Yeni Takımı Belli Oldu

Yeni Takımı Belli Oldu

Son dakika yeni takımı belli oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni takımı belli oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni takımı belli oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Takımı Belli Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni takımı belli oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.206 yeni takımı belli oldu haberi bulunmuştur. Tüm yeni takımı belli oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in yeni takımı belli oldu
Süper Lig'in yeni takımı belli oldu Trendyol 1 Lig'in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor'un ardındın Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu.
28.04.2024 Futbol
Arda Güler'den Real Madrid kararı! Hayalleri yıkıldı, yeni takımı belli oldu
Arda Güler'den Real Madrid kararı! Hayalleri yıkıldı, yeni takımı belli oldu Arda Güler için İspanya'dan son dakika transfer bombası patladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler bilmecesi sürüyor. İspanya'dan milli yıldız için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da ilk ayrılık! Nicolo Zaniolo'nin yeni takımı belli oldu
Galatasaray'da ilk ayrılık! Nicolo Zaniolo'nin yeni takımı belli oldu Sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo, Ada'da inişli-çıkışlı bir performans sergiliyor. Sezonun sonuna doğru yaklaşılırken İtalya ve İspanya’dan talipleri olan İtalyan yıldızın geleceği yavaş yavaş netleşiyor.
6.04.2024 Galatasaray
Sacha Boey Bayern Münih'e gittiğine bin pişman! Kapı dışarı ettiler, yeni takımı belli oldu
Sacha Boey Bayern Münih'e gittiğine bin pişman! Kapı dışarı ettiler, yeni takımı belli oldu Bayern Münih'te Sacha Boey bombası patladı. Bayern Münih'in devre arasında Galatasaray'dan rekor bir bedelle transfer ettiği Sacha Boey'i sezon başında elden çıkarmayı planladığı iddia edildi. İtalyan basını Fransız sağ bekin yeni adresini duyurdu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu Cenk Tosun, kulüp arıyor. 32 yaşındaki oyuncu, sürpriz bir ligin ekipleriyle transfer görüşmelerinde bulunuyor.
1.04.2024 Beşiktaş
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Türk oyuncu Can Uzun'un yeni takımı belli oldu. İşte 18 yaşındaki yıldız için ödenecek bonservis bedeli...
12.03.2024 Futbol
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği ve ayrılık görüşmelerinin başlayacağı ifade edildi. Yıldız oyuncunun yeni adresi de netlik kazandı.
10.03.2024 Şampiy10
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, yeni takımı belli oldu
Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor! Ancelotti açıkladı, yeni takımı belli oldu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gösterdiği performans sayesinde adını dünya devlerine duyuran milli futbolcu, 20 milyon Euro bonservis ve bonuslarla birlikte İspanya'ya uçtu. Ancak Real Madrid'de beklentilerin altında bir performans sergileyen Arda Güler'in kiralık olarak gönderilme ihtimali gündemde. Bu doğrultuda milli futbolcunun imzayı atacağı takımı İspanyol basını duyurdu.
6.03.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'in yeni takımı belli oldu! İşte sözleşme detayları ve Zlatan Ibrahimovic ayrıntısı
Arda Güler'in yeni takımı belli oldu! İşte sözleşme detayları ve Zlatan Ibrahimovic ayrıntısı Arda Güler Real Madrid'e veda ediyor. Sevilla maçında oyuna girecekken aniden yedek kulübesine geri dönmek zorunda kalan Arda Güler, Valencia karşılaşmasında da süre alamadı. Real Madrid, Arda ile ilgili yaz dönemi için kararını verirken aynı zamanda sürpriz bir gelişme de yaşandı. İşte detaylar...
4.03.2024 İspanya
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için son olarak Fernando Santos ile anlaştı. Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle taraftarını heyecanlandıran siyah-beyazlı takımda yıldız futbolcunun bileti kesildi. İtalyan basını ise yeni adresini duyurdu.
22.02.2024 Beşiktaş
Fatih Terim'in Panathinaikos macerası bitiyor! Yeni takımı belli oldu
Fatih Terim'in Panathinaikos macerası bitiyor! Yeni takımı belli oldu Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in takımdan ayrılması gündeme geldi. Son haftalarda istediği sonuçları alamayan deneyimli hoca, taraftarlar tarafından eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Yunan ekibinden ayrılacağı konuşulan Fatih Terim'in yeni takımı hakkında flaş bir geliişme yaşandı. İşte detaylar...
20.02.2024 Galatasaray
Real Madrid'de Arda Güler için ayrılık kararı! Ancelotti üstünü çizdi, yeni takımı belli oldu
Real Madrid'de Arda Güler için ayrılık kararı! Ancelotti üstünü çizdi, yeni takımı belli oldu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'den Real Madrid'de transfer olan Arda Güler beklediği süreyi henüz bulamadı. İspanyol kulübünde Arda Güler ile ilgili plan değişikliğine gidildiği iddia edildi. İşte ayrıntılar...
10.02.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu!
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu! Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın açıklamalarının ardından Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve kulüple bağlarını koparma aşamasına gelen Abdülkadir Ömür'ün, Trendyol Süper Lig ekibi ile anlaştığı iddia edildi. İşte detaylar...
24.01.2024 Trabzonspor
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi 1. Lig'de Eyüpspor'un Kocaelispor'a 2-1 mağlup olduğu maçta Caner Erkin sinirlerine hakim olamadı. O anların ardından rakip taraftarlardan tepki geldi.
21.01.2024 Şampiy10
Attila Szalai yeni takımı belli oldu!
Attila Szalai yeni takımı belli oldu! Sezon başında Fenerbahçe'den Bundesliga ekibi Hoffenheim'a 12,3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Attila Szalai, Alman temsilcisinde bekleneni verememişti. Hoffenheim'da sadece 5 maça çıkabilen 26 yaşındaki savunmacı, sezon sonuna kadar Freiburg'a kiralandı. İşte detaylar...
21.01.2024 Şampiy10
Ivan Perisic resmen imzayı attı! Yalnızca 1 euro kazanacak
Ivan Perisic resmen imzayı attı! Yalnızca 1 euro kazanacak Hırvat yıldız Ivan Perisic'in yeni takımı belli oldu. Hajduk Split tecrübeli futbolcunun transferini resmen açıklarken Perisic'in kazanacağı maaş gündem oldu.
20.01.2024 Süper Lig
Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Bonservis bedeli ortaya çıktı, işte yeni takımı
Galatasaray'da Sacha Boey depremi! Bonservis bedeli ortaya çıktı, işte yeni takımı Galatasaray'ın son iki sezonda yakaladığı çıkışla Avrupa'nın büyük takımlarının dikkatini çeken Fransız yıldızı Sacha Boey için Avrupa'nın büyük kulüpleri sıraya girmiş durumda. Fransız yıldız için görüşmeler başladı. Bonservis bedeli ve yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...
13.01.2024 Galatasaray
Mame Thiam Kayserispor'dan ayrıldı! Yeni takımı belli oldu
Mame Thiam Kayserispor'dan ayrıldı! Yeni takımı belli oldu Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Mame Thiam'ın Pendikspor'a transfer olduğunu açıkladı.
11.01.2024 Süper Lig
Sinan Gümüş'ün yeni takımı belli oldu! Transfer resmen açıklandı
Sinan Gümüş'ün yeni takımı belli oldu! Transfer resmen açıklandı Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'dan ayrılan Sinan Gümüş'ün yeni takımı belli oldu. Transfer resmen açıklandı.
4.01.2024 Süper Lig
Fatih Terim'in yeni takımı belli oldu! Bu kez komşuya gitti
Fatih Terim'in yeni takımı belli oldu! Bu kez komşuya gitti Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Fatih Terim'in yeni takımı belli oluyor. Sarı kırmızılıların efsanesi Terim, Yunanistan'ın önemli takımlarından biriyle anlaştı.
26.12.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'ye Eljif Elmas piyangosu! Napoli sonrası yeni takımı belli oldu
Fenerbahçe'ye Eljif Elmas piyangosu! Napoli sonrası yeni takımı belli oldu Napoli'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Eljif Elmas'ın yeni takımı belli oldu. Transferden Fenerbahçe de kazançlı çıkacak. İşte detaylar...
22.12.2023 Fenerbahçe
Zaha, Tete derken Sacha Boey ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu, tarihi bonservis bedeli
Zaha, Tete derken Sacha Boey ayrılıyor! Yeni takımı belli oldu, tarihi bonservis bedeli Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey'a Premier Lig devinin kanca attığı iddia edildi. Ada temsilcisinin genç oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli dudak uçuklattı.
19.12.2023 Galatasaray
Deniz Türüç maç sırasında herkesi korkuttu! Bir anda kasıldı, nedeni belli oldu
Deniz Türüç maç sırasında herkesi korkuttu! Bir anda kasıldı, nedeni belli oldu Çaykur Rizespor'a 3-2 yenilen Başakşehir'de Deniz Türüç'ün saha içinde ani kasılmalar yaşaması şaşkınlık yaratmış ve izleyenleri korkutmuştu. Milli futbolcunun uzun süredir tiki olduğu ve bu sebeple o hareketleri yaptığı ortaya çıktı.
4.12.2023 Süper Lig
Nicolo Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu! Galatasaray'a gün doğdu, işte kasaya girecek para
Nicolo Zaniolo'nun yeni takımı belli oldu! Galatasaray'a gün doğdu, işte kasaya girecek para Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen Nicolo Zaniolo için sürpriz bir talip ortaya çıktı. Bonservisi Galatasaray'da olan yıldız oyuncu için Avrupa devi devreye girdi. Ayrıca kulüp başkanının bizzat Zaniolo'yu kadroya dahil etmek istediği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
4.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'a veda ediyor! Ayrılığı açıkladı, Victor Nelsson'un yeni adresi belli oldu
Galatasaray'a veda ediyor! Ayrılığı açıkladı, Victor Nelsson'un yeni adresi belli oldu Sarı-kırmızılı takımda ara transfer dönemi hareketli geçecek. Bir yandan takviye için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da iki futbolcuyla yollar ayrılması bekleniyor. Öte yandan Victor Nelsson'un yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...
17.11.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Takımı Belli Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni takımı belli oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.