Gazete Vatan Logo
Magazin Acil Aşk Aranıyor 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Acil Aşk Aranıyor 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SHOW TV'nin sevilen dizisi Acil Aşk Aranıyor 19. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Nisan'ın Sinan'ın annesi ile karşılaşması sonucu başına gelen talihsizlikler izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Peki Acil Aşk Aranıyor 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Acil Aşk Aranıyor 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

“Acil Aşk Aranıyor”, yolları bir Hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan’ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler.

Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle, hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek!

Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin başrollerini; Serhat Teoman (Sinan) ve Duygu Yetiş (Nisan) paylaşıyor.

Acil Aşk Aranıyor 19. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Nisan'ın Sinan'ın annesi ile karşılaşması sonucu başına gelen talihsizlikler izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. 20. bölüm fragmanı şimdiden merakla beklenen Acil Aşk Aranıyor'un 20. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizde olacak...

ACİL AŞK ARANIYOR 19. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Acil Aşk Aranıyor’un 19. Bölümünde; Türkan'ın Sinan'ın annesi olduğunu öğrenen Nisan, Sinan ile sevgili olduklarını söylemeye cesaret edemez ve kanka oldukları yalanını uydurur. Sinan'ın yakın arkadaşı olarak Türkan'a kendini sevdirdikten sonra gerçeği söylemeyi planlar. Annesine yalan söylemek istemeyen Sinan ilk başta karşı çıksa da Nisan'ın ısrarlarına dayanamaz ve bu yalana ortak olmak zorunda kalır.
Sinan nişanlısı için annesinden aile yadigarı yüzüğü getirmesini istemiştir. Türkan yüzüğü geçici bir süreliğine Nisan'a emanet edince olanlar olur ve yüzükten yana şansı bir türlü yaver gitmeyen Nisan kendini yeni bir maceranın ortasında bulur.
Özgür Zeynep ile hastane de rakip olduklarını öğrenir öğrenmez hemen harekete geçer. Düşmanı alt etmek için yakından tanımak gerektiğine inan Özgür, ilk iş olarak Zeynep'in evinde kalma süresini uzatır ve başarısız olması için planlar yapar. Fakat girişimleri bir süre sonra Özgür'ün kendi ayağına dolanacaktır.

Haberin Devamı