Zam Haber

Zam Haber

Son dakika zam haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zam haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zam haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zam Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zam haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.308 zam haber haberi bulunmuştur. Tüm zam haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücrete bir zam daha mı geliyor? Maaşlar artışıyla ilgili son dakika açıklaması, tarih belli oldu: Haziran ayında...
Asgari ücrete bir zam daha mı geliyor? Maaşlar artışıyla ilgili son dakika açıklaması, tarih belli oldu: Haziran ayında... Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bir zam daha geliyor, maaşlar artıyor. Memur, emekli, işçi herkesi ilgilendiriyor. Tarih belli oldu. Milyonlarca vatandan asgari ücrete yeni zam yapılacak mı? sorusunu merak ediyor. Yeni asgari ücret zammı ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Asgari ücret 2022 yılında yüzde 50.54 oranında zamlanarak net 4 bin 253'ye çıktı. 2022 yılı asgari ücret brüt 5 bin 4 TL, işverene maliyeti ise 5 bin 879 TL oldu. AK Parti kanadından asgari ücrete yapılacak artışlara ilişkin açıklamalar devam ediyor. Cahit Özkan ve Nihat Zeybekci'nin 'zam' sinyalinin ardından bir merak uyandıran açıklama da AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu Üyesi Abdullah Doğru'dan geldi. Doğru, emekliden çalışana her kesimi kapsayan müjdelerin haziran ayında duyurulacağını ifade etti. Peki 2022 yılı asgari ücreti ne kadar? Asgari ücret nasıl hesaplanıyor? Temmuz ayında asgari ücrete yeni bir zam yapılacak mı? İşte son dakika haberinin detayları...
19.03.2022 Memur
İBB resmen açıkladı! Halk ekmeğe zam geldi, işte yeni fiyatlar...
İBB resmen açıkladı! Halk ekmeğe zam geldi, işte yeni fiyatlar... İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) son dakika duyurdu. Halk ekmeğe zam geldi. Yeni fiyatları açıkladılar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İHE üretimi 250 gr Halk Ekmek'in 2 TL olduğunu duyurdu. Halk Ekmek 11 Şubat 2022'den itibaren 2 TL'den satışa sunulacak. İşte son dakika haberinin detayları...
9.02.2022 Ekonomi
Maaşlara bir zam daha! Tarih belli oldu, memur, emekli hepsini kapsıyor! 1311 TL artış ve...
Maaşlara bir zam daha! Tarih belli oldu, memur, emekli hepsini kapsıyor! 1311 TL artış ve... Maaşlara zam geliyor. Milyonlarca emekli ve çalışanı yakından ilgilendiriyor. Öğretmen, polis, memur, sağlık çalışanını kapsıyor. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Türkiye'de kamuoyunun gündeminde geniş yer edinen 3600 ek gösterge memur ve emekli maaşlarında ciddi oranda artış sağlayacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 3600 ek gösterge ile ilgili tarihi duyurdu. Oktay, '3600 ek göstergeyi bu yıl çözeceğiz. Mayıs yada Haziran'da gündeme gelecek.' ifadelerini kullandı. Öte yandan 3600 ek göstergenin özellikle emeklileri nasıl etkileyeceği merak ediliyor. 2022 emekli maaşlarına yapılan zam oranlarının netleşmesinin ardından 3600 ek gösterge ile aynı yıl içinde bir kere daha maaşlarda artış yaşanacak. İşte 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri...
4.02.2022 Memur
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Zam geldi, Benzin ve motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Zam geldi, Benzin ve motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen duyurdular. Zam geldi. Motorin ve benzinde fiyatlar değişti. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren 63 kuruş, motorinin litre fiyatında ise 94 kuruş artış olacak.
7.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, yüzde 20 zam ve...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, yüzde 20 zam ve... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Fiyatlar resmen değişti. Yüzde 20 zam geldi. Doğal gazdan elektrik üreten santrallerde ve sanayide kullanılan doğal gaz fiyatı yüzde 20 zamlandı. Konutta kullanılan doğal gazda fiyat değişmedi.
2.12.2021 Ekonomi
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 898 liraya yükselecek
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 898 liraya yükselecek Milyonlarca emekli bekliyordu. Ve belli oldu. Rakamlar tek tek açıklandı. Emeklilerin gözü Ocak zamlarına çevrilmişti. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak zammı enflasyon tahminine göre yüzde 4.49 olacak. Emekli maaşlarında 286 liraya kadar artış yaşanacak. İşte emeklilerin Ocak zammı ile ilgili merak ettiği tüm detaylar...
3.10.2020 Emekli
Emekliye eşit zam formülü
Emekliye eşit zam formülü Emeklilerin beklediği zam haber geldi. Milyonlarca emekli hükümetin emekli maaşlarını artıracak uygulamayı hayata geçirmesini bekliyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, özellikle 'eşit zam' formülünün uygulamaya alınmasını bekliyor.
3.09.2020 Emekli
Emekliye 541 TL
Emekliye 541 TL Temmuz'da maaşları artan emeklilere müjde. Ocak'ta maaşlarla birlikte ek ödemeler de artacak. 5 aylık enflasyona göre, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zammı yüzde 10.64 çıkacak.
17.12.2018 Ekonomi
Son dakika: Hem çalışana hem işsize zam
Son dakika: Hem çalışana hem işsize zam Çalışanlara her ay verilen AGİ ile işsizlere ödenen maaş, asgari ücret zammıyla artacak. Net ücret 2 bin lira olursa; AGİ 189-322 lira, işsizlik maaşı da bin 5-2 bin 10 lira aralığına çıkacak.
25.10.2018 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temel ihtiyaç ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltmak için uygulanan düşük KDV oranlarını istismar ettiği tespit edilen firmalara yönelik saha denetimleri yapılacak" dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.
7.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı Merkez Bankası’nın (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de yaptığı değişiklikleri içeren tebliğler Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.04.2024 Ekonomi
İkramiye ve zam fırsatı! Milyonlarca emekli ve EYT'li bekliyordu, kritik tarih belli oldu
İkramiye ve zam fırsatı! Milyonlarca emekli ve EYT'li bekliyordu, kritik tarih belli oldu Zam ve ikramiye bekleyenlere güzel haber haber geldi. Yeni emekli olanlar ve EYT'liler de alacak. Ocak ayında yüzde 49,25 oranında zam alan emekliler Nisan ve Haziran aylarında iki ikramiye alacak. Bu ikramiyelerin artırılması da gündemde. Peki emeklilik için başvuran EYT'liler ya da henüz başvurmamış sigortalılar bu paraları ve refah paylarını alabilecek mi? İşte o kritik tarihler…
13.02.2024 Çalışma Hayatı
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, mesaj attı
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, mesaj attı Bursa'da T.K. (45), boşanma aşamasındaki eşi Seher Kındaç'ı (42) öldürdü. Şüpheli kaçarken, baldızına 'Karımı öldürdüm' diyerek mesaj attığı ortaya çıktı.
29.01.2024 Gündem
Emekliye ek zam müjdesi geldi! Hesaba yatıyor, işte yeni zamlı emekli maşaları
Emekliye ek zam müjdesi geldi! Hesaba yatıyor, işte yeni zamlı emekli maşaları Emeklilere müjdeli haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağkur emeklilerine yapılan yüzde 42,6'lık zam oranına ek bir zam daha yapılacağını duyurdu. Yeni zam oranını paylaşan Bakan Işıkhan, "SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş artışını yüzde 49,25'e yükseltiyoruz" dedi. Peki ek zamdan kaynaklı maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli maaşları ve emekli ek zammı ne kadar oldu? İşte son dakika emekli zammı haberinin ayrıntıları...
24.01.2024 Emekli
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu Avcılar'da kendisinden 5 gün boyunca haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in (82) çöp evindeki elbise yığınının altında cesedi bulundu.
23.01.2024 Gündem
Hayvan ithalatında özel sektör olmayacak hayvanlar 4 ay satılamayacak
Hayvan ithalatında özel sektör olmayacak hayvanlar 4 ay satılamayacak Bundan sonraki dönemde piyasadaki dengeleri bozan hayvan ithalatının sadece devlet tarafından yapılacağını söyleyen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Artık özel sektör olmayacak. ESK ve birlikler taleplerini bize iletecek. Biz uygun gördüğümüz kadar hayvanı seçerek getireceğiz. Aşıları yapılmış hayvanların garantisi de biz olacağız. Satış yasağı ile al-satlarla fiyatlar etkilenmeyecek. Temel amacımız besicilerimizi güçlendirmek, aile işletmelerinin hacmini büyütmek ve ithalatı da zamanla bitirmek” diye konuştu.
22.01.2024 Ekonomi
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları Erken emeklilikte yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak? İşte son dakika haberin detayları...
8.01.2024 Çalışma Hayatı
İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var! Fotoğraf başı 100 dolar alıyorlardı
İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var! Fotoğraf başı 100 dolar alıyorlardı MOSSAD'a çalıştıkları iddiasıyla Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri yürüttükleri tespit edilen 34 şüpheliyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir Honda, yakıt deposunda tespit edilen bir kusur nedeniyle 2,6 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
Yüzde 25 kira zammı ile ilgili emsal karar! Milyonlarca kiracıya kötü haber geldi
Yüzde 25 kira zammı ile ilgili emsal karar! Milyonlarca kiracıya kötü haber geldi Kiracı milyonlarca vatandaşı ilgilendiren kötü haber geldi. Son dönemlerde konut kiralarındaki artış herkesin gündeminde. Bu artışlara yönelik önlem amacıyla yürürlüğe sokulan konutlarda yüzde 25'lik zam sınırlaması da halen konuşulmaya devam ediyor. Son olarak konuyla ilgili mahkemeden emsal niteliğinde bir karar geldi. Kira tespit davalarında 5 yıldan sonra kira sözleşmelerine ilişkin kira bedeli tespit davası açılabiliyor. Bu davalarda kiralanan taşınmazın durumu ve emsal kira bedelleri göz önünde tutuluyor. İşte detaylar...
23.12.2023 Ekonomi
Emekli memur maaşlarına yüzde 50 zam! 3600 ek gösterge müjdesi, maaş hesabı değişti
Emekli memur maaşlarına yüzde 50 zam! 3600 ek gösterge müjdesi, maaş hesabı değişti Emekli ve memura müjdeli haber geldi. Maaşlara zam geliyor. Bakan Vedat Işıkhan, memur maaşlarının ocakta yüzde 50 civarında artacağını söyledi. Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyenin yatırılacağını belirten Işıkhan, asgari ücrette ortak bir rakamın belirleneceğini söyledi. İşte detaylar...
23.12.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Zam Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zam haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.