Zoran Barisic

Zoran Barisic

Son dakika Zoran Barisic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zoran Barisic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zoran Barisic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zoran Barisic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zoran barisic gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 zoran barisic haberi bulunmuştur. Tüm zoran barisic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Daha Cuma günü KAP'a bildirilmişti! Yusuf Demir krizi patlak verdi: Çok kötü durumda
Daha Cuma günü KAP'a bildirilmişti! Yusuf Demir krizi patlak verdi: Çok kötü durumda Lucas Torreira ile birlikte bonservisine 6 milyon euro verilen ve bu sezon Galatasaray'ın en pahalı transferlerinden biri olan Yusuf Demir'in ayrılığı Rapid Wien cephesinde krize yol açtı. Kulübün sportif direktörü Zoran Barisic 19 yaşındaki yıldız futbolcu hakkında açıklamalarda bulunurken, 52 yaşındaki Avusturyalı futbol adamının "Barcelona'dan sonra Yusuf fiziksel ve zihinsel olarak kötü durumdaydı." ifadeleri bir hayli dikkat çekti.
11.09.2022 Galatasaray
Süper Lig ekibinin yeni hocası belli oldu!
Süper Lig ekibinin yeni hocası belli oldu! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Zoran Barisic'in sözleşmesini tek taraflı feshetmesi sonrası, Erkan Sözeri ile bir yıllık anlaşma sağlandı.
14.06.2017 Futbol
Mesut Bakkal: 'Önemli olan ligde kalmaktı'
Mesut Bakkal: 'Önemli olan ligde kalmaktı' Kayserispor Teknik Direktörü Bakkal: "Önemli olan bizim için ligde kalmaktı, bunu başardık"
28.05.2017 Kayseri Spor
Aykut Kocaman: "Yıprandık..."
Aykut Kocaman: "Yıprandık..." ATİKER Konyaspor teknik direktöre Aykut Kocaman, 3-0 galip geldikleri Kardemir Karabükspor maçını değerlendirirken şunları söyledi:
21.05.2017 Konya Spor
Traore'ye sezon sonunda kadar izin
Traore'ye sezon sonunda kadar izin Kardemir Karabükspor, sezon sonu sözleşmesi bitecek Traore'ye, sezonun geri kalanı için izin verildiğini açıkladı.
5.05.2017 Futbol
Uygun: "Bu kadar hainliğe rağmen..."
Uygun: "Bu kadar hainliğe rağmen..." Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile berabere kalan Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, "Bir puan aldık ama lige beş hafta var. Ben inanıyorum, bu kadar sıkıntıya, hainliğe rağmen futbolcu kardeşlerimle başaracağız, bunun için gayret ediyoruz." dedi.
28.04.2017 Gaziantepspor
Gül: 'En iyi noktada tamamlamalıyız'
Gül: 'En iyi noktada tamamlamalıyız' Kardemir Karabükspor Futbol şube sorumlusu Gül: "Ligi tamamlayabileceğimiz en iyi noktada tamamlamalıyız."
13.04.2017 Futbol
Zoran Barisic: "F.Bahçe'den daha iyi oynadık"
Zoran Barisic: "F.Bahçe'den daha iyi oynadık" Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçta özellikle ikinci yarıda rakiplerinden daha iyi oynadıklarını söyledi.
1.04.2017 Futbol
Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe
Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kardemir Karabükspor'un konuğu oluyor.
1.04.2017 Fenerbahçe
Karabükspor, Fenerbahçe maçına hazır
Karabükspor, Fenerbahçe maçına hazır Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta maçında yarın sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
31.03.2017 Futbol
Abdullah Avcı: "2.5 yıldır ilk defa 3 gol yedik"
Abdullah Avcı: "2.5 yıldır ilk defa 3 gol yedik" Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'la 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, kendileri için sıkıntılı geçen bir maç olduğunu söyledi.
19.03.2017 Başakşehir
'Maçın favorisi Medipol Başakşehir'
'Maçın favorisi Medipol Başakşehir' Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Barisic: "İstanbul'a kaybetmeye değil, kazanmaya gidiyoruz"
15.03.2017 Futbol
Süper Lig'in yükseleni Başakşehir
Süper Lig'in yükseleni Başakşehir Spor Toto Süper Lig'de bu sezon en büyük çıkışı Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir yaparken, en büyük düşüşü Gaziantepspor yaşadı.
14.03.2017 Başakşehir
'İlk hedefimiz ligde kalmak'
'İlk hedefimiz ligde kalmak' Karabükspor teknik direktörü Zoran Barisic, Gençlerbirliği maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, "Hedefimiz öncelikle ligde kalmak" dedi.
23.02.2017 Futbol
Karabükspor'da Zoran Barisic dönemi
Karabükspor'da Zoran Barisic dönemi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Avusturyalı teknik direktör Zoran Barisic ile sözleşme imzaladı.
17.02.2017 Futbol
Ferudun Tankut: "UEFA ve FIFA'ya gideceğiz"
Ferudun Tankut: "UEFA ve FIFA'ya gideceğiz" Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a önemli açıklamalarda bulundu.
16.02.2017 Futbol
Karabükspor'dan Zoran Barisic açıklaması
Karabükspor'dan Zoran Barisic açıklaması Kardemir Karabükspor, Igor Tudor'un Galatasaray'ın başına geçmesi ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Zoran Barisic ile görüşüyor.
16.02.2017 Futbol
Hırvatistan Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı
Hırvatistan Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı Futbolda 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 2 Eylül'de Kosova ve 5 Eylül'de Türkiye ile karşılaşacak Hırvatistan Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.
14.08.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Zoran Barisic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zoran barisic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.