasının demans teşhisi almadan önce hastalıkla ilgili belirtiler gösterdiğini, tüm ailenin bu belirtileri anlamakta zorlandığını ve bu sebeple görmezden geldiğini söylemişti.

"BİR KIZIN İSTEYEBİLECEĞİ EN HAVALI BABA"

Dün tüm dünyada Babalar Günü kutlandı. Bruce Willis'in kızları, bu özel günde sosyal medya hesaplarında duygusal paylaşımlarda bulundu.

 

Geçtiğimiz nisan ayında müzisyen Derek Richard Thomas ile birlikteliğinden kız bebek dünyaya getiren Rumer Willis (34), babası için şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Bugün kızımı babamın kucağında görmek hayatım boyunca çok değerli olacak. Nezaketi ve ona olan sevgisi çok saf ve güzel. Baba sana sahip olduğum için çok şanslıyım. Bir kızın isteyebileceği en sevgi dolu, en havalı baba olduğun için teşekkür ederim. Oyundaki en iyi kız babası.

"BENİM BABAM OLDUĞUN İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM"

Scout Willis (31) ise "Bu adamın paylaştığı hassasiyeti, ailesine duyduğu derin hayranlığı, saygı ve saygıyı bildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu inanılmaz adam benim babam olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Seni kalbimin en derin derinlikleriyle seviyorum" mesajını yazdı.

ESKİ EŞTEN BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI

Tallulah Belle Willis (29), annesi Demi Moore'un "Bana bu üç güzel kızı verdiğin için sana sonsuza kadar minnettarım. Babalar Gününüz kutlu olsun" notunu düştüğü paylaşıma Instagram hesabında yer verdi.

Bruce Willis, kendisi gibi oyuncu olan Demi Moore ile 1987 yılında dünyaevine girmişti. 2000'de ayrılan ikilinin; Rummer, Tallulah ve Scout adında üç kızı bulunuyor.