Yiğit Bulut

Yiğit Bulut

Son dakika yiğit bulut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yiğit bulut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yiğit bulut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yiğit Bulut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yiğit bulut gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 yiğit bulut haberi bulunmuştur. Tüm yiğit bulut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Telekom'da yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belirlendi
Türk Telekom'da yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belirlendi Türk Telekom'un 31 Martta yapılan Olağan Genel Kurulunda yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belirlenirken, 4 milyar 954 milyon 565 bin TL temettü dağıtılacağı açıklandı.
31.03.2022 Ekonomi
Merkez Bankası ile ilgili flaş açıklama! 'Şartlar ne gerektiriyorsa...'
Merkez Bankası ile ilgili flaş açıklama! 'Şartlar ne gerektiriyorsa...' Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut Merkez Bankası ile ilgili, “Piyasa ve ekonominin şartları ne gerektiriyorsa Merkez Bankası o adımları atacak ve gereken kararlar alınacaktır” dedi. Bulut, Merkez Bankası’ndaki değişimden bu yana da yerleşiklerin 12 milyar dolardan fazla döviz sattığına dikkat çekti.
14.04.2021 Ekonomi
Türk lirası ile ilgili flaş açıklama! Ciddi fırsat...
Türk lirası ile ilgili flaş açıklama! Ciddi fırsat... Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, yerlilerin yaptığı satış miktarının 11 milyar dolara dayandığını söyledi ve "Türk lirası varlıklarında çok ciddi fırsatlar var." ifadelerini kullandı.
2.04.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bulut'tan yerli ve milli ekonomi modeli açıklaması
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bulut'tan yerli ve milli ekonomi modeli açıklaması Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, spekülatif atakların ardından pazartesi günü yurt içinde 7,5 milyar doların üzerinde döviz satışı yapıldığını belirterek, "Pazartesi günü dolarizasyonun kabuğu çatladı. Çatlak büyüyor ve ters dolarizasyonla karşı karşıyayız. Önümüzdeki dönemde ters dolarizasyonun devam edeceğini ve hızlanacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
29.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan döviz çağrısında bulunmuştu! Flaş gelişme
Cumhurbaşkanı Erdoğan döviz çağrısında bulunmuştu! Flaş gelişme Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halka döviz çağrısına da değinen Bulut, "Vatandaş çağrıyı savundu, dövizini bozdurdu." dedi.
26.03.2021 Ekonomi
Merkez Bankası açıklaması! Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Bulut...
Merkez Bankası açıklaması! Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Bulut... Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut, CNN Türk ekranlarında ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bulut, yurtdışı kaynaklı yayınlar yapıldığını ve ciddi spekülasyonların meydana geldiğini söyledi. Bulut, Merkez Bankası'nın radikal karar almayacağını ekonominin gerçeklerine yönelik adımlar atacağını da belirtti.
23.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut gündemi değerlendirdi!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut gündemi değerlendirdi! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut gündemi değerlendirdi!
19.02.2021 Haber
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut gündemi değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut gündemi değerlendirdi Cumhurbaşkanı başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, CNN TÜRK yayınında ekonomiye dair değerlendirmelerde bulundu. Merkez bankasının 140 milyar dolar rezerv sattığı iddialarına yanıt verdi.
19.02.2021 Gündem
Kıdemde 3 ayaklı mutabakat formülü
Kıdemde 3 ayaklı mutabakat formülü Kıdem tazminatı çalışmalarında mutabakat aradıklarını belirten Erdoğan, “Konunun işçi, işveren ve hükümet; üçlü ayağı var. Hepsinin mutabakatı ile çözeceğiz” dedi.
17.04.2019 Siyaset
Türk Telekom'un Yönetim Kurulu Başkanı belli oldu
Türk Telekom'un Yönetim Kurulu Başkanı belli oldu Türk Telekomünikasyon AŞ'nin (Türk Telekom) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan oldu.
22.12.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeşil ışık yaktı! Krediler...
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeşil ışık yaktı! Krediler... İhracatçıları kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eximbank kredilerinin artırılması talebine yeşil ışık yaktı. TİM Başkanı Gülle, “Eximbank’ın ihracatçıya vereceği 10 milyar dolarlık ilave kredi 20 milyar dolarlık ihracat artışı sağlar” dedi
26.10.2018 Ekonomi
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına 76 isim atandı.
9.10.2018 Ekonomi
Konut kredilerine müdahale sinyali
Konut kredilerine müdahale sinyali Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, konut kredilerinde adım atılacağını söyledi.
24.04.2018 Ekonomi
Bu iş böyle yürümeyecekti
Bu iş böyle yürümeyecekti Varlık Fonu’nda yaşanan gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu işin böyle yürümeyeceğine karar verdik” diye konuştu
8.09.2017 Ekonomi
Türkiye Varlık Fonu Başkanı Mehmet Bostan görevden alındı
Türkiye Varlık Fonu Başkanı Mehmet Bostan görevden alındı Türkiye Varlık Fonu Başkanı Bostan'ın görevinden alınarak, yerine vekaleten Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ'ın atandığı öğrenildi.
8.09.2017 Ekonomi
"Bu yıl zam yok"
"Bu yıl zam yok" Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, faizlerin düşeceğini söyleyip bankaları uyardı. Ayrıca Bakan bu yıl kamu ürünlerine zam yapılmayacağını duyurdu.
28.04.2017 Ekonomi
Yiğit Bulut: Rusya ile işbirliği yapmamız lazım
Yiğit Bulut: Rusya ile işbirliği yapmamız lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut, "Rusya ile işbirliği yapmamız lazım, sorunlar kesinlikle aşılacak" dedi.
17.04.2017 Ekonomi
Varlık Fonu ile ilgili Bakan açıklaması... (Varlık Fonu nedir?)
Varlık Fonu ile ilgili Bakan açıklaması... (Varlık Fonu nedir?) Gündemin odak noktası Varlık Fonu konusu oldu. Varlık Fonu uygulamasını sevenlerin yanı sıra eleştirenler de oldu. Eleştiriler üzerine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den açıklama geldi. İşte Varlık Fonu hakkında merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
‘Türkiye’yi kimse silkeleyemeyecek’
‘Türkiye’yi kimse silkeleyemeyecek’ Ziraat Bankası, BIST, BOTAŞ’tan sonra THY ve Halkbank’taki kamu hisseleri de Türkiye Varlık Fonu’na devredildi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ertem, “Türkiye artık birkaç milyon dolarla borsanın silkelenebileceği bir piyasa olmayacak” dedi
6.02.2017 Ekonomi
Ziraat Bankası, TÜRKSAT, BOTAŞ, PTT ve BİST Varlık Fonu'na devredildi
Ziraat Bankası, TÜRKSAT, BOTAŞ, PTT ve BİST Varlık Fonu'na devredildi Bakanlar Kurulunca, Ziraat Bankası, BOTAŞ, TPAO, PTT, Borsa İstanbul, TÜRKSAT sermayelerinde bulunan Hazineye ait hisselerin tamamı, Türk Telekomun yüzde 6,68 oranındaki Hazineye ait hissesi ile Eti Maden ve Çaykur, Türkiye Varlık Fonuna aktarıldı
5.02.2017 Ekonomi
Erdoğan 4 ismi beyin takımına dahil etti!
Erdoğan 4 ismi beyin takımına dahil etti! Referandumda özellikle kararsız seçmenin nasıl ikna edileceği konusunda ince eleyip sık dokuyan AK Parti'de kampanyayı yürütecek beyin takımının içinde Erdoğan'ın başdanışmanları da var.
4.02.2017 Siyaset
Pas mı diyecek, artıracak mı?
Pas mı diyecek, artıracak mı? Piyasalar, Merkez Bankası’nın bugün gerçekleştireceği yılın son PPK toplantısı için ikiye bölündü. Ekonomistlerin bir bölümü ‘TCMB, bekle-gör stratejisini uygulayıp, faize dokunmaz’ derken, bazıları ‘Merkez Bankası hamle yapmazsa TL’de sert değer kayıpları görebiliriz’ değerlendirmesini yaptı
19.12.2016 Ekonomi
Erdoğan şehit cenazesinde
Erdoğan şehit cenazesinde İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Haşim Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
Ters köşeye yatırdı
Ters köşeye yatırdı Faiz koridorunun üst bandını 7 kez üst üste düşüren Merkez Bankası, 25 baz puanlık indirim beklentilerine rağmen sürpriz yaptı. Kur ve jeopolitik gelişmeler nedeniyle faize dokunmadı
20.10.2016 Ekonomi
Sürpriz yapar mı?
Sürpriz yapar mı? Ekonomistler ve anketler, Merkez Bankası’ndan faiz indirimi beklerken Cumhurbaşkanı Danışmanı Bulut, ‘1 ay pas geçebilir’ açıklamasını yaptı. Salı günü 3.1140 ile rekor kıran dolar/TL, TCMB’nin faizi sabit tutacağına yönelik beklentilerin artmasıyla 3.0680’i gördü.
19.10.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yiğit Bulut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yiğit bulut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.