Gazete Vatan Logo
Magazin Aile İşi 5. bölüm fragmanında neler yaşanacak?-izle

Aile İşi 5. bölüm fragmanında neler yaşanacak?-izle

Atv ekranının sevilen dizisi Aile İşi 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Aile İşi 5. bölüm fragmanında eğlenceli anlar yaşanacak. Güldürürken hüzünlendiren dizi Aile İşi 5. bölüm fragmanında Hakan ve Müjde arasında yakınlaşmalar başlayacak. Aile İşi 5. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde...

Aile İşi 5. bölüm fragmanında neler yaşanacak?-izle

AİLE İŞİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Borçlarını ödemek için çare arayan pazarcılar, semtte bir şarkı yarışması düzenlemeye karar verir. Katılımcılardan para toplayan sahte ailemiz, ellerindeki parayı kaptırınca, ödül olarak verecekleri ev eşyası için, komik durumlara neden olacak bir karar alır ve yaşadıkları köşkteki eşyaları çalarlar.

AİLE İŞİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sahte ailenin her icraatıyla ömründen ömür giden Hakan, her şeyi anlayınca, işler büsbütün sarpa sarar... Durumu Sami Bey'e çaktırmadan halledebilmek içinse mucizeden hallice tek bir çözüm vardır: sahte ailemiz, şarkı yarışmasına katılmalı, birinci olup ev eşyaları geri almalıdır.

Başrol Oyuncuları

Ufuk Özkan (Hakan)

Onun hayatı bir yetimhane kapısında başlar. Yetim olarak büyümüştür Hakan. Bu yüzdende sert bir mizacı vardır. Çocukluğundan beri tek başına, ayakta kalmaya çalışarak yaşamak onu dışarıdan sert görünüşlü biri yapmıştır. Ama aslında çok yufka yürekli, duygusal, iyi biridir. Asla bir dolandırıcı değildir ama iş konusunda da yakaladığı her fırsatı değerlendirmek ister. Fakat iş konusunda da pek başarılı sayılmaz. Yapmaya çalışıp batırdığı onlarca işten sonra son yıllarda izdivaç ve TV programlarına figüran sağlama işine girmiştir.

Haberin Devamı

Pelin Akil (Müjde)

Yirmili yaşların ortasındadır. Önce babasının hemen ardından, bir-iki sene sonra annesinin vefatı ile üç kardeşinin tüm yükü omuzlarına kalmıştır. Onlara hep annelik, hem babalık yapmıştır. Kardeşleriyle beraber Şile' de küçük bir evde yaşarlar ve babasından kalma balıkçı kayığı ile geçimlerini sağlarlar.

Genel olarak neşeli, delidolu bir kızdır Müjde. Pratik çözümler bulabilir. Hazır cevap ve çok dürüsttür. Hak etmediği, kazanmadığı hiç bir şeyi kabul etmez çalışkandır. Haksızlığa dayanamaz. Tek istediği kardeşlerini okutup, iyi bir hayatlarının olmasını sağlamaktır.

Füsun Demirel (Leman)

Ellili yaşlarını geçmiştir. Dinç, uyanık, hala kendi yaptığı el işi örgüleri pazarda açtığı tezgahta satarak yaşamaktadır. Biraz agresif bir karakter gibi görünse de aslında çok iyi kalplidir. Onun sorunu dilinin kemiği olmamasıdır. İçinden ne geçerse söyler, kim ne der diye hiç düşünmez.

Haberin Devamı

Sait Genay (Ziya)

Leman ile aynı yaşlarda eski bir sokak çalgıcısıdır. Hayatı boyunca akordeonundan ayrılmamış, onunla bir dost arkadaş gibi yaşamıştır. Çapkınlığı, çalıp söylediği eski tangolarla her ne kadar sokakta çalışsa da ruhen bir salon adamıdır Ziya... Leman ne kadar "dan dun" bir karakter ise, Ziya da bir o kadar incelikler adamıdır. Genel olarak neşelidir. Anlık tepkiler gösterebilir, bu tepkilere müziğini katabilir. Çok sesli bir karakter diyebiliriz Ziya'ya bu yüzden.