Ziynet Sali Aşk

Ziynet Sali Aşk

Son dakika Ziynet Sali aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ziynet Sali aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ziynet Sali aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziynet Sali Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziynet sali aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 ziynet sali aşk haberi bulunmuştur. Tüm ziynet sali aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölene kadar yalnızım
Ölene kadar yalnızım Kültür ve Kültür2000 Koleji öğrencileri tarafından sanatçılar ödüllendirildi. Gecede ‘Yılın En İyi Yabancı Single’ı ödülünü alan Ziynet Sali, “Aşk hayatım kötü, ölene kadar yalnızım” dedi
8.06.2018 Magazin
Ziynet Sali’den evlilik açıklaması!
Ziynet Sali’den evlilik açıklaması! Şarkıcı Ziynet Sali, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan "eski kaleci Tolga Temiz ile evlenecek" haberlerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
9.01.2018 Magazin
Aşk illa karşı cinsle yaşanmaz
Aşk illa karşı cinsle yaşanmaz İngilizce şarkı ile yurt dışına açılma hazırlığında olan Ziynet Sali, aşk hakkında konuştu
27.10.2017 Magazin
Ziynet Sali: Krem sürün, yoksa...
Ziynet Sali: Krem sürün, yoksa... Kıbrıs'ta sahneye çıkan şarkıcı Ziynet Sali, tatilcileri uyardı.
14.08.2017 Magazin
Ziynet Sali 15 Eylül’de evleniyor
Ziynet Sali 15 Eylül’de evleniyor Ziynet Sali, altı aydır aşk yaşadığı gitaristi Erkan Erzurumlu’yla 15 Eylül’de Kıbrıs’ta nikah masasına oturacağını söyledi
11.08.2019 Magazin
Ziynet Sali yaz sonunda evleniyor
Ziynet Sali yaz sonunda evleniyor Ziynet Sali, kendisinden 10 yaş küçük aşkı gitarist Erkan Erzurumlu ile yaz sonunda evlenecek.
5.06.2019 Magazin
Ziynet Sali söyledi, Gomis kaydetti
Ziynet Sali söyledi, Gomis kaydetti Ziynet Sali ‘Bana da Söyle’ şarkısını mırıldandı ve Gomis telefonuna kaydetti
26.04.2019 Magazin
Ziynet Sali'ye 10 yaş küçük sevgili
Ziynet Sali'ye 10 yaş küçük sevgili Şarkıcı Ziynet Sali'nin (44), kendisinden 10 yaş küçük gitaristi Erkan Erzurumlu (34) ile aşk yaşamaya başladığı konuşuluyor.
8.01.2019 Magazin
Halil Söyletmez'den Ziynet Sali ile aşk yaşadığı iddiasına yanıt
Halil Söyletmez'den Ziynet Sali ile aşk yaşadığı iddiasına yanıt Geçen günlerde Youtube fenomeni Danla Bilic, ünlü bir şarkıcının bir sosyal medya fenomeni ile aşk yaşadığını dile getirmişti. Daha sonra bahsi geçen isimlerin Ziynet Sali ve Halil Söyletmez olduğu iddia edilmişti. Halil Söyletmez bu iddialara yanıt verdi
18.07.2018 Magazin
Evliyim ve iki çocuğum var!
Evliyim ve iki çocuğum var! ESKİ futbolcu Tolga Temiz (29), Ziynet Sali’yle (42) aşk yaşadığı, ünlü şarkıcıya 600 bin TL’lik yüzük alarak evlenme teklif ettiği haberlerini üzerine konuştu.
9.01.2018 Magazin
Aşk yok
Aşk yok İngilizce parçası ‘Magic’i beğeniye sunan Ziynet Sali, Zorlu AVM’deydi.
3.11.2017 Magazin
Aşk değil müzik yapıyoruz
Aşk değil müzik yapıyoruz Ziynet Sali bayramın 3. günü Kıbrıs Nuh’un Gemisi Hotel’de sahne aldı.
4.09.2017 Magazin
Ziynet Sali son noktayı koydu: Aşk yok iş var
Ziynet Sali son noktayı koydu: Aşk yok iş var Yıllardır aradığı aşkı bir türlü bulamayan şarkıcı Ziynet Sali, geçen günlerde Anthony Marshall'la görüntülenmişti. Ziynet Sali prodüktör Anthony Marshall'la çıkan aşk dedikoduları hakkında konuştu
8.08.2017 Magazin
Bu da gol değil! Sevgilisi evli çıktı...
Bu da gol değil! Sevgilisi evli çıktı... Yıllardır gönül kapısı kapalı olan ve verdiği bir röportajda "Artık evlenip aile kurmak istiyorum" diyen 42 yaşındaki güzel şarkıcı Ziynet Sali'nin hevesi kursağında kalacak gibi gözüküyor.
4.08.2017 Magazin
Ziynet Sali: İngiltere'de aşık oldum
Ziynet Sali: İngiltere'de aşık oldum Kıbrıslı Ziynet Sali, bayram coşkusunu memleketinde yaşadı. Sali, 'İngiltere'de aşık oldum' diyerek önemli bir itirafta bulundu.
29.06.2017 Magazin
Bostancı’ya Aşk Çeşmesi
Bostancı’ya Aşk Çeşmesi 11 Şubat’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verecek olan Ziynet Sali, sevenlerine sürprizleri olduğunu söyleyerek “Roma Tirevi Meydanı’ndaki Aşk Çeşmesi’nin birebir üç boyutlu görüntüsünü sahne dekoru olarak hazırlattık...
7.02.2017 Magazin
Ziynet Sali ada kapatıp klip çekti
Ziynet Sali ada kapatıp klip çekti Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, Ozan Doğulu ile birlikte yaptığı yeni şarkısına klip çekti. Bodrum'daki lüks oteli sete çeviren Sali'nin bir adada tamamladığı klip pahalıya mal oldu.
15.07.2016 Magazin
Demet Akalın kimdir?
Demet Akalın kimdir? Yaptığı hit parçalarla yıllardır müzik piyasasının zirvesinde bulunan Demet Akalın kimdir? Aslen nerelidir? Güzel şarkıcı Demet Akalın'ın özel hayatı fazlasıyla merak ediliyor. İşte sizler için derlediğimiz Demet Akalın'ın bilinmeyenleri...
15.04.2016 Magazin
Volkan’dan ‘imkansız aşk’
Volkan’dan ‘imkansız aşk’ Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği "Yıldızların şarkıları çocukların yarınları" konseri için provalar başladı.
4.01.2016 Futbol
Ziynet Sali: Koca arıyorum
Ziynet Sali: Koca arıyorum Esra Sönmezer, programına konuk ettiği Ziynet Sali ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi...
17.12.2015 Magazin
‘Huzurlu ve mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacımız yok’
‘Huzurlu ve mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacımız yok’ Ziynet Sali’nin yeni albümü ‘No:6’nın görsel tasarımını Mete Özgencil ve Fatih Kocatürk, müzik direktörlüğünü ise Sıla Gençoğlu üstlendi. Murat Küçük’ün Bozcaada’da çektiği ‘Mevsimsizim’ klibi de müzik kanallarında gösterime girdi.
23.08.2015 Magazin
Şarkılar Özgecan’a!
Şarkılar Özgecan’a! Sevgililer Günü için sahneye çıkan birçok sanatçı, Türkiye’yi yasa boğan Özgecan cinayeti için sessiz kalmadı.Sanatçılar şarkılarını Özgecan’a hitap etti.
15.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ziynet Sali Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziynet sali aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.