Game of Thrones'un yazarından Trump yorumu: Winter is coming
Game of Thrones'un yazarından Trump yorumu: Winter is coming Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin, seçim sonucunu kendi kişisel blogundan yaptığı açıklamada değerlendirdi. Yazar Trump'ın zaferini kitabının önemli sözlerinden biri olan "Winter is coming" (Kış geliyor) sözleriyle yorumladı.
17.06.2021 Dünya
Günlük burç yorumlarınızı anında öğrenin!
Günlük burç yorumlarınızı anında öğrenin! Burçların gökyüzündeki gelişmelerine göre güncel analizleri günlük burç yorumları içerisinde yer alıyor. Uzman astrologların en güncel gökyüzü gelişmeleri ışığında hazırladıkları günlük burç yorumları internetten takip edilebiliyor. İnternet ortamında burç yorumları günlük olarak ayrıntılarıyla incelenebilir.
19.08.2016 Astroloji
TRT spikerinden skandal Ankara yorumu
TRT spikerinden skandal Ankara yorumu TRT’de sabah haberlerini sunan Selver Gözüaçık canlı yayında, Ankara 'daki Barış Mitingi'nden önce meydana gelen ve en az 97 kişinin hayatını kaybettiği patlamalarla ilgili olarak bir seyirciden gelen mesajı okudu. Mesajda, “Ölenleri aynı kefeye koyamazsınız. Oradan geçen masum insanlar da vardı belki. Kurunun yanında yaş da yanmasın” yazıyordu. Spiker Gözüaçık da “Kurunun yanında yaş da yanmasın diyor aynen katılıyorum” yorumunu yaptı.
15.10.2015 Haber
İlber Ortaylı'dan pazar kahvaltısı yorumu
İlber Ortaylı'dan pazar kahvaltısı yorumu Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, katıldığı canlı yayın programında pazar kahvaltılarının dışarıda yapılmasını gereksiz bulduğunu söyledi.
30.11.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri