Yeni Kanalı

Yeni Kanalı

Son dakika yeni kanalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni kanalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni kanalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Kanalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni kanalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.894 yeni kanalı haberi bulunmuştur. Tüm yeni kanalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rıdvan Dilmen'in yeni kanalı belli oldu
Rıdvan Dilmen'in yeni kanalı belli oldu Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor ile anlaşmaya vardı.
6.08.2021 Süper Lig
Acun'dan flaş karar! Final yapan diziyi transfer etti
Acun'dan flaş karar! Final yapan diziyi transfer etti Star TV ekranlarında final yapan dizi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'e transfer oldu.
22.10.2018 Televizyon
E-ticarette yeni trend: S-ticaret!
E-ticarette yeni trend: S-ticaret! ‘E-ticarette sosyal ağların kullanılması’ olarak tanımlanan sosyal ticaret (S-Ticaret) dijital çağın yükselen alışveriş modeli... 2 milyar kullanıcılı Facebook, 1,5 milyar kullanıcıya sahip YouTube, 800 milyonluk Instagram gibi sosyal platformlar, mağazaların vitrini olmaya başladı.
19.05.2018 Ekonomi
Tüyoyu yakın dostu verdi! Jülide Ateş geri dönüyor
Tüyoyu yakın dostu verdi! Jülide Ateş geri dönüyor Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Show Haber'i bırak Jülide Ateş hakkında Posta yazarı Mesut Yar çarpıcı bir yazı kaleme aldı.
18.01.2018 Televizyon
'Yılın ilk ipucunu not düşüyorum' dedi ve açıkladı!
'Yılın ilk ipucunu not düşüyorum' dedi ve açıkladı! Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, 'Güldür Güldür Show' ile ilgili önemli bir bilgi paylaştı.
2.01.2018 Televizyon
Pınar Altuğ'dan flaş anlaşma! İşte yeni kanalı...
Pınar Altuğ'dan flaş anlaşma! İşte yeni kanalı... Yemek programlarının aranan ismi Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın dizisinin yanına eski mesleğini de ekledi. Altuğ, FOX TV'de yemek programı sunacak.
27.12.2017 Magazin
Flaş iddia! 'Güldür Güldür' yolcu mu?
Flaş iddia! 'Güldür Güldür' yolcu mu? Posta yazarı Mesut Yar, flaş bir iddiayı gündeme getirdi.
20.12.2017 Televizyon
Zuhal Topal geri dönüyor! İşte yeni kanalı...
Zuhal Topal geri dönüyor! İşte yeni kanalı... Uzun süre ekranda olmayan Zuhal Topal, yeni kanalı ile geri geliyor. İşte Zuhal Topal'ın yeni kanalı...
28.11.2017 Televizyon
Ünlü spiker ekrana geri döndü! İşte yeni adresi...
Ünlü spiker ekrana geri döndü! İşte yeni adresi... Spor spikeri Roksan Kunter Özkan, ekrana o kanalla geri döndü...
31.07.2017 Televizyon
Defne Samyeli ile ilgili bomba iddia!
Defne Samyeli ile ilgili bomba iddia! Uzun süredir spikerlikten uzak kalan ve oyuncu olarak ekranlara gelen Defne Samyeli, tekrar haber sunmak için geri dönüyor. İşte Samyeli'nin yeni kanalı...
26.07.2017 Televizyon
Alişan'ın kısmeti açıldı! İşte yeni kanalı...
Alişan'ın kısmeti açıldı! İşte yeni kanalı... Kasım ayında Eda Erol ile nikah masasına oturacak olan Alişan ATV ile anlaştı.
25.07.2017 Televizyon
Gelin Adayı Solmaz'ın yeni kanalı belli oldu
Gelin Adayı Solmaz'ın yeni kanalı belli oldu Gelin adayı Solmaz ile damat adayı Kaan'ın bir dizide oynayacağı konuşuluyordu. İkilinin dizisi Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yer alacak
14.07.2017 Magazin
Elçin Sangu'nun yeni kanalı belli oldu!
Elçin Sangu'nun yeni kanalı belli oldu! Elçin Sangu yeni dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor...
25.06.2017 Magazin
Gülay Özdem'in yeni adresi belli oldu!
Gülay Özdem'in yeni adresi belli oldu! Ekranların en deneyimli ve güzel yüzlerinden biri olan Gülay Özdem, 5 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeni kanalında ekrana gelecek.
4.06.2017 Televizyon
İşte Seda Akgül'ün yeni kanalı ve programı!
İşte Seda Akgül'ün yeni kanalı ve programı! Son olarak Kısmetse Olur programını sunan Seda Akgül'ün yeni kanalı ve yeni programı belli oldu.
17.05.2017 Televizyon
Sony Channel, Türkiye'de yayın hayatına başladı
Sony Channel, Türkiye'de yayın hayatına başladı Sony Pictures Television Networks'ün (SPT) Türkiye'deki Planet kanallarının çoğunluk hissesini almasının ardından ilk kanal dönüşümü gerçekleştirilerek dünya film ve dizilerini şifresiz olarak izleyici ile buluşturacak Sony Channel, Türkiye'de yayın hayatına başladı.
29.03.2017 Televizyon
Ve Okan Bayülgen geri dönüyor! İşte yeni kanalı...
Ve Okan Bayülgen geri dönüyor! İşte yeni kanalı... Mesut Yar, İlker Ayrık ve Okan Bayülgen'in yeni adreslerini duyurdu.
28.03.2017 Televizyon
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de!
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de! Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de mi olacak? Türk televizyonlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu hakkında işte çok konuşulan o iddia.
28.02.2017 Televizyon
Telegol'ün yeni kanalı belli oldu
Telegol'ün yeni kanalı belli oldu Daha önce 360 TV'de yayınlanan spor ekranlarının sevilen programı Telegol, bundan böyle TGRT Haber'de yayınlanacak.
23.09.2021 Futbol
Yalçın Çakır'ın yeni kanalı belli oldu!
Yalçın Çakır'ın yeni kanalı belli oldu! Usta televizyoncu Yalçın Çakır'ın hangi kanala program yapacağı belli oldu.
14.02.2017 Televizyon
Hezarfen Muhteşem Yüzyıl'ı uçurabilecek mi?
Hezarfen Muhteşem Yüzyıl'ı uçurabilecek mi? Yarından itibaren artık salı akşamları ekrana gelecek Muhteşem Yüzyıl Kösem'e, Hezarfen Ahmed Çelebi'nin uçma çalışmaları damga vuracak.
13.02.2017 Televizyon
Mehmet Ali Erbil'den Kanal D'ye çalım!
Mehmet Ali Erbil'den Kanal D'ye çalım! Kanal D ile anlaştığı iddia edilen şovmen Mehmet Ali Erbil, Star TV yönetimiyle el sıkıştı. İşte Mehmet Ali Erbil'in yeni kanalı...
8.02.2017 Televizyon
İşte Mehmet Ali Erbil'in yeni kanalı!
İşte Mehmet Ali Erbil'in yeni kanalı! Şovmen Mehmet Ali Erbil, bir ekran klasiği olan Çarkıfelek’i bundan böyle Kanal D’de sunmak üzere, dün kanal yönetimiyle el sıkıştı.
7.02.2017 Televizyon
Boluspor Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Boluspor Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası D grubu 3. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Boluspor'a konuk oluyor. D grubunda oynadığı ilk iki maçı aynı skorla kazanan Beşiktaş Boluspor deplasmanında 3. galibiyetinin peşinde. Peki Boluspor Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası D grubu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
24.09.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Kanalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni kanalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.