Yeni Sevgilisi

Yeni Sevgilisi

Son dakika yeni sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.579 yeni sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm yeni sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi!
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi! Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, reklamcı olduğu bilinen yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.
22.04.2024 Magazin
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında?
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Serenay Sarıkaya ve Defne Samyeli ile birlikteliği ile daha önce gündeme gelen Cem Yılmaz'ın bu kez Necla Karahalil ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Peki Necla Karahalil ne iş yapıyor? Necla Karahalil kaç yaşında?
3.03.2024 Magazin
Taraftarın yeni sevgilisi olacak! Yıldız golcü Fred, Tadic'i gölgede bırakacak
Taraftarın yeni sevgilisi olacak! Yıldız golcü Fred, Tadic'i gölgede bırakacak Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sezonun ilk devresini lider tamamlayan, yeni yıla galibiyetle başlayan Fenerbahçe, hem ligde hem Avrupa'da hedefe ulaşmanın planlarını yaparken tüm kulvarlarda başarıyla mücadele edecek alternatifli bir kadro için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Savunma için İtalyan yıldız Leonardo Bonucci ile görüşen sarı lacivertli ekip, Rade Krunic için girişimlerini sürdürürken İngiliz basınından yıldız golcü haberi geldi.
9.01.2024 Fenerbahçe
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun alternatifini buldu
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun alternatifini buldu Galatasaray, birçok talibi olan Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılması durumunda Meksikalı Alexis Vega'yı kadrosuna katmayı planlıyor.
1.01.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Ghezzal'ın kadro dışı kalma nedeni belli oldu!
Beşiktaş'ta Ghezzal'ın kadro dışı kalma nedeni belli oldu! Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları devam ederken kadro dışı bırakılan futbolcuların da takımdaki geleceği merak ediliyordu. Siyah-beyazlı ekipte Ghezzal'ın neden kadro dışı kaldığı ortaya çıktı.
1.01.2024 Beşiktaş
Ali Koç'tan çılgın transfer! Brezilyalı golcü taraftarların yeni sevgilisi olacak
Ali Koç'tan çılgın transfer! Brezilyalı golcü taraftarların yeni sevgilisi olacak Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Roberto Firmino’nun, Al Ahli’den ayrılma kararı aldığı öğrenildi. İngiltere merkezli radyo kanalı da aralarında Sarı-Lacivertliler’in de bulunduğu bazı kulüplerin, Brezilyalı forvetle yakından ilgilendiğini öne sürdü.
1.01.2024 Fenerbahçe
Eda Taşpınar yeni aşkıyla görüntülendi
Eda Taşpınar yeni aşkıyla görüntülendi Yılların ikonu Eda Taşpınar, kendi markasıyla şıklığına şıklık katıyor. Bebek'te kameralara yakalanan Eda Taşpınar, Yunan asıllı sevgilisiyle gezintiye çıktı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Eda Taşpınar, sevgilisinin adını söylemese de yeni yıla birlikte Norveç'te gireceklerini açıkladı.
29.12.2023 Magazin
Ali Koç transferi bitirdi! Fenerbahçe taraftarının yeni sevgilisi olacak
Ali Koç transferi bitirdi! Fenerbahçe taraftarının yeni sevgilisi olacak Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, aradığı ismi İngiltere Premier Lig'de buldu. İngiltere'ye çıkarma yapan sarı-lacivertli Ali Koç yönetimi yıldız futbolcunun transferinde büyük oranda anlaşma sağladı. İşte detaylar...
20.12.2023 Fenerbahçe
Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi! 'Yolunuza gidin'
Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi! 'Yolunuza gidin' Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün beş yıllık ilişkileri, yaklaşık bir yıl önce bitmiş, ikilinin arasındaki 20 yaş farkı ise gündemden düşmemişti. Onur Ünlü, önceki gece Beyoğlu sokaklarında yeni sevgilisi ile görüntülendi. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan sevgililer, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında sinirlendi.
20.12.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi!
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi! Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil (66), 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile önceki akşam Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansıdı.
2.12.2023 Magazin
İrem Derici’nin parti düzenledi, kapıda kuyruk oldu
İrem Derici’nin parti düzenledi, kapıda kuyruk oldu İrem Derici önceki gece Harbiye’deki Ev adlı mekânda parti verdi. İçeride konuklarının yanı sıra yeni sevgilisi Gökhan Fırat’ı da ağırladı.
17.11.2023 Magazin
Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi
Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi Son olarak 'Yürek Çıkmazı' dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu ile yeni sevgilisi Ural Kaspar, önceki gece Mecidiyeköy'deki bir lansman çıkışında ilk kez el ele objektiflere yansıdı.
17.09.2023 Magazin
Boşanma avukatından şaşırtan 'kudurtma' taktiği! Model kiraladı
Boşanma avukatından şaşırtan 'kudurtma' taktiği! Model kiraladı ABD'li boşanma avukatı Robby Witt'in davalarında kullandığı yöntemi paylaşması ilgi uyandırdı. Witt, duruşmalara giderken kadın müvekkilleri için seksi erkek modeller kiraladığını anlattı.
15.09.2023 Gündem
Cengiz Ünder'i Fenerbahçe'ye yeni sevgilisi getirmiş! Bomba transferden aşk hikayesi çıktı
Cengiz Ünder'i Fenerbahçe'ye yeni sevgilisi getirmiş! Bomba transferden aşk hikayesi çıktı Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin yeni yıldız transferi Cengiz Ünder'in Marsilya'dan İstanbul'a gelmesiyle ilgili ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Ünder'in Fenerbahçe'ye transfer olmasındaki en büyük etkenlerden biri de İstanbul'da yaşayan sevgilisi olarak gösterildi. İşte haberin detayları...
28.08.2023 Fenerbahçe
Kaya Çilingiroğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Hülya Avşar itiraf etti: Çok ayıp öyle şeyler
Kaya Çilingiroğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Hülya Avşar itiraf etti: Çok ayıp öyle şeyler Daha önce Hülya Avşar ve Feraya Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde Bebek'te yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş objektiflere takıldı. Çilingiroğlu'nu tebrik ettiğini söyleyen Hülya Avşar, eski eşinin yeni ilişkisi hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
4.08.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Dilan Çiçek Deniz, eski sevgilisiyle aynı kareye giren Yazıcıoğlu’yla ilişkisini bitirip ünlü oyuncuyu sosyal medyasından sildi.
16.07.2023 Magazin
Batuhan Karacaya yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Flaşlardan ürktü
Batuhan Karacaya yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Flaşlardan ürktü Aşk-ı Memnu'da 'Bülent' karakterine hayat veren Batuhan Karacakaya son olarak Survivor'a katılmış ve adından söz ettirmişti. Oyuncu Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'ı darp ettiği iddiasıyla gündeme gelmişti. Batuhan Karacakaya, önceki gün yeni sevgilisiyle görüntülendi.
6.07.2023 Magazin
Berdan Mardini genç sevgilisiyle aşkını sosyal medyadan ilan etti!
Berdan Mardini genç sevgilisiyle aşkını sosyal medyadan ilan etti! Ünlü türkücü Berdan Mardini bir süre önce çocuklarının annesi Fatoş Yelliler'den olaylı bir şekilde ayrılmıştı.Mardini'nin genç sevgilisi Dilara Talay ile paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İkili arasındaki yaş farkı çok konuşuldu.
4.07.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ve yeni sevgilisi ortaya çıktı!
Hazar Ergüçlü ve yeni sevgilisi ortaya çıktı! Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü, geçen aylarda beş yıllık ilişkilerine son nokta koymuştu. Müzisyen Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açan Hazar Ergüçlü.sevgilisiyle görüntülendi.
2.06.2023 Magazin
Umut Evirgen'in yeni sevgilisi! Arkasına saklandı: 'Kız arkadaşım rahatsız oluyor'
Umut Evirgen'in yeni sevgilisi! Arkasına saklandı: 'Kız arkadaşım rahatsız oluyor' Adı birbirinden ünlü isimlerle aşk dedikodularına karışan işletmeci Umut Evirgen, geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç'tan boşanan Demet Özdemir'i sosyal medyada takibe almasıyla magazin gündemine gelmişti. İkilinin arasında neler olduğu merak edilirken, Evirgen arkadaşlarıyla eğlendiği bir mekanın çıkışında yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı.
21.05.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi ortaya çıktı!
Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi ortaya çıktı! Kendisinden 21 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile yaklaşık beş yıllık ilişkisi geçtiğimiz aralık ayında sona eren Hazar Ergüçlü, ünlü yönetmeni çabuk unuttu. Kalbini yeni bir aşka açan güzel oyuncu, müzisyen sevgilisi ile Asmalı Mescit'te romantik bir akşam yemeğinin ardından el ele mekandan ayrıldı. İşte detaylar...
5.05.2023 Magazin
Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı
Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı Survivor yarışmasıyla tanınan oyuncu Barış Murat Yağcı, hastanelik oldu. Oyuncu, hastane odasından sağlık durumu hakkında bilgi veren fotoğraflar paylaştı.
13.04.2023 Magazin
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Oyuncu Sera Tokdemir, modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz ile sevgili oldu. Sosyal medya hesabında Göz ile çektirdiği romantik bir fotoğraf paylaşan Tokdemir, "Göklerden gelen bir karar tövbeni ve sözünü bozar. Bozdu" diyerek sevgisini haykırdı.
3.04.2023 Magazin
Umut Eker kafa karıştırdı! Önce eski sonra da yeni sevgilisiyle poz verdi
Umut Eker kafa karıştırdı! Önce eski sonra da yeni sevgilisiyle poz verdi Umut Eker, yakın arkadaşı manken Didem Soydan ile düzenlediği partide objektif karşısına geçti. Önce eski sevgilisi Selin Türkmen'le, sonra da yeni sevgilisi Tuğçe Meçeoğlu ile poz verdi. Eker bu hareketiyle gecenin en çok konuşulan ismi oldu.
28.03.2023 Magazin
İrem Derici yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti!
İrem Derici yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti! Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen isimlerden İrem Derici, yeni sevgilisiyle Amsterdam'a gitti. Sosyal medyayı aktif kullanan İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan romantik kareleri yayınladı.
28.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.