Gazete Vatan Logo
Magazin Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin’in biyografisi!

Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin’in biyografisi!

Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor 2023 kadrosunda Aysu Keskin de yer alacak. Gözler Survivor’un 2023 sezonuna çevrilirken programın yapımcısı Acun Ilıcalı yarışmacıları açıklamaya devam ediyor. Survivor 2023’ye yarışacak Aysu Keskin’in hayatı, yaşı ve mesleği merak ediliyor. Peki, Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin’in biyografisi!

Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin’in biyografisi!

Survivor 2023 kadrosunda yer alan Aysu Keskin hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Survivor’un yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı bugün yaptığı paylaşımla Survivor'a iki ismin daha katıldığını duyurdu. Ilıcalı, açıklamasında Aysu Keskin’in de kadroya dahil olduğunu duyurdu. Peki, Aysu Keskin kimdir? Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin kaç yaşında nereli? Aysu Keskin’in mesleği ne, ne iş yapıyor? İşte Survivor yarışmacısı Aysu Keskin’i biyografisi…

AYSU KESKİN KİMDİR?

Basketbolcu Aysu Keskin 15 Mayıs 1990 yılında doğdu. İstanbul'da dünyaya gelen Aysu Keskin daha önce Genç Milli Takım formasını giymişti. Şu an, Aysu Keskin, Uludağ Basket Nilüfer BSD takımında forma giyiyor. Aysu'nun boyu 177 cm'dir.

Aysu Keskin daha önce, TED Ankara Kolejliler (K), Ordu Spor Kulübü, Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol İhtisas, Bursa BüyükŞehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü, Samsun Basketbol İhtisas, İzmit Belediye Spor Kulübü’nde oynadı.