Gazete Vatan Logo
Magazin Adele gizli saklı evlenmiş!

Adele gizli saklı evlenmiş!

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Simon Konecki ile boşanmış, 2021'de Rich Paul ile aşk yaşamaya başlamıştı. Adele geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Alan Carr'ın Los Angeles’taki komedi şovuna katıldı. Şovda bulunan izleyiciler, ünlü şarkıcının program sırasında "Evlendim!" diye bağırdığını aktardı.

Adele gizli saklı evlenmiş!

Amerikan Elle dergisine röportaj veren Adele, 2021'den beri aşk yaşadığı Rich Paul hakkında "Hiç böyle aşık olmamıştım. Ona deliler gibi aşığım!" şeklinde konuşmuştu.

'DAHA ÇOK ÇOCUK İSTİYORUM' 

Angelo adında bir erkek çocuk sahibi olduğu Simon Konecki’den 2019 yılında ayrılma kararı alan Adele, Rich Paul ile evliliğe sıcak baktığını da belirterek; "Kesinlikle daha çok çocuk istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'ADELE 'EVLENDİM!' DİYE BAĞIRDI' 

Tüm bunların ardından yakın arkadaşı Alan Carr'ın Los Angeles’taki komedi şovuna katılan ünlü isim, sevgilisiyle gizlice evlendiklerini duyurdu.

Komedi programına katılan bir izleyici, "Bu gece Alan Carr’ın Los Angeles’taki komedi şovundaydım ve izleyiciler arasında Adele de vardı."

"Alan Carr kalabalığa yakın zamanda evlenen birisinin olup olmadığını sordu ve Adele ‘evlendim’ diye bağırdı" bilgisini verdi.

Başka bir izleyici de Adele’in 'evlendim' diye bağırdığını doğruladı. Şarkıcı, daha önce de NBA yıldızı LeBron James'in menajeri Rich Paul ile ilgili konuşurken 'eşim' diye bahsettiği için evlendiklerine dair dedikoduları alevlendirmişti.

Haberin Devamı