Yunusemre

Yunusemre

Son dakika yunusemre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yunusemre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yunusemre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunusemre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunusemre gelişmeleri de dahil olmak üzere 304 yunusemre haberi bulunmuştur. Tüm yunusemre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel'in sandığından CHP adayı çıktı
CHP lideri Özel'in sandığından CHP adayı çıktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Zeyrek 197 oy alırken, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Cengiz Ergün 42 oy aldı.
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oyunu memleketi Manisa’da kullandı. Özel, eşi ve kızıyla birlikte oyunu kullandıktan sonra açıklamarda bulundu.
31.03.2024 Gündem
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak? Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Çalışma saatleri değişiyor mu? Bakan Işıkhan'dan milyonları ilgilendiren açıklama
Çalışma saatleri değişiyor mu? Bakan Işıkhan'dan milyonları ilgilendiren açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Çalışma Hayatı
Manisa'da ikinci kez yangın çıkan geri dönüşüm tesisi mühürlendi
Manisa'da ikinci kez yangın çıkan geri dönüşüm tesisi mühürlendi Manisa'da, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde, geçen yıl haziran ayında sonra dün yine yangın çıkan, geri dönüşüm tesisi mühürlendi. İlk yangında tesise 7 milyon 330 bin lira ceza kesilmiş ve mühür işleminin yapılabilmesi amacıyla tesisteki malzemelerin bertarafı için süre verilmişti.
9.01.2024 Gündem
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan geri dönüşüm tesisindeki yangın Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kısa sürede tamamen kontrol altına alındı. Geçtiğimiz haziran ayında büyük bir yangının çıktığı tesisin lisansının iptal edildiği ancak tahliye kararına uymayarak Ocak 2024'e kadar ek süre talep ettiği öğrenildi.
8.01.2024 Gündem
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
Uyurken eşini öldürdü! Kendini böyle savundu
Uyurken eşini öldürdü! Kendini böyle savundu Kayseri'de, şiddet gördüğünü öne sürdüğü eşi Ahmet Uluyol'u (31) bıçaklayarak öldüren Mervenur Uluyol'un (27) ifadesi ortaya çıktı. Eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Uluyol, "Olay günü beni darbetti. Ardından uyudu. Uyumadan önce de tehdit etti. 'Seninle yarın görüşeceğiz' dedi. Uyurken göğsüne 2 kez bıçak vurdum. Keşke böyle olmasaydı. Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti" dedi.
7.11.2023 Yaşam
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadı
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadı Manisa'da kızına hediye etmek için internetten ikinci el cep telefonu sipariş eden Osman Özer'e (34), gönderilen kutudan 5 bin TL'ye aldığı telefon yerine kılıfı çıktı.
14.09.2023 Yaşam
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti Manisa'da karne almaya gidip eve dönmeyen, 1 ay sonra da kendisinden 30 yaş büyük muhasebe öğretmeni M.G. (48) ile evlenip hamile kaldığı belirtilen lise öğrencisi B.A.’nın (18) ailesi, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Ailenin avukatı Mervan Karaca, öğretmen M.G.’nin, B.A. ile 18 yaşını doldurmadan ilişki yaşadığını söyleyerek, "Şüpheli şahsın ceza alması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
25.08.2023 Yaşam
Seyitli’nin 146 milyonluk dev güneş enerjisi yatırımı son aşamada
Seyitli’nin 146 milyonluk dev güneş enerjisi yatırımı son aşamada MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Yunusemre ilçesi Seyitli Mahallesi sınırlarında 146 milyon 316 bin TL’lik yatırımla inşa ettiği 5 megavatlık güneş enerji santralinin panel montajlarında son aşamaya gelindi.
6.08.2023 Ekonomi
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz"
Bakan Yerlikaya net konuştu: "Uyuşturucu tacirlerine hayatı dar edeceğiz" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde uyuşturucu tacirlerine karşı 33 bin 295 operasyon düzenlediklerini, bu operasyonlar sonucunda 4 bin 30 şahsın tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, "Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Sokak sokak peşlerindeyiz. Vatandaşlarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı dar edeceğiz" dedi.
5.08.2023 Gündem
Manisa'da pizzacıda cinayet: 1 ölü, 1 yaralı
Manisa'da pizzacıda cinayet: 1 ölü, 1 yaralı Pizzacıda kan donduran olay! Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, bir pizza restoranına gelen motosikletli şahsın silahlı saldırısında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
30.07.2023 Gündem
Manisa'daki fabrika yangını 19 saat sonra kontrol altına alındı
Manisa'daki fabrika yangını 19 saat sonra kontrol altına alındı  Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki bir geri dönüşüm tesisinde dün başlayan yangın, 19 saat sonra kontrol altına alındı. Tesiste itfaiye ve orman ekipleri tarafından soğutma çalışmaları devam ediyor.
23.06.2023 Gündem
Manisa'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Manisa'da geri dönüşüm tesisinde yangın Manisa'da organize sanayi bölgesindeki bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.
22.06.2023 Yaşam
Bu araçtan mucize eseri yaralı kurtuldu
Bu araçtan mucize eseri yaralı kurtuldu  Manisa'da, kamyonun arkadan çarpması sonucu demir yığını haline dönüşen otomobilde sıkışan sürücü Ramazan Eroğlu (50), itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
15.06.2023 Yaşam
Çiftin kavgası sokağa taştı! Eve gelip babasını gören genç, cinayet işledi
Çiftin kavgası sokağa taştı! Eve gelip babasını gören genç, cinayet işledi İstanbul Arnavutköy'de cinayet. Ayşegül Özkaraca ile Ferhat Özkaraca bir süredir ayrı yaşıyordu. Dün bir araya gelen çift kavga etmeye başladı. Çiftin 3 çocuğundan biri, babasını görünce pompalı tüfekle ateş etti. Ağır yaralanan Özkaraca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
9.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete Selçuk Bayraktar tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete Selçuk Bayraktar tepkisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Ülkenin başında yerli milli kararlı bir yönetim olmasaydı bu saydıklarımı çoktan yaptırmışlardı. Bu CHP'liler, İP, terör örgütü, HDP, Kandil, TCG Anadolu'dan rahatsız. Bu terör örgütüne bizler gereken dersi verdik mi? Biliyorlar ki eğer Cumhur ittifakı iş başında olursa teröristlere aman almak yok. 14 Mayıs bunların siyasi mevta haline gelmesi olacaktır" dedi. Erdoğan, Gençlik Buluşmaları Eskişehir İftarı Programı’nda konuştu. Erdoğan burada, "Yatıyorlar kalkıyorlar Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Neymiş? Damatmış. Bunların babası bankalardan kuruş kredi almadan çalıştı. Çocukları da böyle devam ediyor." diye konuştu.
18.04.2023 Gündem
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendi
Depremi bahane edip, kira fiyatını yüzde 250 artırdı! İhtarname ile öğrendi Manisa’da 25 yıllık İngilizce öğretmeni olan Ali Özen 8 yıldır oturduğu dairenin 2 bin lira olan kirasının ev sahibi tarafından 7 bin TL’ye yükseltildiğini kendisine Noter aracılığıyla çekilen ihtarname ile öğrendi. Aldığı ihtarname karşısında neye uğradığını şaşıran Özen, ev sahiplerinin şimdi de depremi bahane ederek fiyat artışları yapmasına artık birilerinin dur demesi gerektiğini söyledi.
31.03.2023 Yaşam
Manisa TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023! TOKİ Manisa Yunusemre, Kula, Akhisar, Salihli kura sonuçları toki.gov.tr kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?
Manisa TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023! TOKİ Manisa Yunusemre, Kula, Akhisar, Salihli kura sonuçları toki.gov.tr kura çekiliş sonuçları açıklandı mı? Manisa TOKİ Yunusemre, Kula, Akhisar, Salihli kura sonuçları için toki.gov.tr adresi sık sık ziyaret ediliyor. TOKİ Manisa kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulanırken 2+1 ve 3+1 sosyal konut projesinde toplam 4 bin 100 konutun hak sahibi belli oluyor. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde kuralar Manisa için devam ediyor. 2 Şubat’ta Yunusemre, Kula, Akhisar, Salihli ilçelerinde çekilişler tamamlanacak. Peki, Manisa TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Manisa TOKİ kura sonuçları 2023 listesi ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ Manisa Yunusemre, Kula, Akhisar, Salihli kura sonuçları isim listesi…
3.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yunusemre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunusemre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.