Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yeniden 51.bölüm fragmanında Şevket hapiste!

Aşk Yeniden 51.bölüm fragmanında Şevket hapiste!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen Aşk Yeniden'de bu hafta şok gelişmeler yaşanacak. İşte tüm soruların yanıtlarını bulacağı ve Aşk Yeniden'in son yayınlanan yeni bölüm fragmanının yer aldığı haberimiz...

Aşk Yeniden 51.bölüm fragmanında Şevket hapiste!

Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinççi gibi ismlere rol veren Aşk Yeniden bomba gibi bir bölümle geliyor. Ekranların sevilen dizisi Aşk Yeniden yeni bölümüyle yine soluk soluğa izlenecek. Aşk yeniden son yayınlanan fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

AŞK YENİDEN 51.BÖLÜM FRAGMANI

Şevket’in teslim oluşunun üzerinden iki ay geçmiştir. Meryem bu süreç boyunca boş durmamış, Şevket’i hapisten çıkarabilmek için bütün yolları denemiş ve halen denemeye devam etmektedir. Hayat; herkes için sanki normal seyrine dönmeye başlamış gibidir.

Zeynep’in hamileliği de sorunsuz ilerlemektedir. Selin ve Orhan ise Zeynep’in hamileliğinden etkilenmiş ve çocuk sahibi olmaya karar vermişlerdir. Bunu kutlamak için Zeynep’i de alarak dışarı çıkarlar. Ancak kimsenin hesap etmediği bir durum yaşanacak ve ortalık karışacaktır.

Aşk Yeniden yeni bölümüyle 19 Nisan Salı saat 20.00'da FOX'ta!

AŞK YENİDEN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatih, Zeynep ve Selim, birlikte geçirdikleri tuhaf ama eğlenceli tatillerinin dönüşünde, yaşadıkları sıkıntıyı atlatmış ve herkesi affetmişlerdir. Ancak dönüş yolunda gelen bir telefon her ikisini de şoke eder çünkü Ertan, Fatih’ten şikâyetçi olmuştur.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 50.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yol üzerinde tesadüfen denk geldikleri polis çevirmesini de görünce Fatih arandığını düşünerek ani bir kararla kaçmaya karar verir. Bir kez daha Zeynep ve Selim’den ayrılmayı göze alamamaktadır. Polisten kaçıp izini kaybettiren Fatih ve Zeynep kaldıkları otele geri döner ve Orhan ile Selin’den de kimseye belli etmeden yanlarına gelmelerini isterler. Onlardan olup biteni ayrıntılarıyla öğrenip bir karar vermek zorundadırlar. Ya kaçmaya devam edecekler ya da dönüp savaşacaklardır. Ancak verdikleri karar sadece kendi hayatlarını değil, başta Şevket’in olmak üzere her iki ailenin de hayatlarını değiştirecektir.

AŞK YENİDEN KÜNYE

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden” FOX'ta!

Haberin Devamı

Yapımcı Firma: Süreç Film

Yapımcı : İnci Gündoğdu- İsmail Gündoğdu

Yönetmen: Ersoy Güler

Senaryo: Ersoy Güler- Ramazan Demirli- Gülbike Sonay Üte Ayık- Eda Tezcan

Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz

Görüntü Yönetmeni: Erçin Karabulut

Sanat Yönetmeni: Melih Karaman