Gazete Vatan Logo

Ziraat Bankası sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, saat kaçta? Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, kaç günde açıklanır? Sonuç sorgulama ekranı

Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, 2022 Ziraat Bankası personel alımı yazılı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ziraat Bankası personel alımı için yazılı sınav 5 Kasım'da yapıldı. Kasım ayının bitmesine az bir süre kala İstanbul'daki Genel Müdürlük Birimleri Şubelerinde görevlendirilmek üzere yapılacak personel alımlarına ilişkin gelişmeler yoğun bir şekilde takip ediliyor. İşte Ziraat Bankası sınav sonuçları hakkında merak edilenler ve Ziraat Bankası sınav sonucu sorgulama ekranı...

Ziraat Bankası sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, saat kaçta? Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı, kaç günde açıklanır? Sonuç sorgulama ekranı

Ziraat Bankası sınav sonuçları merakla bekleniyor. 30 Müfettiş Yardımcısı, 120 Uzman Yardımcısı, 1.500 Servis Görevlisi, 100 Uzman Yardımcısı ve 300 Servis Görevlisi alımı için yazılı sınav 5 Kasım'da yapıldı. Ziraat Bankası personel alımı sınavının sonuçları için tarih belli oldu. Peki, Ziraat Bankası sınav sonuçları açıklandı mı? Ziraat Bankası personel alımı 2022 yazılı sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ZİRAAT BANKASI SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları 25 Kasım 2022 tarihinde yani bugün https://ziraatbank.istanbul.edu.tr/login sayfasından açıklanacak.

SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Yazılı sınav sonucuna itiraz, İstanbul Üniversitesi sınav hizmetleri web sitesinden çevrimiçi olarak erişilen form doldurularak, 26 Kasım 2022 saat 17:00'a kadar ve sayfada yer alan süreç takip edilerek yapılabilecek.

DEĞERLENDİRME NASIL YAPILIYOR?

Mülakata hak kazanan adaylara mülakat tarihleri, yerleri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler www.ziraatbank.com.tr internet sitesinde duyurulacaktır.

Haberin Devamı

Mülakatta 60'ın altında puan alanlar başarısız sayıldıklarından başarı sıralamasına dahil edilmeyecek ve bu adaylar için nihai başarı notu hesaplaması yapılmayacaktır.

Mülakatta 60 ve üstünde puan alan adayın yazılı sınav puanı ile mülakat notunun aritmetik ortalaması alınarak oluşturulacak not adayın nihai başarı notu olacaktır.

Adaylar, her bir sınav alanı için nihai başarı notu en yüksek olandan aşağı doğru sıralanacak ve ihtiyaç duyulan kontenjan kadar aday istihdam edilmek üzere Bankanın internet sitesinde ilan edilecektir. Adayların sözlü sınav sırasında gösterdikleri performansa göre alınması planlanan sayının altında veya üzerinde aday istihdam edilebilecektir.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI MÜLAKATLARI NASIL OLACAK?

Sorulan soruların 1. bölümden en az %60'ini, 2. bölümden en az %60'ını ve 3. bölümden en az %50'sini doğru cevaplandıran ve 60 ve üstü puan alan adaylar arasından puanı en yüksek adaydan başlanmak üzere her bir alan bazında alınması planlanan sayının 3 (üç) katı aday (son adayla aynı puanı alan adaylar dahil) mülakata çağırılacaktır.

Haberin Devamı

Mülakata çağırılmak üzere kontenjana giren adaylar Bankanın www.ziraatbank.com.tr internet sitesinde ilan edilerek mülakata davet edilecektir. Mülakat tarihleri, yerleri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler bu davette duyurulacaktır.

Mülakat neticesinde yapılan değerlendirme sonucu, başarılı ve yedek adaylar yine www.ziraatbank.com.tr internet sitesinde duyurulacaktır.

Adayların sözlü sınav sırasında gösterdikleri performansa göre alınması planlanan sayının altında veya üzerinde aday istihdam edilebilecektir.