Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı Tandoğan ve Özge Özder'den örnek davranış

Aslı Tandoğan ve Özge Özder'den örnek davranış

Ünlü oyuncular Özge Özder ve Aslı Tandoğan, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası afet bölgesindeki can dostlarını, Bana Göz Kulak Ol aracılığıyla İstanbul'a ulaştırdılar. Pansiyona yerleştirilen, sağlık kontrolleri ve bakımları yapılacak olan can dostlar hakkında dernekten açıklama geldi.

Aslı Tandoğan ve Özge Özder'den örnek davranış

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler Türkiye'yi yasa boğdu. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken, hayvanlar da deprem felaketinden etkilendi. Ünlü oyuncular Özge Özder ve Aslı Tandoğan, afet bölgesindeki hayvanlar için harekete geçti.

Özder ve Tandoğan, deprem bölgesindeki can dostlarını Bana Göz Kulak Ol Derneği aracılığıyla İstanbul'a ulaştırdı. Sağlık kontrollerinden geçen köpekler pansiyona yerleştirildi.

"HOŞ GELDİNİZ CAN DOSTLARIMIZ"

Dernekten yapılan açıklamada, "Deprem bölgelerinden gelen can dostlarımızı İstanbul’a ulaştırdık. Pansiyona yerleştirdik. Artık Bana Göz Kulak Ol himayesi altındalar. Şimdi sıra sağlık kontrollerini ve bakımlarını yapıp, gerekli çip kontrollerini gerçekleştirmekte. İlk önceliğimiz ailelerini araştırmak, bir sonraki adım ise himayemiz altında olan bu çocukları sizlerle buluşturup, güzel yuvalara kavuşturmak. Hoş geldiniz can dostlarımız" denildi.

 

"SICAK YUVALARINA KAVUŞMALARINA AZ KALDI"

Özge Özder, "Deprem bölgesinden gelen bu patiler şimdilik Bana Göz Kulak Ol himayesi altındalar. Sıcacık yeni yuvalarına kavuşmalarına az kaldı" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı