Gazete Vatan Logo
Magazin Aaa! Anne bak babam televizyonda

Aaa! Anne bak babam televizyonda

80'lerin 'Bambi'si Burçin Orhon'un şarkıcı Johnny Logan'dan olan kızı Robin, hayal meyal hatırladığı babasını yıllar sonra Eurovision Şarkı Yarışması'nı TV'den seyrederken gördü

Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki üç dakikalık bir link bağlantısı yıllardır babasını görmeyen Robin'i şaşkına çevirdi. Puanlamalar için ülkelere bağlanılırken sıra İrlanda'ya geldiğinde, ekranlarda yakından tanıdığımız bir isim belirdi, Johnny Logan... İrlandalı şarkıcı, Robin'in 4 yıldır haber alamadığı babasıydı. Oysa peri masalı gibi başlamıştı her şey... Eurovision'da kazandığı 2 birincilikle Türkiye'de de fırtınalar estiren Logan, 1988'de Burçin Orhon'a gönlünü kaptırdı. Aşkın meyvesi Robin dünyaya geldiğinde Logan, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Logan, çocuğun babalığını kabul etti ancak aradan geçen yıllarda çiftin bağı koptu. Orhon, Süheyl Uygur'la evlendi ve 10 yıldır mutlu bir beraberlikleri var. Robin ise bugün 16 yaşında yetişkin bir kız... Eurovision Şarkı Yarışması'nı seyrederken ekranda babasını gören Robin'in tepkisi "A babam" demekten öteye geçmedi. Buruk bir sevinç yaşadı ama üzerinde çok da durmadı. Çünkü ona göre artık babası Süheyl Uygur... Ama Orhon sitemkar: "Yıllardır görüşmüyoruz. Robin'i zaten 16 yıl içinde toplasanız 6-7 kere görmüştür. Kızını hiç aramıyor, sormuyor. Telefonu değişmiş, ulaşamıyoruz. Toplasanız 10 bin pound para gönderdi" diyor.

Milli damat diye bağrımıza basmıştık
Johnny Logan, Burçin Orhon'la yaşadığı aşkla Türk halkının büyük sevgisini kazanmıştı. Hatta İrlandalı şarkıcı, 'bambi'yle evlenmese de gönlümüzde 'Milli Damat' mertebesine yerleşmişti. İkilinin birliktelikleri dönemin gazetelerinde büyük yer buldu ve Logan'dan sürekli 'damat' olarak bahsedildi.

İnternet sitesinde kızının adı bile yok
Anlaşılan Johnny Logan, kızı Robin'i tamamen unutmuş ya da yok sayıyor. Zira sanatçının johnnylogan.net adresli resmi internet sitesinde 1976'da evlendiği karısı Ailis Sherrard ve çocukları Adam (25), Fionn (20) ve Jack Sherrard'ın (12) resimleri var. Ancak dördüncü çocuğu Robin'in adı bile geçmiyor.

Haberin Devamı