Ziraat Bankası sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, saat kaçta? Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, kaç günde açıklanır? Sonuç sorgulama ekranı
Ziraat Bankası sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, saat kaçta? Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, kaç günde açıklanır? Sonuç sorgulama ekranı Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, 2022 Ziraat Bankası personel alımı yazılı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ziraat Bankası personel alımı için yazılı sınav 5 Kasım'da yapıldı. Kasım ayının bitmesine az bir süre kala İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri Şubelerinde görevlendirilmek üzere yapılacak personel alımlarına ilişkin gelişmeler yoğun bir şekilde takip ediliyor. İşte Ziraat Bankası sınav sonuçları hakkında merak edilenler ve Ziraat Bankası sınav sonucu sorgulama ekranı...
25.11.2022 Personel Alımı
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları!
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları! Ziraat Bankası personel alımı duyurusu yayımlandı. 1500 servis görevlisi, 30 müfettiş ve 120 uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 16 Ekim’de sona eriyor. İşe alım sınavı başvuruları online olarak alınacak. Sınava başvuru ücreti ise 330 TL olarak belirlendi. Peki, Ziraat Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası personel alımı şartları ne? İşte işe alım sınavı başvurusu ve adaylarda aranan şartlar!
5.10.2022 Personel Alımı
Ziraat Bankası personel alımı 2021 başvuru yap… Ziraat Bankası memur alımı şartları nelerdir? KPSS şartsız 230 memur alımı yapılacak!
Ziraat Bankası personel alımı 2021 başvuru yap… Ziraat Bankası memur alımı şartları nelerdir? KPSS şartsız 230 memur alımı yapılacak! Ziraat Bankası A.Ş, Ziraat Katılım Bankası A.Ş ve Ziraat Teknoloji A.Ş. bünyesinde çalışmak üzere 4 farklı pozisyon için memur alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartsız 230 memur alımı yapacak olan Ziraat Bankası başvuruları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Ziraat Bankası personel alımı ne zaman başlıyor? Ziraat Bankası memur alımı şartları nelerdir?
11.03.2021 Personel Alımı