YKS geç başvuru süresi uzatıldı! YKS geç başvuru tarihi ne zaman? YKS geç başvuru ücreti 2020…
YKS geç başvuru süresi uzatıldı! YKS geç başvuru tarihi ne zaman? YKS geç başvuru ücreti 2020… YKS geç başvuru süresi uzatıldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) geç başvuruları 20 Mart'a kadar uzatıldı. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 18-19 Mart olarak açıklanan 2020-YKS geç başvuru günleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi dolayısıyla 20 Mart saat 23.59'a kadar uzatıldı. Adaylar, ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden 20 Mart mesai saati bitimine kadar veya ÖSYM Aday İşlemleri sisteminden "https://ais.osym.gov.tr" 20 Mart saat 23.59'a kadar geç başvurularını yapabilecek.
19.03.2020 Eğitim
YKS ertelendi mi 2020, TYT-AYT-YDT ertelenir mi? Corona virüsü üniversite sınavını erteleyecek mi? Cumhurbaşkanı açıkladı!
YKS ertelendi mi 2020, TYT-AYT-YDT ertelenir mi? Corona virüsü üniversite sınavını erteleyecek mi? Cumhurbaşkanı açıkladı! YKS ertelendi mi 2020? YKS ertelenir mi? YKS ertelenecek mi? YKS geç başvuru tarihi ne zaman? soruları corona virüsü kapsamında alınan önlemler nedeniyle sık sorulan sorular arasına girdi. Corona virüsü tedbirleri kapsamında alınan kararlar öğrencilerin de kafasının karışmasına neden oldu. Adaylar, Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) ertelenme haberi beklerken Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nden YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) geç başvuru süreciyle ilgili duyuru geldi.Resmi sosyal medya hesabından açıklamada bulunan ÖSYM, YKS geç başvuru tarihi ve saatiyle ilgili hatırlatmada bulundu. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da üniversite sınavı hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, YKS ertelendi mi 2020? YKS ertelenir mi? YKS corona virüsü nedeniyle ertelenecek mi?
19.03.2020 Eğitim
YKS geç başvuru nasıl yapılır? YKS geç başvuru tarihi ve ücreti nedir?
YKS geç başvuru nasıl yapılır? YKS geç başvuru tarihi ve ücreti nedir? YKS geç başvuru nasıl yapılır? YKS geç başvuru tarihi ve ücreti nedir? Sorularının yanıtları merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Binlerce öğrencinin hayalini kurduğu üniversite için geçilmesi gereken YKS'ye dair tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.
4.04.2018 Gündem