Yetkililer

Yetkililer

Son dakika yetkililer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yetkililer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yetkililer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yetkililer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yetkililer gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.290 yetkililer haberi bulunmuştur. Tüm yetkililer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahar havası gidiyor sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji hafta sonu için uyardı: Tüm yurdu etkileyecek
Bahar havası gidiyor sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji hafta sonu için uyardı: Tüm yurdu etkileyecek Meteoroloji son hava tamin raporunu açıkladı. Cuma gününü işaret eden yetkililer sağanak ve gök gürültülü sağanak için yurdun neredeyse tamamında etkili olacağını açıkladı. Sıcaklıklar yağışlarla birlikte bazı bölgelerde 5 derece birden düçecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
8.05.2024 Gündem
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma ve sosyal güvenlik işlerine ilişkin, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çalışma ve sosyal güvenliğe ilişkin işlerini dijital olarak yapabilmesi için çalışmalara başladık” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
İşleri artan hamalların günlük kazancı 3 bin liranın altına düşmüyor
İşleri artan hamalların günlük kazancı 3 bin liranın altına düşmüyor Eskişehir’deki Reşadiye Camii önünde, adeta Hamal Pazarı olan bölgede günlük işte çalışmak için bekleyen emekçiler, işleri havaların ısınması ile arttı. Hamallar, yağışsız ve güzel havayı fırsat bilerek evlerini veya eşyalarını taşımak isteyen vatandaşların sayısının artması nedeniyle işlerinin yoğunlaştığını ve günlük kazançlarının 3 bin liranın altına düşmediğini söyledi.
30.04.2024 Ekonomi
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor Avrupa ülkelerine vize çilesi sürerken Almanya, İtalya ve İspanya’nın ‘Türk vatandaşlarına vize başvurularını mayıs sonuna kadar kapattığı’ iddia edildi. Diplomatik kaynaklar ise başvuruların kapatılmadığını, artan talep nedeniyle yoğunluk yaşandığını öne sürdü.
30.04.2024 Gündem
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
Adana'da yılan paniği! Ekipler yakalayıp doğaya saldı
Adana'da yılan paniği! Ekipler yakalayıp doğaya saldı Adana'nın Kozan ilçesinde bir evin mutfağında görülen yılan paniğe neden oldu.
24.04.2024 Adana
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Japonya'da 6.4 büyüklüğünde deprem
Japonya'da 6.4 büyüklüğünde deprem Japonya'nın güneyinde 6.4 büyüklüğünde bir deprem oldu.
17.04.2024 Dünya
İsrail'in İran planı ortaya çıktı! İlk önce orayı vuracaklar, Devrim Muhafızları videoyla duyurdu
İsrail'in İran planı ortaya çıktı! İlk önce orayı vuracaklar, Devrim Muhafızları videoyla duyurdu İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Dünya ise İsrail'in İran'a yanıt verip vermeyeceğine kilitlenmiş durumda. BM, nükleer sahalara yapılacak saldırılardan endişe duyduğunu duyurdu. ABD basını ise İsrail'in İran planı yazdı. ABD'li yetkililer ile görüşen NBC, Tel Aviv'in İran'ı nasıl hedef alacağını dünyaya duyurdu. Öte yandan İran'ın başkenti Tahran'da gece saatlerindeki askeri hareketlilik dikkat çekerken, Devrim Muhafızları'nın yayınladığı video ses getirdi. İşte detaylar...
16.04.2024 Dünya
Bursa Uludağ'da orman yangını
Bursa Uludağ'da orman yangını Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki ormanda yangın çıktı. Sarp arazide çıkan yangının söndürülmesi için çalışmalara başlandı.
14.04.2024 Gündem
İran, İsrail'i vurdu! Piyasalar alt üst oldu, ABD'den tehdit gibi açıklama
İran, İsrail'i vurdu! Piyasalar alt üst oldu, ABD'den tehdit gibi açıklama Ortadoğu'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İran devlet televizyonu, İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA operasyonunun başladığını duyurdu. İHA saldırıları sonrası İran medyası, İsrail'e ilk balistik füzelerin de fırlatıldığını açıkladı. IDF, İran'ın gece boyunca İsrail'e ateşlediği 300 kadar füzenin yüzde 99'u durdurulduğunu duyurdu. İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, İran'a 'ezici saldırı' çağrısında bulunurken, Gözler 15:00'daki savaş kabinesine çevrildi. Adı açıklanmayan yetkililer İsrail'in kararını bu toplantıdan sonra vereceğini duyurdu. Öte yandan bölgesel savaş riskinin artacağı beklentisi piyasaları hareketlendirdi.
14.04.2024 Dünya
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala tatilcilerin kente dönüş yolculuğu sürüyor. Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru araç yoğunluğu artarken yetkililer yoğunluğun yarın da artarak sürmesinin beklendiğini belirtti. Burdur- Ankara D-650 karayolunda da zaman zaman yoğunluk yaşandı.
13.04.2024 Gündem
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor!
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor! ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor. İran devlet liderlere yakın kaynaklar, siyasi riskler nedeniyle saldırı planına ilişkin nihai karara varılamadığını kaydetti. ABD Büyükelçiliği perşembe günü bir güvenlik uyarısı yayınlayarak çalışanlarını ülkenin merkezi bölgelerinin dışına seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
12.04.2024 Gündem
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti
Yarış atı tren istasyonuna daldı! Kameralar saniye saniye kaydetti Avustralya’nın New South Wales eyaletinde bir yarış atı, sağanak yağmurdan kaçarak tren istasyonuna sığındı. Yolcuların beklediği perona dalan at, sahibi gelip kendisini alıncaya kadar bir süre etrafta gezindiği anlar saniye saniye kaydedildi.
10.04.2024 Gündem
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G. olduğu ortaya çıktı.
8.04.2024 Gündem
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında kavga çıktı! Murat Sancak çılgına döndü, Mert Hakan'ı böyle tersledi
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında kavga çıktı! Murat Sancak çılgına döndü, Mert Hakan'ı böyle tersledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4 golle geçtiği maçın ardından kavga çıktı. Adana Demirsporlu yetkililer ile Fenerbahçe güvenlik görevlileri ve Mert Hakan Yandaş'ın yardımcısı arasında çıkan tartışma sonrası ortam bir hayli gerildi. Karşılaşma sonrası stadyuma gelen eski başkan Murat Sancak, olaylar nedeniyle Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'a tepki gösterirken Fenerbahçe cephesinden de açıklama geldi. İşte detaylar...
4.04.2024 Fenerbahçe
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024 Gündem
Yatırım yapan kazanıyor! Alım fırsatı alarmı verildi: 5 bin TL’den başlıyor
Yatırım yapan kazanıyor! Alım fırsatı alarmı verildi: 5 bin TL’den başlıyor Son yıllarda yaşanan enflasyon artışı, faizlerin yükselmesi gayrimenkul sektörünü doğrudan etkilerden yetkililer, konut piyasasında yaşanan durgunluğun yatırımcılar tarafından alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini vurguluyor. Çukurova bölgesinden ev almak isteyenler için değeri hızla artan bölgeler açıklandı. Öte yandan arsa almak isteyenleri de avantajlı fiyatlar bekliyor.
3.04.2024 Ekonomi
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı ABD’nin Teksas eyaletinde bir kişide kuş gribi tespit edildi. Yetkililer hastalığın geçtiğimiz günlerde ineklerde tespit edilen vakalardan bulaştığını açıkladı.
2.04.2024 Dünya
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor Taşıt kredilerinin sınırlı ve faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar kredi kartına başvurdu.
1.04.2024 Ekonomi
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak Kargo gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nün enkazı için en büyük vinç getirilecek, yeniden inşa için telaffuz edilen rakam ise 2 milyar dolar.
31.03.2024 Dünya
Genç oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti
Genç oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti Son olarak 'The Boys'un spin-off'u 'Gen v' dizisinde yer alan genç oyuncu Chance Perdomo, yaşama veda etti. Basın temsilcisi, ünlü ismin geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybettiğini açıkladı.
31.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yetkililer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yetkililer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.