Yurtta Hava Durumu

Yurtta Hava Durumu

Son dakika yurtta hava durumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yurtta hava durumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yurtta hava durumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yurtta Hava Durumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yurtta hava durumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 yurtta hava durumu haberi bulunmuştur. Tüm yurtta hava durumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yerel seçim günü yurtta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı toz taşınımı uyarısında bulundu
Yerel seçim günü yurtta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı toz taşınımı uyarısında bulundu Seçim günü havalar nasıl olacak? Türkiye, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne nasıl bir havada girecek? Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Meteoroloji, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de beklenen toz taşınımına ilişkin uyarıda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Meteoroloji'den son dakika kar açıklaması! Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek? Ve belli oldu! Hafta sonuna kadar...
Meteoroloji'den son dakika kar açıklaması! Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek? Ve belli oldu! Hafta sonuna kadar... Meteoroloji'den son dakika kar uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Afyonkarahisar, Çankırı çevreleri ile Eskişehir ve Ankara'nın kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Akdeniz, Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları, Bolu, Düzce, Ordu, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Diyarbakır, Hakkari, Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Siirt çevreleri, Sakarya ve Kocaeli'nin kuzeyi ile Van'ın güney ilçelerinde kuvvetli ve yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen bilgilerde İstanbul için önemli ayrıntılar var. Dün gece itibarıyla devam eden kar yağışı bu sabah da etkisini sürdürecek. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 derece altında seyrediyor. Peki kar yağışı İstanbul'u ne zaman terk edecek? 27 ocak Perşembe itibarıyla yurtta hava durumu nasıl olacak? İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
27.01.2022 Gündem
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı! Harita ile paylaşıldı...  (17 Ekim yurtta hava durumu)
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı! Harita ile paylaşıldı... (17 Ekim yurtta hava durumu) Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Kuvvetli yağış ile ilgili vatandaşlar tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. MGM son dakika raporunda iller saat verilerek açıklandı. İşte 17 Ekim Pazar günü hava raporu...
17.10.2021 Gündem
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Pazar günü başlıyor...
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Pazar günü başlıyor... Meteoroloji Genel Müdürlüğü son verileri paylaşıp uyardı. Tam kapanma başlarken Türkiye'de de hava sıcaklıkları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Karadeniz’in iç kesimleri ile Aydın, Muğla, Denizli, Konya, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ardahan çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor.Hafta sonu yağışlı hava Türkiye'yi terk ediyor ve hava sıcaklıkları pazar gününden itibaren artıyor. İstanbul'da pazar günü hava 30 dereceye yaklaşırken, Ege ve Akdeniz kıyılarında 35 derecelere kadar ulaşacak.
29.04.2021 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! O güne dikkat, kuvvetli olacak
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! O güne dikkat, kuvvetli olacak Mart ayı güneşli yer yer sağanak yağışlı devam ederken yurdun bir bölümünde de kar yağışı etkisini gösterdi. Meteorolojik verilere göre, salı günü ile birlikte kar yağışının yurdun büyük bir bölümünde yeniden etkisini göstereceği tahmin ediliyor. İşte detaylar...
12.03.2021 Yaşam
Uyarı üstüne uyarı yapılmıştı! Son görüntüler geldi
Uyarı üstüne uyarı yapılmıştı! Son görüntüler geldi Marmara ve Ege bölgesine yaşayanlar için saat verilip uyarı yapılmıştı. Meteoroloji uyarısı sonrası son radar görüntüleri geldi. Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), güneyli yönlerden esen rüzgarın yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetlenerek il genelinde sağanağa neden olabileceğini bildirdi.
13.10.2020 Gündem
Meteoroloji'den Marmara için yağış uyarısı!
Meteoroloji'den Marmara için yağış uyarısı! Meteoroloji'nin son hava durumu verilerine göre Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu ve Karaman çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışların Hakkari çevrelerinde yoğun olmak üzere, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklenirken Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun yüksek kesimleri için çığ tehlikesi uyarısında bulunuldu.
16.02.2020 Gündem
Meteoroloji'den yağmur ve sis uyarısı
Meteoroloji'den yağmur ve sis uyarısı Günlerdir başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi genelinde etkili olan sis ve pus bugün de günün belli saatlerinde etkili olacak. Öte yandan yurdun birçok bölgesi için de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte 17 Ekim Çarşamba yurtta hava durumu...
17.10.2019 Gündem
İstanbul'daki kara bulutlar köprüden fotoğraflandı
İstanbul'daki kara bulutlar köprüden fotoğraflandı İstanbul'da kara bulutlar gökyüzünü kapladı. Anadolu Yakası'nda yer yer dolu bırakan bulutlar, gündüzü adeta geceye çevirdi.
14.04.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 28 Şubat Perşembe günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 28 Şubat Perşembe günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 28 Şubat Perşembe günü yurdun büyük bir kesiminde kar yağışı etkili olacak. Yetkililer vatandaşları kar yağışlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
28.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 27 Şubat Çarşamba günü yurdun birçok bölgesinde yağışlar etkili olacak. Marmara Bölgesi için saatte 70 KM'i bulabilecek rüzgar uyarısında bulunan MGM, bölgede aynı zamanda karla karışık yağmurun da yaşanabileceğini tahminlerine ekledi.
27.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 26 Şubat Salı günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 26 Şubat Salı günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 26 Şubat Salı günü yurdun birçok bölgesinde sağanak yağışlar etkili olacak. Marmara bölgesi için ise kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.
26.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den o bölgeler için kritik uyarı! 'Dikkatli olun'
Meteoroloji'den o bölgeler için kritik uyarı! 'Dikkatli olun' Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre bugün ülke genelinde yağışlı bir hava etkili olacak. Marmara'da da çok bulutlu aralıklarla sağanak yağış etkisini sürdürürken, İç Anadolu Bölgesi'nde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don bekleniyor.
15.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den o illerimiz için kar yağışı uyarısı! İşte İstanbul'da hava durumu...
Meteoroloji'den o illerimiz için kar yağışı uyarısı! İşte İstanbul'da hava durumu... Şubat ayına sayılı günler kala Meteoroloji'den son dakika hava durumuna dair bilgiler ve detaylar gelmeye devam ediyor. Hava sıcaklıklarının son günlerde mevsim normalleri üzerinde seyrettiği bu günlerde bazı illerimiz için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Hafta başı olması itibariyle bir çok kişi internet üzerinden "bugün hava nasıl olacak" sorusunu araştırıyor. Marmara bölgesinin bazı yerlerinde bugün sağanak yağışlar beklenirken, İstanbul'da ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. İşte il il tüm yurtta hava durumu raporları ve detaylar...
28.01.2019 Gündem
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Marmara ve Ege'nin bir kısmı için kuvvetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapıldı.
23.01.2019 Gündem
Son dakika: Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da kar yağışı başladı
Son dakika: Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da kar yağışı başladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından, İstanbul'da gece saatlerinde beklenen kar yağışı, sabaha karşı başladı. Beylikdüzü ve çevre ilçelerde kar yağışı görülüyor. İstanbul genelinde ise yağış ve fırtına etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışının önümüzdeki hafta ortasına kadar kentte etkisini sürdürmesi özellikle pazartesi ve salı günleri yoğunluğunu artırması bekleniyor. Kar yağışı gece boyunca Trakya'da da hayatı olumsuz etkiledi. Kırklareli ve Tekirdağ'da okullar tatil edildi.
4.01.2019 Gündem
Son dakika: Kestane karası fırtınası ve kutup soğukları geliyor
Son dakika: Kestane karası fırtınası ve kutup soğukları geliyor Meteoroloji'den yurdun dört bir yanı için ayrı ayrı uyarılar geliyor. İstanbul başta olmak üzere yurt geneli, yarından itibaren 6-10 derece sıcaklıkların düşeceği kestane karası fırtınasıyla sonbaharı yaşamaya başlayacak. Meteoroloji de Twitter'dan yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nin yarından itibaren kutuplardan gelen soğuk havanın etkisine gireceğini duyurdu. Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse, "Sıcaklıklar ülkemizin kuzeybatı kesimleri başta olmak üzere yarından itibaren 6 ila 10 derece birden azalacak. Yaz mevsimini andıran sıcak günler, kestane karası fırtınası adı verilen hava olayıyla sona erecek" dedi.
24.09.2018 Gündem
Son dakika: Meteoroloji'den kuvvetli sağanak yağış uyarısı
Son dakika: Meteoroloji'den kuvvetli sağanak yağış uyarısı Hava durumuyla ilgili son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada, bugün Karadeniz'in tamamı ile Marmara'nın batı ve güney batı kesimlerinde yer yer olmak üzere kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan 5 günlük hava durumu tahmin haritasına göre ise Karadeniz'in özellikle orta ve doğu bölgelerinin 5 gün boyunca sağanak yağışlı olacağı öngörülüyor. İşte yurtta hava durumu...
15.09.2018 Gündem
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı!
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı! Meteoroloji'den yapılan son uyarıda bugün Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. İstanbul'da akşam saatlerine kadar yerel olarak sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte yurtta hava durumu...
20.07.2018 Gündem
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı!
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji'den yapılan uyarıda, İstanbul'da yarın gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden dikkatli olunması gerektiği bildirildi.
17.07.2018 Gündem
Meteoroloji verilerine göre yurtta hava durumu
Meteoroloji verilerine göre yurtta hava durumu Haziran ayıyla birlikte gelen sıcak hava bu hafta kendini sağanak yağışa bırakacak. Özellikle salı günü yurdun büyük bir kesiminde sağanak yağış etkili olacak.
3.06.2018 Yaşam
Son dakika: Ve beklenen yağmur İstanbul'a geldi
Son dakika: Ve beklenen yağmur İstanbul'a geldi Meteoroloji’den peş peşe yapılan uyarıların ardından sağanak yağmur İstanbul'a geldi. Öğle saatlerinde kente giriş yapan sağanak yağmur, kısa sürede şehri etkisi altına aldı.
29.05.2018 Gündem
Son dakika! Meteoroloji'den uyarı geldi! Öğleden sonra...
Son dakika! Meteoroloji'den uyarı geldi! Öğleden sonra... Meteoroloji’den gelen son dakika hava tahminlerine göre, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak bekleniyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra İstanbul'un batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Edirne ve Kırklareli çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı görülecek. İşte yurtta hava durumu…
11.02.2018 Gündem
Son dakika: İstanbul'a kar geliyor
Son dakika: İstanbul'a kar geliyor Meteoroloji'den yeni hava durumu tahminleri için rapor yayımlandı. Hava durumu tahmininde İstanbul için kar yağışı hakkında bilgi verildi. Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Antalya'nın doğu ilçelerinin yağışlı olacağı belirtildi.
23.01.2018 Gündem
Son dakika: Dikkat! Hava birden soğuyacak
Son dakika: Dikkat! Hava birden soğuyacak Sıcak geçen kış nihayet normale dönmeye, havalar soğumaya başladı. Yurtta bugün ciddi bir soğuma beklenirken birçok şehrimiz için ise kar alarmı verildi. Gelen son bilgilere göre rüzgar dönüyor, kar bekleyenler için güzel haberler var. İşte yurtta hava durumu...
18.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yurtta Hava Durumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yurtta hava durumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.