Memur ve emekli zam farkı kaç oldu? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu? Memura 6 aylık enflasyon farkı ne kadar verilecek? İşte memur ve emekli zammı!
Memur ve emekli zam farkı kaç oldu? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu? Memura 6 aylık enflasyon farkı ne kadar verilecek? İşte memur ve emekli zammı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziran ayı enflasyon oranlarını açıkladı. 6 aylık enflasyon farkı da enflasyon oranlarının açıklanmasıyla netleşti. Memur, memur emeklisi ile SSK ve BAĞKUR emeklililerine yapılacak zam oranı da belli oldu. Milyonların gözü maaşlara gelecek zam oranlarına çevrildi. Peki, Emekli ve memur maaşlarına ne kadar zam geldi? 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur zam farkı ne kadar oldu?
5.07.2023 Memur
Yeni memur maaşları! Memur zammı ne kadar oldu? Memura enflasyon farkı ne kadar verilecek? 2020 yılı memur maaş zam oranları
Yeni memur maaşları! Memur zammı ne kadar oldu? Memura enflasyon farkı ne kadar verilecek? 2020 yılı memur maaş zam oranları Haziran enflasyon oranının belli olmasının ardından maaş hesapları şimdiden yapılmaya başlandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayı enflasyon verilerini bugün açıkladı. Buna göre milyonlarca çalışanın, memurun ve emeklinin temmuz ayı zamları da belli oldu. Peki, Memur zammı ne kadar oldu? Memura enflasyon farkı ne kadar verilecek? Memur maaşları ne kadar oldu? Kim ne kadar maaş alacak? 2020 yılı memur maaş zam oranları...
3.07.2020 Memur
Memura aile zammı
Memura aile zammı Milyonlarca memur bu ay maaşlarını yüzde 4 toplu sözleşme zammı ve yüzde 1.69 enflasyon farkı eklenerek aldı. Pazartesi günü tüm memurların zamlı maaşları hesaplarına yatırıldı.
18.01.2018 Ekonomi