Nur Yerlitaş çıldırdı: 'Ben öldüm mü ya!'
Nur Yerlitaş çıldırdı: 'Ben öldüm mü ya!' 'İşte Benim Stilim' yarışmasında jürilikten ayrılan Nur Yerlitaş'ın yerine fotoğrafı konuldu. Yerlitaş bu duruma çıldırdı...
27.03.2017 Magazin
Nur Yerlitaş Sima'yı neden azarladı?
Nur Yerlitaş Sima'yı neden azarladı? İşte Benim Stilim'in yarışmacılarından Sima Şerafettinova, Cerem Gümgüz'ün annesinin ölümünü duygu sömürüsü olarak kullandığını iddia etmesi ortalığı karıştırdı.
28.04.2015 Sinema-Dizi
Nur Yerlitaş salya sümük ağladı
Nur Yerlitaş salya sümük ağladı Nur Yerlitaş, hangi şarkıyı duyunca kendine hakim olamadı?
11.03.2015 Sinema-Dizi
İşte Benim Stilim"de Nur Yerlitaş büyük panik yaşadı!
İşte Benim Stilim"de Nur Yerlitaş büyük panik yaşadı! İşte Benim Stilim yarışmasının kulisinde çekilen görüntüler yayınlandı... Nur Yerlitaş büyük panik yaşadı.
18.02.2015 Sinema-Dizi
Ters ışık dekolte giyen yarışmacıyı gafil avladı!
Ters ışık dekolte giyen yarışmacıyı gafil avladı! Ivana Sert ve Nur Yerlitaş gibi isimlerin jüri üyeliğini yaptığı Bu Tarz Benim'de yarışmacılardan Özden Cerrahoğlu derin sırt dekolteli elbisesiyle herkesi büyüledi. Ancak bir terslik vardı. Siyah seksi elbisesinin altına sütyen giymediği görülen Özden, durumun farkında olmadan sahnede yürümeye devam etti. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Nur Yerlitaş programı yine 'Nothing Else Matters'la açtı!
Nur Yerlitaş programı yine 'Nothing Else Matters'la açtı! Bu Tarz Benim’in en çok konuşulan ve takip edilen jürilerinden Nur Yerlitaş, dün programı yine çok konuşalacak sahnelerle açtı. Jürinin yoğun isteğiyle bir kez daha Metallica'nın “Nothing Else Matters” şarkısıyla programı açan Nur Yerlitaş, izleyicileri ekrana kilitledi.
21.01.2022 Magazin
Nur Yerlitaş'a rakip çıktı
Nur Yerlitaş'a rakip çıktı Ebru Yaşar'ın Kanal 7'de yayınlanan programına konuk olan modacı Ayşe Koçak, iki genç kıza yaptığı eleştirilerle 'Bu Tarz Benim'in jüri üyesi Nur Yerlitaş'ı hatırlattı.
26.11.2014 Sinema-Dizi
Fatih Ürek'ten Nur Yerlitaş taklidi
Fatih Ürek'ten Nur Yerlitaş taklidi Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde Fatih Ürek, Nur Yerlitaş taklidi yaptı.
24.11.2014 Sinema-Dizi
Nur Yerlitaş Metallica'nın "Nothing Else Matters" şarkısıyla coştu!
Nur Yerlitaş Metallica'nın "Nothing Else Matters" şarkısıyla coştu! Nur Yerlitaş Metallica'nın Nothing Else Matters şarkısıyla coştu!
21.11.2014 Sinema-Dizi
Çok konuşuyorsun diyen Yerlitaş, bakın ne yaptı!
Çok konuşuyorsun diyen Yerlitaş, bakın ne yaptı! Show Tv'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' prıgramında Nur Yerlitaş'ın podyumda olan Özlem Özden isimli yarışmacıya çok konuşuyorsun diyip yanına çağırdı ve öyle bir şey yaptıki gördüklerinize inanamayacaksınız...
21.01.2022 Magazin
Güldür Güldür Show'da Nur Yerlitaş taklidi!
Güldür Güldür Show'da Nur Yerlitaş taklidi! Show Tv'nin eğlenceli programı Güldür Güldür bu akşam çok güldürecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Güldür Güldür Show yeni bölüme Doğa Rutkay'ın Nur Yerlitaş yorumu damga vuracak.
7.11.2014 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'de Nur Yerlitaş'ın duygusal anları!
Bu Tarz Benim'de Nur Yerlitaş'ın duygusal anları! Bu Tarz Benim'in jüri üyesi Nur Yerlitaş, yarışmacılardan Nur Bozar'ın annesine gönderdiği mesaja ve podyumda kendisinin kızını canlandırması karşısında çok duygulandı ve gözyaşlarına boğuldu.
29.10.2014 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'de kim elendi?
Bu Tarz Benim'de kim elendi? Bu Tarz Benim'in bu haftaki eleme gecesinde veda eden isim Ayşenur Balcı oldu
26.10.2014 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'de Nur Bozar'dan oryantyal dansı
Bu Tarz Benim'de Nur Bozar'dan oryantyal dansı Beğeniyle izlenilen moda yarışması Bu Tarz Benim'in bugünkü bölümünde yarışmacılardan Nur Bozar oryantal dans yaptı. Daha önce oynadığı bir klibin görüntüleri eşliğinde dans eden Bozar, adaşı Nur Yerlitaş'tan tam puan aldı.
24.10.2014 Sinema-Dizi
Nur Yerlitaş telefonla bağlanıp caps'leri yorumladı
Nur Yerlitaş telefonla bağlanıp caps'leri yorumladı Nur Yerlitaş, sosyal medyada son günlerin fenomeni haline gelen caps'leri yorumladı. 2. Sayfa canlı yayınına telefonla bağlanan Yerlitaş caps'ler arasında en çok Titanic ve Fatih Terim'i beğendiğini söyledi.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri