20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak
20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 20 bin zabıt katip alımıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
28.09.2023 Gündem
YSK personel alımı ilanı yayımlandı! Pek çok ilde en az lise mezunu zabıt katibi alımı yapılacak! Başvuru şartları belli oldu!
YSK personel alımı ilanı yayımlandı! Pek çok ilde en az lise mezunu zabıt katibi alımı yapılacak! Başvuru şartları belli oldu! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) duyurdu! Pek çok ilde personel alımı yapılacak! Adaylarda KPSS’den en az 70 puan alma şartı aranıyor! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, YSK zabıt katibi alacak. Peki, YSK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) personel alımı şartları ne? İşte zabıt katibi alımı detayları…
25.08.2022 Personel Alımı
Zabıt katibi alımı 2022! Adalet Bakanlığı zabıt katibi alımı 2022 başvuruları nasıl ve nereden yapılır, sözleşmeli zabıt katibi alımı şartları nelerdir?
Zabıt katibi alımı 2022! Adalet Bakanlığı zabıt katibi alımı 2022 başvuruları nasıl ve nereden yapılır, sözleşmeli zabıt katibi alımı şartları nelerdir? Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alımı yapacak. Adalet komisyonlarınca yapılacak uygulamalı ve sözlü sınav sonucuna göre alınacak personelin 3.618 sözleşmeli zabıt kâtibi bünyesine katılacak. Adayların öğrenim durum bilgisi ve Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan bilgisi web servisleri aracılığı ile alınacaktır. E-Devlet üzerinde mezuniyet bilgileri bulunmayan adayların başvuru sırasında mağduriyet yaşamamaları için e-Devlet üzerinde yer almayan mezuniyet bilgilerini mezun oldukları eğitim kurumundan güncelleştirmeleri gerekiyor. Peki, Zabıt katibi alımı 2022! Adalet Bakanlığı zabıt katibi alımı 2022 başvuruları nasıl ve nereden yapılır, zabıt katibi alımı şartları nelerdir?
1.03.2022 Çalışma Hayatı