Yobo

Yobo

Son dakika yobo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yobo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yobo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yobo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yobo gelişmeleri de dahil olmak üzere 733 yobo haberi bulunmuştur. Tüm yobo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye Kim Min-Jae - Szalai ikilisini konuşuyor
Türkiye Kim Min-Jae - Szalai ikilisini konuşuyor Süper Lig'de süper ikili olan Min-Jae ve Szalai Fenerbahçe camiasını bir hayli memnun ediyor.
28.09.2021 Fenerbahçe
Yobo: Fenerbahçe küme düşmez
Yobo: Fenerbahçe küme düşmez Fenerbahçe’nin eski yıldızı Joseph Yobo, sarı-lacivertlilerin zor bir dönemden geçtiğini ama bugünleri atlatacağını söyledi. Nijeryalı, “Fenerbahçe büyük bir kulüptür. Bu sıkıntılı durumdan nasıl kurtulması gerektiğini bilir” dedi.
3.03.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Moses transferini bitirmek üzere!
Fenerbahçe, Moses transferini bitirmek üzere! Fenerbahçe, Victor Moses'la her konuda anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli yönetim, Nijeryalı oyuncu ve kulübü Chelsea'yi ikna etti. Sportif Direktör Comolli'nin de yer aldığı ekip, 28 yaşındaki oyuncuyu Türkiye'ye getirmek üzere İngiltere'ye uçtu.
23.01.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe yine son haftaya bıraktı Fenerbahçe, transfer dönemlerinin kapanmasına az bir süre kala kadrosuna takviye yapmasıyla dikkati çekiyor.
9.09.2017 Fenerbahçe
Kameni'den Volkan Demirel'e övgü
Kameni'den Volkan Demirel'e övgü Fenerbahçe'nin İspanya'nın Malaga takımından renklerine bağladığı kaleci Carlos Kameni, Topuk Yaylası'nda kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
6.07.2017 Fenerbahçe
Serdar Kesimal: Fenerbahçe'de beni tehdit ettiler!
Serdar Kesimal: Fenerbahçe'de beni tehdit ettiler! Serdar Kesimal, Fenerbahçe’de bu sözlerle tehdit edildiğini açıkladı: Askerliğimi tecil etmediler. ‘Problemi biliyoruz, dik kafalılık yapmasın. İstediğimiz takıma gitsin’ diye bana mesaj gönderiyorlar. ‘Gerekirse askere giderim ama onların dediği takımda oynamam!’ dedim
5.03.2017 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın belalısı! Moussa Sow...
Beşiktaş'ın belalısı! Moussa Sow... Sarı-lacivertli ekibe 1 yıllık aranın ardından dönen Senegalli forvet, Beşiktaş'a karşı forma giydiği 7 maçta 8 kez fileleri havalandırmayı başardı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Derbinin şifreleri... Bunu yapan kazanır!
Derbinin şifreleri... Bunu yapan kazanır! Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 3 Aralık Cumartesi günü yarın yapılacak derbi öncesi iki takım arasında oynanan son 21 karşılaşmada ilk golü atan takım sadece 2 kez yenildi.
24.09.2021 Fenerbahçe
‘Kadınları ve parfümü unutamam!’
‘Kadınları ve parfümü unutamam!’ Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Reto Ziegler, sarı-lacivertli takımdaki günleri hakkında konuştu.
3.01.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, şu ana kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katarak, son 12 yılın en hareketli yaz transfer dönemini geçiriyor.
15.07.2015 Fenerbahçe
İki transferin maliyeti belli oldu
İki transferin maliyeti belli oldu Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna kattığı Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba'nın satın alma opsiyonlarının toplam 12 milyon euro olduğu öğrenildi.
3.07.2015 Fenerbahçe
Dilmen: F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'ne gidemezse...
Dilmen: F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'ne gidemezse... Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarını değerlendirdi.
26.06.2015 Fenerbahçe
'Beni sevmiyorlar'
'Beni sevmiyorlar' Fenerbahçe'de Emenike’nin durumunun bundan sonra ne olacağı merak konusu...
24.03.2015 Fenerbahçe
Jübile tarihi belli oldu
Jübile tarihi belli oldu F.Bahçe'nin efsane yıldızının jübile töreni için eski takım arkadaşları Tuncay ve Rüştü başta olmak üzere pek çok isim Brezilya'ya gidecek.
20.02.2015 Fenerbahçe
İşte Yobo'nun yeni takımı!
İşte Yobo'nun yeni takımı! Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncusu Nijeryalı Joseph Yobo, Güney Afrika'ya dönmeye hazırlanıyor.
14.12.2014 Beşiktaş
Kocaman F.Bahçelileri istiyor!
Kocaman F.Bahçelileri istiyor! Aykut Kocaman, stoper Yobo ve sol bek Ziegler'e yeşil-beyazlı formayı giydirmek için haber gönderdi.
1.11.2014 Konya Spor
F.Bahçe'de stoper kalmadı!
F.Bahçe'de stoper kalmadı! Fenerbahçe’de savunma bölgesi alternatifsiz kaldı.
20.10.2014 Fenerbahçe
Enerjinizi kavgaya harcamayın
Enerjinizi kavgaya harcamayın F.Bahçe teknik patronu Kartal, son günlerde kendi aralarında didişen futbolcularından sadece saha içine odaklanmalarını istedi:
24.09.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe bıraktı, Arsenal alıyor
F.Bahçe bıraktı, Arsenal alıyor İngiliz devi Arsenal'dan flaş transfer kararı...
18.09.2014 Fenerbahçe
Yobo, Premier Lig'e dönüyor
Yobo, Premier Lig'e dönüyor Transfer sezonunun sadece serbest futbolcular için sürdüğü İngiltere'de West Ham United'ın hedefleri arasında Yobo da var.
5.09.2014 Fenerbahçe
Prandelli: Kadıköy'de kazanacağız
Prandelli: Kadıköy'de kazanacağız Galatasaray’ın İtalyan hocası gözünü 23. haftadaki Fenerbahçe derbisine dikti.
3.09.2014 Galatasaray
'Roma yemedi, G.Saray yedi'
'Roma yemedi, G.Saray yedi' Usta spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın transferlerini sert bir şekilde eleştirdi.
2.09.2014 Galatasaray
Diego'da mutlu son!
Diego'da mutlu son! F.Bahçe yönetimi, Brezilyalı yıldıza lisans çıkardı.
29.08.2014 Fenerbahçe
Joseph Yobo ile yollar ayrıldı
Joseph Yobo ile yollar ayrıldı Fenerbahçe, Cristian Baroni'nin ardından Joseph Yobo ile de yollarını ayırdı.
29.08.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'de sıradaki yolcu...
F.Bahçe'de sıradaki yolcu... Diego’ya lisans çıkarmak için 2 yabancısıyla yollarını ayırması gereken Fenerbahçe, Baroni’nin sözleşmesini fesh etti. Sıradaki isim...
29.08.2014 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Yobo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yobo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.