Gazete Vatan Logo
Magazin Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm fragmanında Sinan'ın sırrı ne-izle

Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm fragmanında Sinan'ın sırrı ne-izle

Show Tv'nin eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor dün akşam 20. bölümü ile ekrana geldi. dün akşam yayınlanan yeni bölümün ardından Acil Aşk Aranıyor 21 . bölüm fragmanı da yayınlandı. Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm fragmanında Sinan'ın sakladığı sır ne? Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm fragmanında Sinan'ın sırrı ne-izle

“Acil Aşk Aranıyor”, yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler.

Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle, hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek.

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin başrollerini; Serhat Teoman (Sinan) ve Duygu Yetiş (Nisan) paylaşıyor.

ACİL AŞK ARANIYOR 21. BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor’un 20. Bölümünde; Nisan, müstakbel kayınvalidesi Türkan’ın sevgisini kazanmaya çalışırken büyük bir yalanın içine düşer. Sinan’la gizli aşk yaşamak zorunda kalan Nisan, Türkan’ın hastanede işe başlamasıyla zor zamanlar yaşar.

Zeynep ise Nisan’la işbirliği yaptığı için işini kaybetme tehlikesiyle karşılaşır. Nisan ve Sinan’ın Türkan’a gerçeği açıklaması hiç kolay olmayacaktır. Özgür’ün büyük sırrının ortaya çıkması an meselesidir, Zeynep’i kandırmak için yeni hamleler geliştirmek zorunda kalır. Ölmüş anneannesinin maaşını çekmek için hileye başvuran Abidin ise sürpriz bir şekilde yeni bir anneanneye sahip olacaktır.

Haberin Devamı

ACİL AŞK ARANIYOR 21. BÖLÜM FRAGMANI