İstanbul'un göbeğinde risk büyük! Sıvılaşma tehlikesi
İstanbul'un göbeğinde risk büyük! Sıvılaşma tehlikesi Son depremlerde dere yataklarına kurulan binaların yerle bir olduğunu bir kez daha gördük. İstanbul’da da eski dere yataklarına kurulan semtler var. Ayamama, Kurbağalıdere, Ortaköy, Dolapdere... Olası Marmara depremi bu bölgeler için büyük risk oluşturuyor.
27.03.2023 Ekonomi
Samsun'da flaş mesai saati kararı! 15 Mart'tan itibaren...
Samsun'da flaş mesai saati kararı! 15 Mart'tan itibaren... Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasında "çok yüksek riskli" iller kategorisindeki Samsun'da alınan tedbirler kapsamında, kamu kurumlarında mesai saatleri yeniden düzenledi.
12.03.2021 Gündem
Normalleşme sonrası flaş açıklama! Vali duyurdu
Normalleşme sonrası flaş açıklama! Vali duyurdu Milyonlarca vatandaş bekliyordu. Kademeli normalleşme süreci başladı. İllerdeki vaka durumuna göre farklı uygulamalar yapılıyor. Çok yüksek riskli iller ile düşük riskli illerdeki uygulamalar değişiyor. Yüksek riskli iller arasında yer alan İstanbul, turuncu kategoride bulunuyor. İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kontrollü normalleşme döneminde dinamik denetimlerin aralıksız olarak devam ettiği, toplam 281 bin 677 denetimin gerçekleştirildiği belirtilerek, "Evimizde, iş yerimizde, çarşıda, pazarda, ulaşımda, her zaman ve her yerde kendimizin denetçisi olalım. En etkili denetimin özdenetim olduğunu unutmayalım" denildi.
7.03.2021 Gündem
Yüksek Risk Film Fragmanı
Yüksek Risk Film Fragmanı Yüksek Risk Film Fragmanı
29.05.2014 Sinema-Dizi