Yeni Sözleşme

Yeni Sözleşme

Son dakika yeni sözleşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni sözleşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni sözleşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Sözleşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni sözleşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.485 yeni sözleşme haberi bulunmuştur. Tüm yeni sözleşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme
Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.
19.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme Galatasaray sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Okan Buruk için harekete geçti. Başarılı teknik direktör sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifini kabul ederken alacağı maaş da ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.03.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta iki ismin bileti kesildi! Sezon sonunda ayrılıyorlar
Beşiktaş'ta iki ismin bileti kesildi! Sezon sonunda ayrılıyorlar Ara transferde yaptığı hamleler sonrası kadrodaki değişim sürecini yaz aylarında da sürdürmek isteyen Beşiktaş'ta ayrılıklar kapıda. Siyah-Beyazlılar'da iki yıldız oyuncunun bileti kesilmiş durumda.
13.03.2024 Beşiktaş
Cengiz Ünder üzülecek! Ali Koç'tan İrfan Can Kahveci'ye zamlı maaş kıyağı
Cengiz Ünder üzülecek! Ali Koç'tan İrfan Can Kahveci'ye zamlı maaş kıyağı Fenerbahçe yönetimi, bu sezon 13 gol, 7 asistle 20 gole katkı sağlayan milli yıldızı yeni sözleşme önerilecek. Mukavelesi 2025 Haziran'da sona erecek İrfan Can Kahveci'nin kazanacağı yıllık ücret belli oldu.
2.03.2024 Fenerbahçe
Muslera Galatasaray'ı terk ediyor! Yeni takımını açıkladılar, işte sözleşme detayları...
Muslera Galatasaray'ı terk ediyor! Yeni takımını açıkladılar, işte sözleşme detayları... Sarı kırmızılı takımda uzun yıllardır başarılı bir şekilde forma giyen ve yeni sözleşme imzalaması gündemde olan tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. Yıldız eldiven için İtalyan kulübünün devreye girdiği ve Muslera'ya 2 yıllık sözleşme önerileceği belirtildi. İşte Muslera'nın yeni adresi ve tüm detaylar...
21.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Muslera alarmı! İşte görüşmenin detayları
Galatasaray'da Muslera alarmı! İşte görüşmenin detayları Galatasaray'da 13 yıldır forma giyen ve Sparta Prag maçında yaptığı kurtarışla değerini bir kez daha kanıtlayan Muslera ile yeni sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Talepler arasında ciddi bir fark var.
18.02.2024 Şampiy10
Juventus'tan Kenan Yıldız'a yeni sözleşme! İşte yeni forma numarası
Juventus'tan Kenan Yıldız'a yeni sözleşme! İşte yeni forma numarası Juventus, performansından memnun kaldığı milli oyuncu Kenan Yıldız'ın sözleşmesini 2029 yılına dek uzatmak istiyor.
9.02.2024 Futbol
Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri
Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Torreira yeni sözleşme hakkında konuştu.
30.01.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemiz kendi savaş gemisini tasarlayan, inşa eden ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülke arasında yer alıyor. Elektronik harp alanında öncü olan ülkemiz, İHA ve SİHA üretiminde de artık dünyanın ilk 3-4 ülkesinden biri. Bunu da öyle büyük güçlerin desteğini alarak değil, küresel tedarikçilerin çıkardığı zorluklara ve uyguladığı gizli açık ambargolara rağmen başardık. Hep söylediğim gibi kendi göbeğimizi kendimiz kestik. Daha önce bize silah verenler, attığımız kurşunların çetelesini tutardı. Teröre karşı yürüttüğümüz mücadelede sürekli engellerle karşılaşırdık. Kendi geliştirdiğimiz silahları kullanarak tüm bu sorunları aştık. Sınırlarımız içinde ve dışında, terörle mücadele operasyonlarını rahatça yapabiliyoruz” dedi.
19.01.2024 Gündem
TCG Anadolu'dan sonra ikinci büyük gemi geliyor!
TCG Anadolu'dan sonra ikinci büyük gemi geliyor! Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün Milli Muharip Uçak KAAN'ın uçuş tarihi ile ilgili önemli bir açıklama yaparken, TCG Anadolu’dan sonra 2’nci en büyük gemi Derya’nın teslim tarihini açıkladı.
12.01.2024 Ekonomi
Ali Koç'un Galatasaraylı yıldıza sözleri olay oldu: Sen 20 milyon lira eder misin?
Ali Koç'un Galatasaraylı yıldıza sözleri olay oldu: Sen 20 milyon lira eder misin? Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da performanslar zirve yaptı. Şampiyonluk yarışına emin adımlarla devam eden Galatasaray'da istatistikler dikkat çekerken yıldız oyuncuya da yeni sözleşme önerileceği öğrenildi. Öte yandan Ali Koç'un yıldız oyuncuyla ilgili sözleri gündem oldu. İşte detaylar...
9.01.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan bomba hamle! ilk hedefi belli oldu
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan bomba hamle! ilk hedefi belli oldu Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, görevine hemen başladı. Teknik ekibiyle beraber kısa ve orta vadeli planlama için düğmeye basan Santos, öncelikli hedefini de belirledi.
9.01.2024 Beşiktaş
Fatih Terim ve Beşiktaş transferde rakip oldu!
Fatih Terim ve Beşiktaş transferde rakip oldu! Trabzonspor'da forma giyen Anastasios Bakasetas için Panathinaikos ve Beşiktaş'ın devrede olduğu öne sürüldü.
30.12.2023 Beşiktaş
Süper Lig devinden Bakasetas bombası! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor
Süper Lig devinden Bakasetas bombası! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor Trabzonspor'la yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlayamayan Anastasios Bakasetas için ezeli rakip devreye girdi. Yunan yıldızın transferi için görüşmelerin Ocak ayında başlayacağı belirtildi.
19.12.2023 Beşiktaş
Acun Ilıcalı'dan Hull City'e doping: Şimdiden bir oyuncuyla anlaştık
Acun Ilıcalı'dan Hull City'e doping: Şimdiden bir oyuncuyla anlaştık Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, İngiliz basınına konuştu.
19.12.2023 İngiltere
Dijital Telif Yasası geliyor! AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi
Dijital Telif Yasası geliyor! AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi Google'ın dijital yayıncılar için telif ödenmesine ilişkin Kanada ile anlaşmaya varmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrilirken, dikkat çeken açıklamalar da geliyor. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
6.12.2023 Gündem
Fenerbahçe'ye Krunic müjdesi! Transferi resmen açıkladılar
Fenerbahçe'ye Krunic müjdesi! Transferi resmen açıkladılar İtalyan basını Milan'da forma giyen Boşnak oyuncu Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferinin yaz aylarına göre daha mümkün olduğunu iddia etti.
5.12.2023 Fenerbahçe
Nelsson krizi sonrası Davinson Sanchez patladı! Ne yaptın öyle? Bir ilke imza attı
Nelsson krizi sonrası Davinson Sanchez patladı! Ne yaptın öyle? Bir ilke imza attı Galatasaray'da iç transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılara geldiği günden bu yana her geçen gün üstüne koyan bir performans sergileyen Sacha Boey'a yeni sözleşme teklif edilmesi kararı alındı. Davinson Sanchez sonrası Victor Nelsson'un tavrı değişti. İşte haberin detayları...
4.10.2023 Galatasaray
Bayern Münih'ten Harry Kane için inanılmaz transfer teklifi!
Bayern Münih'ten Harry Kane için inanılmaz transfer teklifi! Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Sadio Mane'nin Al Nassr'a transfer olmasından sonra oluşan boşluğu, İngiliz temsilcisi Tottenham'ın yıldız ismi Harry Kane ile doldurmak istiyor. Alman devi, yıldız futbolcu için inanılmaz bir teklifte bulunacağı öğrenildi.
9.08.2023 Almanya
Emre Kılınç Galatasaray'dan ayrıldı yeni takımı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Emre Kılınç Galatasaray'dan ayrıldı yeni takımı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor, Galatasaray'dan Emre Kılınç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
4.08.2023 Samsunspor
İsmail Kartal'ın gelişine en çok yerli futbolcular sevindi
İsmail Kartal'ın gelişine en çok yerli futbolcular sevindi İsmail Kartal'ın gelişiyle performanslarında gözle görülür bir çıkış yakalayan İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş ve İsmail Yüksek taraftarların alkışını topladı.
3.08.2023 Fenerbahçe
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi Dizinden yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakma kararı alan Luiz Suarez'in yerini doldurmak için transfer çalışmalarına başlayan Gremio, Joao Pedro'nun işini bitirdi.
1.08.2023 Fenerbahçe
Mert Müldür ve Miha Zajc İstanbul’da
Mert Müldür ve Miha Zajc İstanbul’da Fenerbahçe’nin, İtalya’nın Sassuolo Kulübü'nden kadrosuna katacağı milli oyuncu Mert Müdür ile 3 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardığı Sloven oyuncu Miha Zajc, İstanbul’a geldi.
31.07.2023 Fenerbahçe
Sözleşme menajerine gönderildi! Zajc yeniden Fenerbahçe'de
Sözleşme menajerine gönderildi! Zajc yeniden Fenerbahçe'de Fenerbahçe ile kontratı sona eren Miha Zajc, Sarı Lacivertli kulüple yeniden anlaşmaya vardı.
27.07.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Sözleşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni sözleşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.