Zam Farkı

Zam Farkı

Son dakika zam farkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zam farkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zam farkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zam Farkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zam farkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.454 zam farkı haberi bulunmuştur. Tüm zam farkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli maaş farkları eksik mi yatırıldı? SSK ve Bağ-Kur için zam farkı hesaplama formülü
Emekli maaş farkları eksik mi yatırıldı? SSK ve Bağ-Kur için zam farkı hesaplama formülü Milyonlarca emekli bekliyordu! SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkları yatırıldı. Birçok emekli ödenen fark miktarının eksik olduğunu savunuyor. 2300 TL eksik olan emekliler bulunuyor. Peki zam farklarında gerçekten eksik ödeme var mı? Emeklilere tekrar ek ödeme yapılacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...
15.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli kök maaş tablosu belli oldu! İşte 4A-4B yatacak tutarlar
Emekli kök maaş tablosu belli oldu! İşte 4A-4B yatacak tutarlar Emekliye son dakika açıklaması geldi. SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. Ocak ayı emekliye ek zam farkı hesaplara yattı. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak tutarlar...
8.02.2024 Çalışma Hayatı
Zamlı kök maaş tablosu belli oldu! İşte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırılacak net tutarlar
Zamlı kök maaş tablosu belli oldu! İşte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırılacak net tutarlar Milyonlarca emekli bekliyordu! SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. Ocak ayı emekliye ek zam farkı hesaplara yattı. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak net tutarlar...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK ve Bağ-Kur emeklileri bekliyordu! Paralar hesaplara yatırılıyor
SSK ve Bağ-Kur emeklileri bekliyordu! Paralar hesaplara yatırılıyor Milyonlarca emekli zam farklarının banka hesaplarına yatırılmasını bekliyordu. Fark ödemeleri başladı. Emeklilere yapılacak ek ödeme bugün tamamlanacak.
7.02.2024 Ekonomi
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
6.02.2024 Çalışma Hayatı
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı TÜİK Ocak ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 64,86, aylık yüzde 6,70 arttı.
5.02.2024 Ekonomi
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını yarın almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zamda tablo değişti!  Kök maaş + ek ödeme için yeni rakam verildi
Emekliye ek zamda tablo değişti! Kök maaş + ek ödeme için yeni rakam verildi Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
4.02.2024 Çalışma Hayatı
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var İzmir'in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Emekliye zam farkı hesaba yatıyor! Tarih verildi, işte detaylar...
Emekliye zam farkı hesaba yatıyor! Tarih verildi, işte detaylar... Emekli maaş farkı ödeme günleriyle ilgili dikkat çeken açıklama geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklisine ilave yüzde 5 zam yapılacağı müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti ve emeklinin zam oranı yüzde 37,57'den yüzde 42,6'ya yükselmişti. Daha sonrasına ise yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği talimat üzerine, bir zam daha yapılarak memur emeklileri ile SSK ve Bağ-Kur emeklilerine aynı oranda yüzde 49,25 olacak şekilde zam uygulandı. Bu doğrultuda ise emeklilerin gözü maaş farklarının ödeneceği o tarihe çevrildi.
1.02.2024 Çalışma Hayatı
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz destek tutarı ve ödeme takvimi ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Göktaş detayları duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, Ocak ayı döneminde 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Peki doğal gaz desteklerinden kimler yararlanabilir? Doğal gaz yardımı kaç lira? İşte merak edilen soruların yanıtları...
24.01.2024 Ekonomi
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi!  103 milyon TL ceza uygulandı
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi! 103 milyon TL ceza uygulandı Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon TL ceza uygulandığını açıkladı.
24.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor TBMM'nin İsveç’in NATO’ya katılımına onay vermesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Dünyanın dört bir yanından pek çok haber kuruluşu bu gelişmeyi manşetlerinden okurlarına duyurdu. İsveç, sürecin tamamlanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası için geri sayıma geçerken Yunan Kathimerini gazetesi Erdoğan'ın bu süreçte izleyeceği yolu yazdı.
24.01.2024 Gündem
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu Milyonlarca emekli bekliyordu. Ödeme tarihi açıklandı. Zam farkları maaş hesaplarına yatırılacak. Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların zam farkları ile harp ve vazife malullerine ek ödemeler, 26 Ocak’tan itibaren yapılacak.
24.01.2024 Ekonomi
Emekliye zam farkı ne zaman ödenecek 2024? Emekliye ek zam Resmi Gazetede yayınlandı mı, emekliye yüzde 5 ek zam ne zaman verilecek?
Emekliye zam farkı ne zaman ödenecek 2024? Emekliye ek zam Resmi Gazetede yayınlandı mı, emekliye yüzde 5 ek zam ne zaman verilecek? SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verildi. Yüzde 5’lik zammın ardından emekliye verilen zam yüzde 42,6'ya yükselecek. En düşük emekli maaşı da 10 bin lira olacak. Peki, Yüzde 5 fark ne zaman yatacak? Emekliye yüzde 5 ek zam ne zaman verilecek, emekliye ek zam ayın kaçında yatacak?
20.01.2024 Emekli
Memur maaş farkı Ocak ayında ne zaman yatacak? Memur ve memur emeklisi zam farkları hesaplara ne zaman geçer?
Memur maaş farkı Ocak ayında ne zaman yatacak? Memur ve memur emeklisi zam farkları hesaplara ne zaman geçer? Memur maaş zammı 6 aylık enflasyonun TÜİK tarafından açıklanmasıyla birlikte netleşti. 2024 Ocak ayında memur ve memur emeklisinin zam farklarını alacağı ay olacak. Vatandaşar, memur maaş farkı ne zaman hesaplara yatacak sorusuna yanıt aramaya başladı.
14.01.2024 Ekonomi
Emeklilere ek zam müjdesi! AK Parti Grup Başkanı Güler: Aylıklar, oransal artışla iyileştirilecektir
Emeklilere ek zam müjdesi! AK Parti Grup Başkanı Güler: Aylıklar, oransal artışla iyileştirilecektir AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaşlarına ilişkin olarak "Etki analizleri, bütçe imkanları, oransal manada artış değerlendirmesi Kabine'de önümüzdeki hafta değerlendirilir" dedi.
10.01.2024 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı tahmin! Oran ve rakam verildi
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı tahmin! Oran ve rakam verildi Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası asgari ücrete ne kadar zam geleceği merak konusu oldu. Uzmanlar asgari ücret zammı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunup olası zam ve zam oranı ile ilgili çarpıcı tahminde bulundu. Peki bu durumda enflasyon artar mı? 2024 yılında asgari ücret zammı ne olur? İşte detaylar...
27.10.2023 Ekonomi
Emekli zammı ile ilgili Ak Parti'den yeni açıklama! 'Beklentiyi karşılayacağız'
Emekli zammı ile ilgili Ak Parti'den yeni açıklama! 'Beklentiyi karşılayacağız' Emekli zammı ile ilgili son dakika açıklaması AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den geldi. Güler, emeklilere yapılacak ek zamla ilgili olarak, "Rapor hazırladık. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışma yürütüyor, bütçe dengesini bozmadan beklentiyi karşılayacağız" dedi.
24.08.2023 Ekonomi
Milyonlarca emeklinin maaş farklarının ödeme tarihi belli oldu!
Milyonlarca emeklinin maaş farklarının ödeme tarihi belli oldu! Emeklilerin beklediği maaş farklarının ödeme tarihi belli oldu. Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2023 Temmuz zam farkı ödemeleri 28 Temmuz Cuma günü yapılacak.
27.07.2023 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına seyyanen artış ve ek zam farkı! Kritik kira yardımı detayı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına seyyanen artış ve ek zam farkı! Kritik kira yardımı detayı Milyonlarca emekli ve memuru yakından ilgilendiriyor. Maaşlar hesaplara yatıyor. Tarih belli oldu. Emekli ve memur zammı düzenlemeleri Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 'Temmuz 2023 maaş farkı ve seyyanen zam ne zaman yatacak' sorusu son dönemin en çok merak edilenleri arasında yer alıyor. Yüzde 25 zamlı emekli maaşı ödemeleri yapıldı. Memur maaşları yüzde 17,55 zamlı olarak 15 Temmuz'da ödendi. 8.077 TL'lik seyyanen zam ve maaş farkı ek bordro ile ödenecek. Öte yandan maaş artış oranlarıyla birlikte kira yardımının da aralarında bulunduğu 120 maddelik teklifini 24 Temmuz'da kamuoyuyla paylaşacak İşte milyonlara rehber olacak emekli ve memur maaşları için maaş farkı hesabı ile ödeme takvimi...
21.07.2023 Emekli
Emekli aylığına ve memur maaşına dev zam! Oransal fark ve seyyanen artış maaşlara yansımadı, işte merak edilen detaylar...
Emekli aylığına ve memur maaşına dev zam! Oransal fark ve seyyanen artış maaşlara yansımadı, işte merak edilen detaylar... Milyonlar bekliyordu. Memur, SSK ve Bağ-Kur emekli zammı belli oldu. En düşük memur maaşının 22 bin liraya çıkarıldı. Memurlar dün maaşlarını çekti. Bu maaşlarda 14 günlük oransal zam farkı bulunmuyor. Ayrıca 8 bin 77 liralık seyyanen zam da maaşlara yansımadı. Peki bu farklar ne zaman yatacak? 14 günlük seyyanen zam farkı yatacak mı? Memura ne kadar seyyanen zam ödemesi yapılacak? İşte memur ve emekli maaşı ile ilgili detaylar...
16.07.2023 Ekonomi
Seyyanen zam farkı yatacak mı, memur maaş zam farkı ne zaman ödenecek? Seyyanen maaş ne zaman yatacak?
Seyyanen zam farkı yatacak mı, memur maaş zam farkı ne zaman ödenecek? Seyyanen maaş ne zaman yatacak? Memur ve emekli maaşı zam farkı ödeme tarihi için gözler Çalışma Bakanlığı’na çevrildi. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamları sonrası emeklilerin zam oranı yüzde 25 olarak belirlenirken, en düşük memur maaşı da 22 bin TL’ye çıktı. Memurlara da yüzde 17,55 oranında enflasyon farkı zammı üstüne 8077 lira seyyanen zam verilecek. TBMM'de kabul edilen teklife eklenen bir başka maddeyle SSK ve Bağ-Kur ile emekli sandığı emeklilerine 6 aylık dilim için enflasyon farkı ile birlikte yüzde 25 zam yapılması öngörülüyor. Bu kapsamda enflasyon oranına refah payı ekleniyor.
11.07.2023 Memur
Memur ve emekli zam farkı kaç oldu? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu? Memura 6 aylık enflasyon farkı ne kadar verilecek? İşte memur ve emekli zammı!
Memur ve emekli zam farkı kaç oldu? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu? Memura 6 aylık enflasyon farkı ne kadar verilecek? İşte memur ve emekli zammı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziran ayı enflasyon oranlarını açıkladı. 6 aylık enflasyon farkı da enflasyon oranlarının açıklanmasıyla netleşti. Memur, memur emeklisi ile SSK ve BAĞKUR emeklililerine yapılacak zam oranı da belli oldu. Milyonların gözü maaşlara gelecek zam oranlarına çevrildi. Peki, Emekli ve memur maaşlarına ne kadar zam geldi? 6 aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur zam farkı ne kadar oldu?
5.07.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Zam Farkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zam farkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.