Gazete Vatan Logo
Magazin Andie Macdowell: Yaşlanmak güzelliğinizi kaybetmek değildir!

Andie Macdowell: Yaşlanmak güzelliğinizi kaybetmek değildir!

Son dönemde boyatmadan doğal haline bıraktığı gri saçlarıyla gündeme gelen ABD'li oyuncu Andie MacDowell, Hollywood'da bir kadın olarak 40 yaşına girmenin nasıl bir şey olduğunu anlattı.

Andie Macdowell: Yaşlanmak güzelliğinizi kaybetmek değildir!

90'lı yıllara damgasını vuran 'Dört Nikah Bir Cenaze' (Four Weddings and a Funeral) adlı filmle unutulmazlar arasına giren oyuncu Andie MacDowell (63), doğal güzelliği benimsemeyi ve kadınlar için yaşlanmayı yeniden tanımladı.

Harpersbazaar'ın haberine göre; MacDowell, Hollywood'da bir kadın olarak 40 yaşına girmenin nasıl bir şey olduğunu anlattı.

"GÜZELLİĞİMİ KAYBEDİYORMUŞ GİBİ HİSSETMİYORUM!"


Ünlü oyuncu, "40 yaşıma geldiğimde bana söylenen en çılgın şeyleri duydum!" dedi. Bir gazetecinin bir keresinde kendisine yaşlanmanın ve güzelliğini kaybetmenin nasıl hissettirdiğini sorduğunu hatırladı. Andie Macdowell, "Buna inanamadım, ona gerçekten güzelliğimi kaybediyormuş gibi hissetmediğimi söyledim, bu sadece farklı bir güzellik." diye konuştu.

"ERKEKLERE AYNI SORULAR SORULMUYOR"


MacDowell, "Evrim geçiriyoruz ve yaşlanıyoruz ve bu sürecin bir parçası." ifadelerini kullandı ve genellikle erkeklere yaşlanmayla ilgili aynı sorularının sorulmadığını söyledi. Amerikalı oyuncu, "Yaşlanmak güzelliğinizi kaybetmek değildir!" dedi.

Haberin Devamı

"KENDİMİ SEVMEK İÇİN CESARETİM VAR"

Son dönemde doğal haline bıraktığı gri saçlarıyla gündeme gelen Andie MacDowell, geçtiğimiz günlerde Vogue dergisi Polonya edisyonunun ekim sayısı için objektif karşısına geçmişti.

Verdiği pozları da sosyal medya hesabından yayınlayan Macdowell, gönderisine "Kendimi de başka insanları sevdiğim gibi sevmek için cesaretim var. Korkusuzca ve koşulsuzca... Dürüst ve gerçek." notunu düşmüştü.