Gazete Vatan Logo
Magazin Acil Aşk Aranıyor 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Acil Aşk Aranıyor 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Show Tv ekranlarının eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Acil Aşk Aranıyor Dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Dün akşam yayınlanan yeni bölümün ardından Acil Aşk Aranıyor 22.bölüm'de neler yaşanacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki Acil Aşk Aranıyor 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Acil Aşk Aranıyor 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

“Acil Aşk Aranıyor”, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler.

Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle, hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek.

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin başrollerini; Serhat Teoman (Sinan) ve Duygu Yetiş (Nisan) paylaşıyor.

Acil Aşk Aranıyor dün akşam yayınlanan yeni bölümün ardından 22. bölüm merakla beklenmeye başlandı. Acil Aşk Aranıyor 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

ACİL AŞK ARANIYOR SON BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor’un 21. Bölümünde; Sinan’ın Nisan’a itiraf edemediği sırrı ayağına büyük bir bağ olacaktır. Türkan ve Melek, Nisan’dan önce bu sırrı öğrenmiş ve onları ayırmak için büyük bir tuzak hazırlamışlardır. Nisan göreceği manzara ile hayatının şokunu yaşar.

Haberin Devamı

Zeynep ise Özgür’ün yalanını ortaya çıkarmak üzeredir, Özgür’ün bu sefer kurtulması kolay olmayacaktır. Abidin yeni anneannesi ile Nisan’ın evine sığınmıştır, anneannenin Sinan’a dair bildikleri ise işleri daha da karıştıracaktır.

ACİL AŞK ARANIYOR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN