Gazete Vatan Logo
Magazin 'Affedemiyorum ve..'

'Affedemiyorum ve..'

Ünlü şarkıcı Seren Serengil; henüz resmi olarak bitemeyen evliliği hakkında konuştu

Ünlü şarkıcı Seren Serengil; henüz resmi olarak bitemeyen evliliği hakkında bu sabah yayınlanan "Magazin D" programına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ünlü şarkıcı, çok zor günler atlattığını ve bu zorluklarla Allah'a ve kendisine olan inancı sayesinde baş edebildiğini söyledi.

Boşanma davası süren eşi Musa Aytun'un askerde olduğunu ve izinli olduğu zamanlarda kendisini ziyarete geldiğini söyleyen Serengil; "Musa ile küs değiliz. Elbette birbirimize olan kırgınlıklarımız, kızgınlıklarımız var. Ancak görüşüyoruz." açıklamasını yaptı.


"ONLARI AFFEDEMİYORUM"

Musa Aytun'un ailesine, özellikle babasına çok kırgın olduğunu söyleyen Serengil; "Özellikle babası beni çok üzdü. Onlara hiçbir saygısızlığım olmamasına rağmen bana çok kötü davrandılar. Öyle ki, çocuğumuz olacağını haber vermek için Musa aradığında telefonu yüzüne kapattı. Ve ben bu tür davranışları hamileliğim boyunca yaşadım. Benim evliliğim maalesef onların yüzünden bitti. O yüzden onları affedemiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Ben Musa için üzülüyorum. Sadece camiye ya da kiliseye gidip dua etmekle olmuyor. Yaptıklarının hesabını elbet bir gün verecekler.

"BİR DAHA ASLA EVLENMEM"

Serengil, hala eski eşinin ailesine kırgınlığını anlatırken; "Ben onlara hiç bir saygısızlık yapmadım. Umarım onların Musa için seçecekleri kız, inşallah en az benim kadar saygılı olur." şeklinde konuştu.

Tekrar evlenmeyi düşünmediğini söyleyen Serengil, "Zaten tekrar hamile kalamayacağım. Kalsam bile o çocuğu doğuramam. Çünkü 6. ayda kanım pıhtılaşıyor. O yüzden bir daha asla evlenmemeye karar verdim." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı