Gazete Vatan Logo
Magazin Acımı içimde yaşarım!

Acımı içimde yaşarım!

Acımı içimde yaşarım!

15 Mayıs’ta hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın oyuncu oğlu Gurur Aydoğan “Güçlü görünmeyi severim. Acımı içimde yaşarım” dedi... Kanal D’de yayınlanan ‘Kanıt: Ateş Üstünde’ dizisinde Ömer karakterini canlandıran Gurur Aydoğan, hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Dizide canlandırdığınız Ömer karakterine benziyor musunuz?

Ketum bir karakterim var. Acımı, belli duygularımı içimde yaşayan birisiyim. Güçlü görünmeyi tercih edenlerdenim. Çok yakınımda olanlar bile beni ağlarken az görmüştür. Bu konuda benziyoruz galiba. Özünde iyi olması, haklı olduğunu düşündüğü bir hedef doğrultusunda, yani babasının vasiyeti üzerine hareket etmesi beni karaktere çeken şeylerden.

Ömer konuşulan bir karakter oldu. Sosyal medyada oyunculuğunuzla ilgili yorumlar hep iyi. Okuyor musunuz yazılanları?

Evet çoğunu gördüm diyebilirim. Ve elimden geldiğince hepsini okumaya çalışıyorum. Genelde yorumlar olumlu ve bu olumlu yorumlar beni çok mutlu ediyor. İşimi gerçekten iyi bir şekilde yapmak ve başarılı olmak istiyorum. Bu olumlu yorumları görmek bir şeylerin iyi gittiğini gösteriyor. Ve en önemlisi beni ailelerinden biri gibi görmeleri benim için paha biçilemez bir mutluluk. Ne mutlu bana ki iyi ki varlar.

Haberin Devamı

Gurur Aydoğan ve rol arkadaşı Tansel Öngel