Gazete Vatan Logo

Eda Karaytuğ'dan 'Hoş Seda'

Kültür Bakanlığı İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu sanatçısı Eda Karaytuğ, 2019 yılındaki ilk konserini 24 Şubat Pazar günü, Zorlu PSM’deki “Hoş Sada” isimli konser serisinde verecek.

Eda Karaytuğ'dan 'Hoş Seda'

Sürpriz isimlerin de konuk sanatçı olarak katılacağı konserde Eda Karaytuğ, farklı kültürlerin, farklı formlardaki eserlerini seslendirecek. Birçok dilde ve etnik yapıda gerçekleşecek konserde, dinleyicileri uzun soluklu bir kültür gezisi bekliyor olacak.

Klasik Türk Musikisi sanatçısı Eda Karaytuğ, TRT Müzik ve TRT İstanbul Radyosu işbirliğiyle Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek “Hoş Sada” isimli konser serisinde, 2019 yılındaki ilk konserini 24 Şubat’ta verecek. Şarkıdan gazele, türküden uzun havaya kadar farklı form ve farklı dillerdeki en sevilen eserleri müzik severlerle buluşturacak olan Eda Karaytuğ, “Aşka Sevdalanma” isimli son maxi single çalışmasından sözleri Fuzuliye ait olan, Seher Çelik’in bestelediği eseri de ilk defa dinleyicileriyle buluşturacak.

Sürpriz isimlerin de konuk sanatçı olarak katılacağı konserde, dinleyiciler Anadolu’dan Balkanlar’a, Orta Doğu’ya farklı farklı hikayelere tanık olacak.